Pesma za Artistija

hoce ljudi da ceo forum, ceo svet, cela vasiona zna da se oni volu :)

kako se doca uozbiljio

pa ja sam ozbiljniji od mnogih...samo mi je muka od pokvarenih ljudi pa cijeli zivot, svijet i ostalo gledam kroz zayebanciju...i hocu da se smijem..evo i juce sam imao jos jedan smrtni slucaj u porodici i nisam spavao i vozio sam caleta na stanicu u 2 ujutro i imao neki gadan sastanak na poslu..i svasta nesto...ali neces me slomiti zivote ebacu ti kevu!:)

Bas su simpa Sokolica i Artisti!
Slobodno pisite, a mi cemo da navijamo!
Jesu, slatki su. :-D
g030.gif

M O L I M moderatore da ne brišu i ne zaključavaju temu dok je Artisti ne pročita!

Nisam dugo pisala pesme.
A i te što sam pisala, gotovo da nikome nisam davala na čitanje.
Bilo me je sramota.
I sada me je sramota.
Možda za sada imam najviše razloga.
Možda je ovo najveća glupost koju ću ikada napisati, ali gone me od jutros neke reči, pa da ih pribeležim...
A pošto je Forum poznat kao mesto gde se pamet :) ne prašta, onda dajem sebi smelost i ludost da činim taj ''greh'' i pišem nebuloze... po prvi put... a možda i nebrojeno puta...

Pesmu posvećujem Artistiju, kao zahvalnost za sve njegove reči hvale i veličanja mene, gdegod je to bilo moguće, zbog simpatija koje ima prema mojim temama i mojim mislima... iako pojma nema ni ko sam ni kakva sam... :) drugo ne mogu da mu obećam, ali barem mogu svoje oduševljenje i zahvalnost zbog njegovih reči da iskažem nekim svojim... :)
I, pošto je sa njegove strane uvek sve bilo javno i otvoreno, evo i ja njemu da ostavim nešto što mogu svi da vide... ;)

Dodirni me rečima
i stopi se sa snom.

Tražiću Te magličastog
po rubovima nevida
po uglovima svekruga
po tamnicama zraka.

Zvaću te imenima nestvarnog.
Bićeš moja opsena
u svetu koji nije moj
koji ne postoji.
Šaputaću ti putanju svojih koraka,
odaću njihove krhke tajne...

U besmislu mimohoda
prepoznaj muziku mojih pogleda.
Zapevaj i Ti, u sebi. Tiho,
da te samo moj dah čuje...

... dok neprepoznati ležimo
zarobljeni u zrak...

U nama se prelamaju sazvežđa.
Ne daj da u prah ova varka potone.
Ne daj da se probudim.
Nikada... nikada...
Miluj me rečima...

Draga Sokolice:D

HVALA TI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatori sad mogu da brišu, snimio sam tvoju prelepu pesmu,
Imaću je i na CD-u, i na papiru, i jedan primerak tamo odakle ga niko neće izbrisati,
u srcu!!!!!

Neki su te shvatili preozbiljno, neki neozbiljno, ali znaj da sam ovu tvoju pesmu osetio baš onako kako treba, ni više ni manje. Osećam neku milinu oko srca, kao da ga dodiruju tvoji prsti...nežno i toplo kao što retko koga dodirnu...

Hvala ti što si mi obojila ovo veče, znamo ti i ja kojima bojama, jer vidim i boje tvojih reči...i baš lepo idu uz ovo snežno veče...

Ponekad gledam život peščani sat, svake sekunde nam iscuri po zrnce...neka od tih zrnaca su crna, neka ružičasta, a neka bezbojna i mi im svojim delovanjem možemo dati boju...

Probaj i crna da obojiš, ali ako i ne uspe, izdrži, već sledeće biće bolje...

Probaj ružičasta da ne pokvariš, dozvoli sebi sreću...

A ona bezbojna, što čekaju da ih mi ofarbamo...ne moram Ti ništa reći, već znaš;)

Imam svašta još da kažem, i tebi, i drugima, i na razne teme, ali ne mogu sad...

...dirnut sam stvarno (što nije baš lako postići)...
preplavlja me plima osećanja, talasi nekog toplog mora koje si mi poslala svojim rečima...
...mesec mi je noćas svetionik, a svako tvoje napisano slovo, večeras će biti zvezda mog neba...

Nije sad ovo neko uzvraćanje stihovima na stihove (niti može biti, pesnikinjo jedna:D)
nego ti samo kažem kako se osećam, i HVALA TI!

ps.krpi, seci, menjaj...ja se danas ne mogu lepo izraziti, danas ću samo da uživam:-)

... u današnjem nekom žurbenom ludilu, nisam ni pomislila ni naslutiti mogla da je moja pesma dobila toliko lepih komentara... i sve ovo tako jednu toplu i iskrenu podršku...

... Hvala... dragi forumaši... najdivnije hvala na svakoj vašoj reči ovde...
... prosto ste me ''razoružali'' da ne znam šta osim tog ''hvala'', izlizanog, a nezamenljivog, reći...

Ovo je za mene iznenađenje utoliko više što sam u najmanju ruku očekivala kamenovanje... ili bičevanje... :)
Šalim se...
Očekivala sam ismejavanje... i bila na to spremna ''sokolski'' da uzvratim... :) Ovako... uvukoh kandže... :)

nisam pratio ovu ljubavnu sagu od početka, ali nekako stekoh utisak da se desila baš ono...brzo?

Ili se ovo dvoje znadu od ranije..Ne bih umeo pogoditi, nekako mi oboje deluju aj da kažem "internetski nevino"..

elem, podsetila me priča na mog kuma koji me je pre par godina pitao "ej, a kako se to priča preko interneta?"

I ja mu tog dana samo kažem magučnu reč ICQ.
Posle samo nedelju dana zove on mene da mi kaže kako će da me kolje tupim nožem, jerbo se ko najgori srednjoškolac zaljubio u neko dete od dvajs i kusur godina..

hihihi

elem, podsetila me priča na mog kuma koji me je pre par godina pitao "ej, a kako se to priča preko interneta?"

I ja mu tog dana samo kažem magučnu reč ICQ.
Posle samo nedelju dana zove on mene da mi kaže kako će da me kolje tupim nožem, jerbo se ko najgori srednjoškolac zaljubio u neko dete od dvajs i kusur godina..

hihihi

Lako moze da se utesi cinjenicom da i dete voli njega.. hjehehe.. :smile: :lol: 8-)

Back