Pesma Evrovizije 2012

Da li je Loren (Svedska) po vasem misljenju zasluzeno pobedila?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
meni se sviđa početak, tj. dok ne počne da peva. Tekst je bezveze i na srpskom i na engleskom i plus mislim da se baš teško pamti.

NEMA REFRENA!!!!!!!!!!

Ma, bre, FAIL!

(trebalo je Vlada da pošaljemo na Eurosogn. Kad CG može Ramba, mogli bi i mi Vlada. S tim što je Vledo suviše šmeker za takvu vrstu festivala.)
A emisija je bila skroz retardirana. Jedino dobro je voditeljkina minđuša. Onaj bračni par Jelena + Ivan, bogu su se smučili više.

meni se sviđa početak, tj. dok ne počne da peva. Tekst je bezveze i na srpskom i na engleskom i plus mislim da se baš teško pamti.

NEMA REFRENA!!!!!!!!!!

Ma, bre, FAIL!

(trebalo je Vlada da pošaljemo na Eurosogn. Kad CG može Ramba, mogli bi i mi Vlada. S tim što je Vledo suviše šmeker za takvu vrstu festivala.)
A emisija je bila skroz retardirana. Jedino dobro je voditeljkina minđuša. Onaj bračni par Jelena + Ivan, bogu su se smučili više.

Au, ala si ti neraspolozena! Imas samo jedan mali problem. Sebe poistovecujes sa Bogom. Meni se nisu smucili, tim pre sto je Jelena dugo bila van scene zbog porodjaja.

U stvari nije samo tu, sad sam preslušao pesmu, više puta se ponavlja taj motiv uljučujući i refren.
Ne kažem da je plagijat ali bih rekao da je definitivno odatle inspiracija.

BTW Željko od 2005. nije napisao dobru pesmu.

Uozbiljite se... Bre...
Meni pesma nije loša... Veoma je... evrovizijska... Mislim da može dobro da prođe, štaviše, ako konkurencija bude slabija moguće je i FIRST mesto... Zašto da ne... Ja recimo nikada ne bih rekao da bi Molitva mogla da pobedi (inače, dopala mi se pesma ali nisam mislio da je dovoljna za pobedu)... Tako da nemam ništa protiv ove...
A šta su svi krenuli kao "Opet nas Željko predstavlja... Pa dokle više..." itd, čovek nas tek drugi put predstavlja što je retkost u drugim državama, oni kada ostvare neki dobar plasman šalju istog izvođača sto puta... Voleo bih da pobedimo...

Uozbiljite se... Bre...
Meni pesma nije loša... Veoma je... evrovizijska... Mislim da može dobro da prođe, štaviše, ako konkurencija bude slabija moguće je i FIRST mesto... Zašto da ne... Ja recimo nikada ne bih rekao da bi Molitva mogla da pobedi (inače, dopala mi se pesma ali nisam mislio da je dovoljna za pobedu)... Tako da nemam ništa protiv ove...
A šta su svi krenuli kao "Opet nas Željko predstavlja... Pa dokle više..." itd, čovek nas tek drugi put predstavlja što je retkost u drugim državama, oni kada ostvare neki dobar plasman šalju istog izvođača sto puta... Voleo bih da pobedimo...

Pored raspevano-razigranih Babuški, naš Željko Kočić nema šanse.

Živele babe, pa bile one i ruske! :mrgreen:

meni se dopada, cak mozda engleska verzija vise... uostalom sto rece neko pre mene, za ovakvo takmicenje, predobra pesma!

ovo je ruska pesma za Evroviziju...

Slatke su ove babe. Volim babe. Nadam se da će sve da dožive takmičenje.
Do 0:40 sam mislio da je neka normalna, dostojanstvena etno pesma a onda mi je faca bila kao ovom tipu levo na 1:55.
A onda sam video da se pesma zove Party For Everybody.

Ukinuti ESC. Ili reformisati nekako...

Poslednja izmena:
Pesma za evroviziju je odvratna!Strašno!Stvarno nisu normalni.Zašto ne rpave audicije ko predhodnih godina,a ne ovo.Jednostavno,ništa se ne može na silu.Pesme za evroviziju mora da bude svetska,specifična,da ima neku čar i nešto u sebi,a to ne može svaki muzičar da uradi.Ma,nećemo mi preći ni prvo finalno veče...katastrofa...a pogotovo što je na engleskom...

Početak ono 0:15 me podseća na:

OMFG gomila Srba zaposela YouTube komentare na Paradise! z:shock:
Ijao, jeste! Baš je ista melodija...
Vidi se da je pravljena na silu pesma, ne vredi.

Au, ala si ti neraspolozena! Imas samo jedan mali problem. Sebe poistovecujes sa Bogom. Meni se nisu smucili, tim pre sto je Jelena dugo bila van scene zbog porodjaja.
Nisam ja bog nego ti ne čitaš Blicov sajt. I nisi pratila koncertnu scenu u poslednje vreme. Ni gledala televiziju.

Pesma za evroviziju je odvratna!Strašno!Stvarno nisu normalni.Zašto ne rpave audicije ko predhodnih godina,a ne ovo.Jednostavno,ništa se ne može na silu.Pesme za evroviziju mora da bude svetska,specifična,da ima neku čar i nešto u sebi,a to ne može svaki muzičar da uradi.Ma,nećemo mi preći ni prvo finalno veče...katastrofa...a pogotovo što je na engleskom...

Zbog čega je odvratna? :)
Čar ove pesme teško je prepoznati u tako kratkom roku, ali sigurno je da pesma ne zaostaje za modernim svetskim standardima, što opet nije uopšte toliko važno.
Interno slanje predstavnika nije slanje na silu i ponekada se pokaže kao veoma dobar izbor. Recimo, najsvežiji primer je slučaj prošlogodišnjeg italijanskog predstavnika koji je izabran od strane žirija na Sanremu i koji je potom na Evroviziji osvojio sjajno drugo mesto.
Inače, Srbija nije u prvom nego u drugom polufinalu.
Jezik na kojem će pevati nije još uvek određen. :bye:

Pesma mi i dalje nema neku pravu kulminaciju, nego ovo sto vec ima, mi deluje tako na silu. Cini mi se da je pesma kao sklepana od najpoznatijih Zeljkovih pesama da tako kazem, malo instrumentala, baladica, onda malo dodamo etna i malo brzog ritma na kraju i sve vestine su mu tu. Ne znam za vas, ali 40ak sekundi instrumentalnog uvoda (msm da je to vise da bi pesmu docarao kao kvalitetnu tipujuci na ziri) je PREVISE u pesmi od 3min i to onda ostavlja malo mesta da bi se pesma postepeno dovela do kraja , nego ovako posle prve strofe ide kulminacija koja uopste nema smisla jer traje skoro pola pesme i uopste ne ostavlja jak utisak (zato i kazem da mi zvuci na silu). Sve u svemu, lepo je videti da smo u samom vrhu po kladionicama, tako da srecno.

Poslednja izmena:
Meni deluje kao da su ga tukli i na silu terali da je uradi.....Kad sam videla da je tekst radila Marina Tucakovic,doslo mi je da placem.Ko je tu majm.unicu ovlastio da pise tekst bas me zanima....I jeste lici mnogo na Coldplay.Mislim,ne verujem da je to njima bitno,realno uvek neke pesme podsecaju na neke....

Pesma je veoma dobra, ali Željko nije pevački siguran i pesma je preteška za njega. Tome u prilog govori neslavna činjenica da je u live programu obe verzije te pesme odzevao na plejbek iako je sve pesme pre njih pevao uživo. Jedino objašnjenje je frka. Lane moje bi bilo pobedilo da nije pevački podbacio u finalnoj noći. Trebalo bi da uzme časove kod nekog u inostranstvu da se malo oslobodi u visinama i da smanji duvan. Rokoh ovo sa najboljom namerom.

Back