Pesma Evrovizije 2012

Da li je Loren (Svedska) po vasem misljenju zasluzeno pobedila?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a i brate što polaziš od tačke da ja moram da se složim sa tobom?
joksimović neće dobiti 12 poena ne zato što ga ja hejtujem već zato što je slepac usrao pesmu
ne sviđa mi se pesma i okani se toga

mene nervira vaše shvatanje da ja moram da navijam za srpsku pesmu jer sam iste nacionalnosti
e pa isto kao što nisam u životu odgledala djokovićev meč jer me on kao pojava nervira, isto neću glasati za joksimovića jer mi se želudac prevrće od uvodnih nota pesme i jer nikad nisam volela tu vrstu muzike
a ramba slušam pola života. da je napravio srannje pesmu, isto bih i za njega rekla

Ko je od tebe trazio da "navijas za srpsku pesmu"? Moj post se odnosio na tvoju tvrdnju "doduše, ima ušiju kojima se ova željova pesma sviđa to je nepostojanje ukusa, oni spadaju u drugu kategoriju" gde si ljude koji ne misle kao ti svrstala u neku "drugu" kategoriju. Da li ti sebe cujes kada nesto kazes?
Na glasanje sam se osvrnuo jer se iz lokacije u avataru ne zna odakle si a zna se kakva su pravila glasanja. Zato sam u sali pomenuo 12 poena. Uostalom, valjda toliko mozes razumeti da se galasa ili ne glasa dobrovoljno.
Ne, tebi je najvaznije bilo da za nesto optuzis Srbe. To sto tvrdis da si Srpkinja nista ne menja na stvari. Pun je forum B92 takvih "Srba" za koje je i Novak Djokovic zlo.

a i brate što polaziš od tačke da ja moram da se složim sa tobom?
joksimović neće dobiti 12 poena ne zato što ga ja hejtujem već zato što je slepac usrao pesmu
ne sviđa mi se pesma i okani se toga

mene nervira vaše shvatanje da ja moram da navijam za srpsku pesmu jer sam iste nacionalnosti
e pa isto kao što nisam u životu odgledala djokovićev meč jer me on kao pojava nervira, isto neću glasati za joksimovića jer mi se želudac prevrće od uvodnih nota pesme i jer nikad nisam volela tu vrstu muzike
a ramba slušam pola života. da je napravio srannje pesmu, isto bih i za njega rekla

Neš ti nikom dati 12 pojena. Treba to i ukucati a poznavajući te iz spota......

2cp26xk.png

Дакле, имате ли већ неког фаворита ? Ко вам се допао, а а ко не ? Србија је 5. на кладионици и генерално имамо добре изгледе за успех.

Пренос је управо на РТС-у.

Poslednja izmena:
Ko još gleda ovaj kič festival, nije mi jasno...

Ево ја рецимо гледам. Знаш ли ти уопште шта је кич ?

Истина је да има доста неквалитетних композиција, нарочито последњих година, али нађе се и неки бисер, у мору.

Poslednja izmena:

Back