PERFECT LOOK!!!!!!

wild_child:
Pa 1.70 i jeste neka najbolja visina za zensko....barem mi se cini tako

I jeste i nije... :)
Kod mene u odeljenju,npr. od 15ak devojcica,od toga su 4-5 moje visine... :) Znaci,sve su minijaturne...
Cak mi se nekoliko puta desilo da decko bude malo nizi od mene... A cesce mi se desavalo da je moje visine...
I naspram svih njih osecala sam se kao dzin... :)

Moon Child:
eh htela bih i zelene oci... :roll:
ali pre svega kosu..da je raaaaaaaaaavna i duuuuuuuuuuuga...
jaooooo bwe... zelene oci :shock:
i ja bih to volela... ali to je manje bitno ;) dovoljno je da mozes i negde da ih vidis 8)
a sto se kose tice... znas kakav je slucaj kod mene :p duuuga, raaaavnaaaaa.... a ipak mi nije sasvim po volji...
mislim da imam kratke noge... :roll:
:p :p (8

Jao, sto ste smorili sa tim zelenim ocima. Ja imam zeleno-plave oci i ne svidjaju mi se, hocu da imam tamno braon (sad zivcak kevi i caletu lovu za sociva).
I htela bih da imam malo tamniji ten a ne da se pecem po solarijumima i koristim svakojake kreme za samopotamnjivanje.
A ostalo je O.K. I mozda bih jos samo htela da imam normalnu kosu kao svi ljudi (znaci ravnu ili kovrdzavu) a ne ove proklete afro lokne koje nece da se ispeglaju pa mi kosa stalno izgleda k'o da sam bila Fantu sokatu.

Acka:
Jao, sto ste smorili sa tim zelenim ocima. Ja imam zeleno-plave oci i ne svidjaju mi se, hocu da imam tamno braon (sad zivcak kevi i caletu lovu za sociva).
I htela bih da imam malo tamniji ten a ne da se pecem po solarijumima i koristim svakojake kreme za samopotamnjivanje.
A ostalo je O.K. I mozda bih jos samo htela da imam normalnu kosu kao svi ljudi (znaci ravnu ili kovrdzavu) a ne ove proklete afro lokne koje nece da se ispeglaju pa mi kosa stalno izgleda k'o da sam bila Fantu sokatu.

He,he a ja imam tamno braon i htela bih plave :) mada ni zelene nisu loshe.A shto se kose tice, meni svi pricaju da bi hteli da imaju kosu kao ja,blago meni i sl.Jedno vreme sam ocajnicki htela da imam ravnu,a sad samo hocu da mi je duuuga i da ne bude ovoliko gusta!A i ten mi je prirodno beo.Letos sam pocrnela pa je josh bilo i dobro 8)

prvo da odgovorim ->
volela bih da se manje nerviram oko gluposti(kao napr mog odeljenja CrY), da se manje bunim, i trpam tamo gde sam mozda ne potrebna kako kazu CrY i volela bih da malo se vise pridrzavam svog potpisa, jer u poslednje vreme nije tako )):
sto se fizickog izgleda tice, iskreno bas me briga ): (8
Alexandra9:
Shinoda:
Alexandra9:
H2Opolista:
Alexandra9:
H2Opolista:
da budem malo ruzniji , da mogu ja ribe da muvam a ne one mene :oops:
izadji na neko drugo mesto, pa te nece ni pogledati... :p
bioskop odgovara onda 8)
Pitaj Milenu, Milicu ili Ninu... proveri ovu informaciju: Idi u KST... na gothic night... pa da vidimo koja ce ti prici... (:
I don't get it??? :? :? :?
Gothic devojke su lezbo, sta??? :lol: :lol: :lol:
neee... samo sam ukapirala na osnovu prica koje sam cula da bas i nemaju namere da prilaze... Nije atmosfera kao na '80-tim i sl... (: Kad bih gotivila zanrovski govor i sebe bi mogla, khm... tako nazvati... gothic... blah... nooo... (:
jao '80-e AAAAAAAAAa sto si mi ih spomenulaaaaaaaa LoL LoL (8
hm .. onda je vecina nas goth :p mislim da je pre stvar u tome da bi ih se on uplasio LoL i zazalio LoL (8
ostali odgovori slede na 'Za nas' jer necemo chat (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Ja bih volela da imam malo manje oziljaka na nogama i da imim malo vise talasastu kosu jer kada je tako napravim mi mnogo dobro stoji 8) ! I volela bih da sam jos malo vislja, do 170-sad sam 167,5. Inace imam maslinasto zelene ,krupne oci, mada kada sam u mraku skroz su braon, a kosa mi je nekako kestenjasto plava...malo zlatna...boje meda, tako nesto...ma cudna kosa! Uglavnom najvise na sebi volim kosu...i usta-mislim da imaju lep oblk! :)

hm...pa voljela bih malo drugaciju kosu... ne mogu da je ukrotim...od vlage se uvije na vrhovima cak i jedan dan poslije pranja... :roll: svi mi kazu da je lijepa, zdrava, bla bla, ali ja hocu ravnu kosu... :roll:
i, mala sam...sitna... hocu da pojastem... :pp

Istina je da ima mali milion stvari na sebi koje bih rado promenila,ali ne mogu.Svejedno,bar imam tu sreću da se ni jednom u životu nisam probudila želeci da budem neko drugi.Ipak mislim da ljudi ne treba toliko da traže mane sami sebi, lakše je prihvatiti da si takav kakav si, jer naposletku na ovaj ili na onaj,način sa sobom moraš provesti čitav život :)

*november rain*:
hm...pa voljela bih malo drugaciju kosu... ne mogu da je ukrotim...od vlage se uvije na vrhovima cak i jedan dan poslije pranja... :roll: svi mi kazu da je lijepa, zdrava, bla bla, ali ja hocu ravnu kosu... :roll:
i, mala sam...sitna... hocu da pojastem... :pp

isti,ali potpuno isti problem s kosom! :x grrrr...

a ono sto bih zelela da promenim u karakteru-pre svega da budem malo strpiljivija!to me izuzetno nervira kod same sebe sto sve zbrzano radim,i nista ne mogu da docekam....pa onda bih volela da se ne nerviram nikad..i da sam manje osetljiva....i da ne krijem sva svoja osecanja......i jos mnogo toga :roll: smorila sam i boga i ljude :roll: eh i volela bih da manje psujem dammit :x

e najbolje sto tema nosi naziv Perfect Look :)
ali kad smo vec kod 'karakternih' osobina...
ja bih volela da sam sigurnija u sebe... :roll: i to ne samo kad mi dodje neki nalet da to budem :roll: (a to je jaaako retko...), vec uvek... da imam malo samopouzdanja... to sa sobom nosi i ponos, ma drugacije drzanje uopste...
volela bih da uradim to sto treba kada znam da treba... :roll: volela bih da negujem, da uvek cujem i poslusam taj 'glas' u sebi... zeznem ja stvar mnogo puta, ali kada to ucinim ne slusajuci taj 'glas' to me ubija u pojam... :roll: :cry: :roll:

a sto se tog izrazavanja tice... :roll:
umem da se odviknem od toga, kada to pozelim... :) mislim, ja u kuci ne pricam tako... :roll: u takvom sam fazonu u kuci da mislim da nikad nisam rekla nijednu jedinu ruznu rec... 8) (osim kad sam sama kod kuce :p :lol: :p)... nemojte pogresno da me shvatite, ne zivim u zarobljenistvu :p jednostavno mi je tako... :D i meni je to kuuul :D :D :D
8)

ma...i volela bih kad bih cesce,mnogo cesce imala taj 'polet' sto ti kazes.....da nesto uradim!a ne ovako ova moja lenjost mi bas smeta.....
ni ja ne psujem u kuci...navikla sam....(dobro bratu ponekad dobacim nesto,ali nista strasno :lol: m ne :lol: )...i stvarno ne kapiram kad neko mami/tati kaze * li ti materina :shock: pa to je stvaaaaaarno preterivanje! :roll:

Back