mala_nimfa
Obećava
- Poruka
- 100
Volela bih da imam plave oci...mislim zadovoljna sam ja svojim, ali volim taj kontrast,crna kosa plave oci.....i da imam duzu kosu,ali to srecom nije neizvodljivo
Samo treba da sacekam par meseci 8)

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Eh,ja bih volela da sam 1.60!!!Alexandra9:saosecam se s tobom... (:wild_child:Argh odakle da krenem.....da sam vislja...1.60 mi zaista nije dosta....krenimo od toga![]()
Draguljče:Eh,ja bih volela da sam 1.60!!!Alexandra9:saosecam se s tobom... (:wild_child:Argh odakle da krenem.....da sam vislja...1.60 mi zaista nije dosta....krenimo od toga![]()
![]()
wild_child:Pa 1.70 i jeste neka najbolja visina za zensko....barem mi se cini tako
jaooooo bwe... zelene oci :shock:Moon Child:eh htela bih i zelene oci...![]()
ali pre svega kosu..da je raaaaaaaaaavna i duuuuuuuuuuuga...
Acka:Jao, sto ste smorili sa tim zelenim ocima. Ja imam zeleno-plave oci i ne svidjaju mi se, hocu da imam tamno braon (sad zivcak kevi i caletu lovu za sociva).
I htela bih da imam malo tamniji ten a ne da se pecem po solarijumima i koristim svakojake kreme za samopotamnjivanje.
A ostalo je O.K. I mozda bih jos samo htela da imam normalnu kosu kao svi ljudi (znaci ravnu ili kovrdzavu) a ne ove proklete afro lokne koje nece da se ispeglaju pa mi kosa stalno izgleda k'o da sam bila Fantu sokatu.
sofffy:acka,ce se mejenjas,ja imam tamno smedje oci?:wink: ej,da stvarno kolike su cijene sociva kod vas? ako neko zna neka mi pomogne?pliz!
:wink:
jao '80-e AAAAAAAAAa sto si mi ih spomenulaaaaaaaa LoL LoL (8Alexandra9:neee... samo sam ukapirala na osnovu prica koje sam cula da bas i nemaju namere da prilaze... Nije atmosfera kao na '80-tim i sl... (: Kad bih gotivila zanrovski govor i sebe bi mogla, khm... tako nazvati... gothic... blah... nooo... (:Shinoda:I don't get it??? :? :? :?Alexandra9:Pitaj Milenu, Milicu ili Ninu... proveri ovu informaciju: Idi u KST... na gothic night... pa da vidimo koja ce ti prici... (:H2Opolista:bioskop odgovara onda 8)Alexandra9:izadji na neko drugo mesto, pa te nece ni pogledati...H2Opolista:da budem malo ruzniji , da mogu ja ribe da muvam a ne one meneops:
![]()
Gothic devojke su lezbo, sta???![]()
![]()
![]()
*november rain*:hm...pa voljela bih malo drugaciju kosu... ne mogu da je ukrotim...od vlage se uvije na vrhovima cak i jedan dan poslije pranja...svi mi kazu da je lijepa, zdrava, bla bla, ali ja hocu ravnu kosu...
![]()
i, mala sam...sitna... hocu da pojastem...p