PERFECT LOOK!!!!!!

bleach:
ja bih volela da sam sigurnija u sebe... :roll: i to ne samo kad mi dodje neki nalet da to budem :roll: (a to je jaaako retko...), vec uvek... da imam malo samopouzdanja... to sa sobom nosi i ponos, ma drugacije drzanje uopste...

Isto... :roll:
A imam i jako, jako, jako dugacak jezik... i to s jedne strane volim, i mogu skoro svakome svasta da kazem, i nemam dlake na jeziku, ali opet, s druge... jako sam brzopleta, sto na umu, to na drumu, i to me ponekad uvali u nevolju :(

Moon Child:
*november rain*:
hm...pa voljela bih malo drugaciju kosu... ne mogu da je ukrotim...od vlage se uvije na vrhovima cak i jedan dan poslije pranja... :roll: svi mi kazu da je lijepa, zdrava, bla bla, ali ja hocu ravnu kosu... :roll:
i, mala sam...sitna... hocu da pojastem... :pp

isti,ali potpuno isti problem s kosom! :x grrrr...

a ono sto bih zelela da promenim u karakteru-pre svega da budem malo strpiljivija!to me izuzetno nervira kod same sebe sto sve zbrzano radim,i nista ne mogu da docekam....pa onda bih volela da se ne nerviram nikad..i da sam manje osetljiva....i da ne krijem sva svoja osecanja......i jos mnogo toga :roll: smorila sam i boga i ljude :roll: eh i volela bih da manje psujem dammit :x
ee...ista stvar!! osim ovoga sa psovanjem...ne znam...to i ne radim tako cesto.... :wink:

Electra:
bleach:
ja bih volela da sam sigurnija u sebe... :roll: i to ne samo kad mi dodje neki nalet da to budem :roll: (a to je jaaako retko...), vec uvek... da imam malo samopouzdanja... to sa sobom nosi i ponos, ma drugacije drzanje uopste...

A imam i jako, jako, jako dugacak jezik... i to s jedne strane volim, i mogu skoro svakome svasta da kazem, i nemam dlake na jeziku, ali opet, s druge... jako sam brzopleta, sto na umu, to na drumu, i to me ponekad uvali u nevolju :(
isto...da se ne ponavljam... :wink:

Electra:
bleach:

e a ja bas nemam... dugacak jezik, mislim :p
ali to su sve krajnosti :roll: sto je lose :roll: ja npr. nemam dugacak jezik, ali to moze da bude lose, kao i imanje istog (8 isto tako... brzopleta :? p da... ali cesto ne uradim sta treba, slabo reagujem, sporo kapiram... i posle dosta vremena 'sustigne' me to da se ja setim sta sam (tj. nisam) uradila... :roll: tako da sam jako 'brzopleta' sto se tice nesigurnosti :roll: (odmah postajem nesigurna i bez normalnog razmisljanja :p)

Moon Child:
ma...i volela bih kad bih cesce,mnogo cesce imala taj 'polet' sto ti kazes.....da nesto uradim!a ne ovako ova moja lenjost mi bas smeta.....
ni ja ne psujem u kuci...navikla sam....(dobro bratu ponekad dobacim nesto,ali nista strasno :lol: m ne :lol: )...i stvarno ne kapiram kad neko mami/tati kaze * li ti materina :shock: pa to je stvaaaaaarno preterivanje! :roll:
e ljudi, znate li vi otkad mi kukamo da smo lenji?... :roll: a kako nas ne mrzi da samo o tome razglabamo?... :p :p :p
ma to nije preterivanje, to je strasno... :roll: :roll: :roll:
p~s~ ovo pocinje da nema veze (:p) sa temom :? dalje prebacujemo na Za Nas (8

bleach:
Electra:
bleach:

e a ja bas nemam... dugacak jezik, mislim :p
ali to su sve krajnosti :roll: sto je lose :roll: ja npr. nemam dugacak jezik, ali to moze da bude lose, kao i imanje istog (8 isto tako... brzopleta :? p da... ali cesto ne uradim sta treba, slabo reagujem, sporo kapiram... i posle dosta vremena 'sustigne' me to da se ja setim sta sam (tj. nisam) uradila... :roll: tako da sam jako 'brzopleta' sto se tice nesigurnosti :roll: (odmah postajem nesigurna i bez normalnog razmisljanja :p)
e bas to! :roll: aaaaaaaaaaaaaa neko mi nesto kaze a ja posle sat vremena shvatim da je trebalo to da uradim....a tek rekacije....totalno u svom svetu :roll: :roll:

cekaj Milena zasto Perfect look mora da bude samo fizicki ((;
zato ja nastavljam ovde (8
sto se ~psovanja~ tice, ja ne znam koliko to radim RoLL valjda ne puno RoLL ali imam naviku da druge opominjem kad psuju RoLL bleach -> istripovano LoL (;
Sto Tea kaze ~da ne krijem svoja osecanja~ to smo pricali na 'najteze je naslov smisliti' (; i ja bih to volela ... ne znam ... jednosavno nemam naviku da ljudima pricam ... tako se moje ortakinje ljute na mene zbog toga RoLL jer one meni sve pricaju, a ja njima nista RoLL
i ja isto imam tripove sa ~slabim reagovanjem i kapiranjem~ RoLL
~lenjost~ LoL znam ... i mi i dalje ne cinimo nista povodom toga LoL

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
cekaj Milena zasto Perfect look mora da bude samo fizicki ((;
zato ja nastavljam ovde (8
sto se ~psovanja~ tice, ja ne znam koliko to radim RoLL valjda ne puno RoLL ali imam naviku da druge opominjem kad psuju RoLL bleach -> istripovano LoL (;
p naravno da ne mora :p nemoj da me zezaaas :cry: :roll: 8)
ja bih rekla da nemas naviku da psujes 8) a sto se opominjanja tice... :lol: :lol: :lol: ~ 'ajde smiri se!...
:lol: hihihihih... :D :D 8)

mortishaaaa:
Sto Tea kaze ~da ne krijem svoja osecanja~ to smo pricali na 'najteze je naslov smisliti' (; i ja bih to volela ... ne znam ... jednosavno nemam naviku da ljudima pricam ... tako se moje ortakinje ljute na mene zbog toga RoLL jer one meni sve pricaju, a ja njima nista RoLL
uf sto te razumem sta pricas... bas, bas... ja se nekad zapricam ( :oops: ), ali uglavnom je bas tako... :roll: i to za ortakinje... :roll: :da: :da:
mortishaaa:
i ja isto imam tripove sa ~slabim reagovanjem i kapiranjem~ RoLL
~lenjost~ LoL znam ... i mi i dalje ne cinimo nista povodom toga LoL

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
to nije bwe smesno... :cry: ma -> 8)
ja sam nekako sva slaba... pa ako se trudim, to je za nekoliko osoba najvise... i.. m nije ni bitno... :roll:

lenjivci :( ....e,pre neko vece kad sam kopirala onaj bleach-in post o tome 'kako vec dugo prichamo kako smo lenji a nista ne radimo povodom toga :p ',sluchajno ga iskopiram u prichaonici LoL LoL na #metalheads svi su LoL LoL LoL
razumem ono za ortakinje...vrlooo slichno...ja se potpuno otvaram samo retkima(citaj:onima koje stvarno volim i u koje imam poverenja)...al sta ces :roll:

bleach:
Moon Child:
ma...i volela bih kad bih cesce,mnogo cesce imala taj 'polet' sto ti kazes.....da nesto uradim!a ne ovako ova moja lenjost mi bas smeta.....
ni ja ne psujem u kuci...navikla sam....(dobro bratu ponekad dobacim nesto,ali nista strasno :lol: m ne :lol: )...i stvarno ne kapiram kad neko mami/tati kaze * li ti materina :shock: pa to je stvaaaaaarno preterivanje! :roll:
e ljudi, znate li vi otkad mi kukamo da smo lenji?... :roll: a kako nas ne mrzi da samo o tome razglabamo?... :p :p :p
ne mogu da vjerujem... :roll: :roll: pa upravo sam o ovome pricala jednoj drugarici (koja me naravno nista nije razumjela... :roll: ) ljenost je moja najgora mana...ma grozno... :roll:
znate da kazu stari ljudi -ljenost je gora nego bolest- ima i tu nesto... :roll:
:wink:

Moon Child:
lenjivci :( ....e,pre neko vece kad sam kopirala onaj bleach-in post o tome 'kako vec dugo prichamo kako smo lenji a nista ne radimo povodom toga :p ',sluchajno ga iskopiram u prichaonici LoL LoL na #metalheads svi su LoL LoL LoL
razumem ono za ortakinje...vrlooo slichno...ja se potpuno otvaram samo retkima(citaj:onima koje stvarno volim i u koje imam poverenja)...al sta ces :roll:
:da: :da: :da:
:P :P

Moon Child:
nisam razumela ovo za pricaonicu... :? :oops: 8)
Moon Child:
lenjost jeste gora od bolesti....nazalost :roll: a da mi to pripishemo pubertetu>pa kad prodje bicemo vredni :lol: ja za sve krivim pubertet:p
ma lenjost je najgora!... :roll:
i moj tata... :p :p :lol: :p

*november rain*:
bleach:
Moon Child:
ne mogu da vjerujem... :roll: :roll: pa upravo sam o ovome pricala jednoj drugarici (koja me naravno nista nije razumjela... :roll: ) ljenost je moja najgora mana...ma grozno... :roll:
znate da kazu stari ljudi -ljenost je gora nego bolest- ima i tu nesto... :roll:
m da... :roll: najbolje kad se ti udubis u nesto... malkice se potrudis da nesto skapiras, a niko oko tebe ne kapira... :roll: :roll: :roll: sto to mrzim... :roll: mislim, sve mi je jedno... 8) ali to lose utice na mene, jer se povucem u sebe ako nema nikoga... nikoga pravog... :cry:
sad sam ovo uzasno srocila... zvucim tako samozivo i ograniceno... :crying: m bedak... :rollingeyes:

-za pricaonicu-
pa htela sam tamo nesto da otkucam(tj iskopiram)ali kad sam uradila paste vratilo se ono sto si ti kucala o lenjosti...e onda sam ispala ludak :lol: :lol: :lol: :lol:
-o pubertetu-
pa...u pravu je tata... :lol:
-o 'nerazumevanju ostalih-
eh,zasto ja skoro s nikim ne pricam o necemu dubokom tj o mojim razmisljanjima?niti otkrivam svoja osecanja...ko sto rekoh,retko kome....isto se povlachim u sebe kad nema nikog :(
@bleach-ne zvuci tako:p :ne: :ne:

Uh, pa volela bih da imam manji nos i pravilniju glavu pa da se mogu ošišati na ćelavo, a da mi lepo stoji ko ,recimo, Sinead O' Connor... :roll: Da, a ako se i to računa volela bih da ne menjam raspoloženje tako često, ponekad sam baš turobna :(

e, red je da i ja odgovorim...
Pa ne bih menjao nista... mozda bih voleo da budem malo vishi, mada se i ovako snalazim 8)
Svi ste spominjali bolju ociju; e pa moje su tamno braon i ne bi im menjao boju nikada... mada mi je neko ovih dana rekao da su crne :roll:
Sto se tice karakternih osobina, ni tu nista ne diram...
mozda zvucim pomalo presamouvereno, ali sta me briga... 8)

bleach:
*november rain*:
bleach:
Moon Child:
m da... :roll: najbolje kad se ti udubis u nesto... malkice se potrudis da nesto skapiras, a niko oko tebe ne kapira... :roll: :roll: :roll: sto to mrzim... :roll: mislim, sve mi je jedno... 8) ali to lose utice na mene, jer se povucem u sebe ako nema nikoga... nikoga pravog... :cry:
sad sam ovo uzasno srocila... zvucim tako samozivo i ograniceno... :crying: m bedak... :rollingeyes:
ma nee...ne zvucis tako...nemoj da me ljutis!
i u potpunosti te razumijem... :roll:

*november rain*:
ma nee...ne zvucis tako...nemoj da me ljutis!
i u potpunosti te razumijem... :roll:
zao mi je sto me razumes... :cry:

elem... sto se teme tice... (8 mnogo me rastuzi to kada pogledam oko sebe i pocnem da primecujem stvari koje me okruzuju i smetaju mi i to u velikoj meri, a suvise sam slaba i zaprepascena da bilo sta uradim...
tako da bih volela da umem da smirim sebe, kao sto to nekad znam sa drugima...

Back