Perfect game

Inspector:
Prva savrsena igra je bila HALF LIFE 1(bez ijedne jedine mane osim grafika ali za to vreme to je bilo nesto perfektno). Druga bi bila Battlezone 2 koja je napravila spoj strategija, avanture i svih zanrova po malo. :o
prvi battlezone ima malo bolju pricu
da ne znas mozda neku igraonicu gde se to igra
moja idealna
npr c&c: renegade sa patchom za helice i avione
(sto volim da letim)

Ja ovako zamisljam savrsenu igricu: Da ima ogromnu mapu, da ti nikada ne dosadi, da mozes da radis sta hoces, pricas sa kim hoces... hej, pa to je Morrowind! To mi je perfektna igrica, mislim da ne moze bolje!

ja bi se opredelio za multyplayer horor pucacinu iz prvog lica gde zajedno sa drugom ili drugaricom djuskas nivoe (DOOM 3 recimo). samo da nisu arene koje se neprekidno ponavljaju na svakih pet minuta... (unreal, Quake, CS) vec nesto slicno onome sto je Duke Nuke imao jos davnooo... :D

Moja savrsena igra bi bila na 1000 dvd diskova :D . Da bude totalno realna : radjas se (Npr u New York-u) kreceti proces zivota od 1 godine i te rastes(samo ubrzano posto nemogu ceo zivot da igram igru :D ) razvijas ako imas mogucnosti mozes da odes na bilo koji deo sveta i da tamo bude sve isto ko u stvarnosti samo sto ne osecas nista u stvarnosti fizicki i emocijalno, neko te isprebija nemozes da se podignes iz kreveta 10 dan dobro onda lezis u krevetu , vozis auto , krades uhapsite policija i sad si 3 godine u zatvoru izadjes na polje , muvas ribu smuvas se snjom onda je ka*as , zaradis grip .......... i na kraju kao sto sledi umres i to je GAME OVER.
Start new game : sad si arabski sejk i zivis u arabiji i prolaziti zivot kao u stvarnosti samo mnogo brze.

KAKO VAM SE SVIDJA MOJA IDEJA ?

123456789:
Moja savrsena igra bi bila na 1000 dvd diskova :D . Da bude totalno realna : radjas se (Npr u New York-u) kreceti proces zivota od 1 godine i te rastes(samo ubrzano posto nemogu ceo zivot da igram igru :D ) razvijas ako imas mogucnosti mozes da odes na bilo koji deo sveta i da tamo bude sve isto ko u stvarnosti samo sto ne osecas nista u stvarnosti fizicki i emocijalno, neko te isprebija nemozes da se podignes iz kreveta 10 dan dobro onda lezis u krevetu , vozis auto , krades uhapsite policija i sad si 3 godine u zatvoru izadjes na polje , muvas ribu smuvas se snjom onda je ka*as , zaradis grip .......... i na kraju kao sto sledi umres i to je GAME OVER.
Start new game : sad si arabski sejk i zivis u arabiji i prolaziti zivot kao u stvarnosti samo mnogo brze.

KAKO VAM SE SVIDJA MOJA IDEJA ?
to, ali sa dosta rpg elemenata...
normalo, dok prebijen ležiš u krevetu gledaš komšinice durbinom kroz prozor
a u zatvoru se trudiš da ti ne ispadne sapun
znači da nemaš deo u kojem si neaktivan
ps mnogo bre 1000 dvdeva

Moj Perfect game?Pa,nesto slicno San Andreasu samo sto si ti vanzemaljac i trebas da izvrsavas razlicite misije da bi se vratio na svoju planetu.Ponekad mozes da poprimis oblik coveka,imas laserska oruzja itd... :twisted:

Нека комбинација Europa Universalis и Cossacks, само са бољом графиком и многом већом интелигенцијом, дакле да можеш да наредиш официру шта да ради )нпр. како да приђе граду) и да ти можеш да се посветиш другим проблемима. Такође не би било лоше да можеш да ангажујеш шуде који ће радити као министри (што опет тражи "интелигентнији" програм).
Ни тај предлог 123456789 није лош, само је страшно компликован. Па те можеш замислити колико би требало осмислити шта све може да ти се деси. А тек код :roll:

----------
Cupi=Чупи

Moja vizija perfektne igre se već ostvarila.beše to davno vreme kada sam u ruci ponosno držao joypad i igrao GTA 2.Tada sam zamišljao:'Šta bi bilo kada bi sve ovo moglo u 3D-u.I bi GTA 3. Ostalo je istorija. A još savršenija igra bi bila da ima princip GTA a da se igra preko 500 sati kao što će biti sa novim Elder Scrolls. Just patience.

Back