moja idealna igrica bi bila nesto poput gta, samo sa manje pucanja. tip dolazi u neki grad (klasicni savremeni) i onda trazi nekog drugog tipa. onda ides po gradu, skupljas informacije od ljudi, i sto rece shaddow rider, ulazis u prodavnice, kafice, pa cak i stambene zgrade. sve da bude realno. pandura ima po ulicama, ali ne brdo kao u gta, i manje se puca, vise placas kazne za neki prekrsaj ili ides u zatvor, a ne cim slucajno gurnes pandura on pocne da puca u tebe ko manijak, a helikopteri i specijalci odjednom se tu stvore niodkuda.
takodje da mozes sam postavljas pitanja ljudima, imas mesto gde kucas reci, a ako su pogresno spelovane ili na bilo kom jeziku osim na engleskom, onda se ne vazi, a ono sto se vazi, lik sam izgovori (

dobro mozda sam malo preterao, ali sta znas, moze da uspe).
i onda imas lovu, pa zaradjujes, pa trosis. imas dve energije, prvu trosis konstantno jer lik ogladni pa onda ti treba hrana i pice, a druga energija je ako te neko povredi pa onda tek moze ono sto ima i u ostalim igricama, pakovanje prve pomoci itd.
i tako onda ides, za-je-bavas se, ulazis u kavice, potuces se po koji put sa nekim, kockas se, a moze i neka riba sa plocnika da prodje. a pored toga imas i do jaja pricu i misije.