Perete li..

Pa sta se ustrucavas imam i brke,slobodno :lol:
Pazuh se radi jer ako se ostave budu neprijatni mirisi.
Noge slabo,tako vama da ucinim :mrgreen:
I to nije isto,zena ne treba da izgleda ko devojcica.
A evo sad da ti dam primer za to nakaradno razmisljanje. Zamisli devojku, znaci zrelu, koja ima male grudi, nezno telo i td. E sad, da li to znaci da svi muskarci kojima se ona dopada su pedofili? I plus, da li znaci da ta devojka onda ne treba da ima partnere jer, jel te, privlaci pedofile?

A evo sad da ti dam primer za to nakaradno razmisljanje. Zamisli devojku, znaci zrelu, koja ima male grudi, nezno telo i td. E sad, da li to znaci da svi muskarci kojima se ona dopada su pedofili? I plus, da li znaci da ta devojka onda ne treba da ima partnere jer, jel te, privlaci pedofile?
Namerno lupetas,da bi dokazao svoju poentu :)
Jedno je namerno praviti od neceg sto nije nesto.
Ziveli ljudi vekovima bez depilacije i padanja u nesvest zbog dlake.

Pa odakle se izrodila ideja da zena treba da bude potpuno bez dlaka u intimnom delu?
Kako te proganjam?! :lol:
Insinuacijama da ako volim obrijanu pichku da sam pedofil. To je i tvoja jedna koleginica skoro pokusala takodje. Ja imam toleranciju veliku, ali i limite. Posle toga leti ignor. Da li smo se razumeli? Mislim da je jasno sta su limiti na ovom forumu a i u opste.

Insinuacijama da ako volim obrijanu pichku da sam pedofil. To je i tvoja jedna koleginica skoro pokusala takodje. Ja imam toleranciju veliku, ali i limite. Posle toga leti ignor. Da li smo se razumeli? Mislim da je jasno sta su limiti na ovom forumu a i u opste.
Uopste nisam rekla da si pedofil, vec od koga je izgurana ta fora.
Seva mi koji su ti limiti, citaj kako je napisano.

Uopste nisam rekla da si pedofil, vec od koga je izgurana ta fora.
Seva mi koji su ti limiti, citaj kako je napisano.
Ja sam tu foru izgurala sama. I to pre prvog sexa. Kad sam vec skidala dlacice sa nogu i ispod pazuha probala sam i tu da ih skinem. I svidelo mi se.
Ugodnije je. Lepsi osecaj.
Niko nije uticao na mene. Tada me nije ni zanimalo kako izgledaju polni organi kod drugih zena, niti sam ih gledala. Pa se puno godina kasnije iznenadih kad shvatih da i tu ima razlicitih modela. :) Ne mislim na „frizure“.

Zanimalo me je musko telo.

Ja sam tu foru izgurala sama. I to pre prvog sexa. Kad sam vec skidala dlacice sa nogu i ispod pazuha probala sam i tu da ih skinem. I svidelo mi se.
Ugodnije je. Lepsi osecaj.
Niko nije uticao na mene. Tada me nije ni zanimalo kako izgledaju polni organi kod drugih zena, niti sam ih gledala. Pa se puno godina kasnije iznenadih kad shvatih da i tu ima razlicitih modela. :) Ne mislim na „frizure“.

Zanimalo me je musko telo.
Ako je bilo bez bilo kakvih uticaja, da bas nigde nisi videla sliku,snimak, onda je obicno eksperimentisanje zene sa svojim telom i pronalazenje.
Ako je uniformisano i standard u drustvu, koji se zahteva..pa nemamo ni svi istu kosu zar ne.

Ziveli ljudi vekovima bez depilacije i padanja u nesvest zbog dlake.
Ziveli i bez sapuna, kupali se samo leti kad je reka topla :) Treba i sad tako ili...?
Svako voli drugacije,i svako gleda na to po svom ukusu. Ja imam kolegu koji kad vidi dlakave noge kod zene,zenio bi je odmah. Isto sto se nekim zenama svidjaju maljave grudi,nekima ne.Jesu i one pod uticajem pedofilskog lobija,ma sta to bilo, kad ne vole muskarca koji ke dlakaviji po grudima nego po glavi?
Previse vidis zavere u svemu svakodnevnom...Moze da se desi da ce za 10-20 god ponovo da bude na ceni sve na prirodno,bez makaza i brijaca.

Back