- Poruka
- 54.909
Da ne zalajem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma djes posla, nema sad vadjenja.Pa ne morate
Nekog čistog tipa, higijenski osvešćenog..
.. ruke posle piškenja, vi muškarci?
Ja ako sam u prilici, napregnuto slušam da li je oprao ruke posle žuborenja..
Ako nije
Au, ko zna šta je sve pipao a sad treba da mi.. Ok.
Mi žene se posle obrišemo papirom, ne znam da li to znate..( dobro skoro sve, ima ih što koriste neke aparte za piškenje stojeći,, nisam upućena dal peru ruke posle)... a ipak peremo ruke.
Sad zamislite da ne operem ruke i sednem za sto u restoranu.. otkinem parče hleba, umočim u sos i gurnem ti u usta sa sve prstima na neopranim rukama.
Kako stojite sa tim, mislite li o tome..
Prvo, ako bas hoces da bude deo zenske populacije onda prvo pogledas zensku higijenu i da li se vidis u tome, pa svrati da muskarcima drzis slovo.

Ne rkla si "mi zene" tackaNikad nisam sigurna da li se meni obraćaš.
Ja sam pitala, nisam imala nameru da kritikujem.
A glavno pitanje je bilo da li vi razmipljate o higijeni žene koju upoznajete.
E sad što ste se svi zaleteli početak a ne na kraj.
pa to kod svabao tome da li muskarci peru ruke vrshene su masu skrivenih kamera i najmanji deo ih zaista opere!!!
mushki pacijenti posle pishkenja odmah zhele napustiti kupatilo moras im reci "bitte hände waschen" i to nema veze sa godinama ili bolescu !!!
ovo je srpski forumA svi znamo da zen to slabo rade. Zenski toaleti su uvek prljaviji. Zene se zale na dasku jer treba da je obore, a muskarci ne jer zene nece da peru ruke a ni ostalo, dok muskarac digne dasku i posle opere ruke i ne smet mu.
To je zato što su bolnički WC-i prljavi i opasni po zdravlje a kupatila da ne govorimo. Svi mogući virusi i bakterije stanuju tu i iz bolnice treba bežati čim možeš DA STOJIŠ NA NOGAMA!o tome da li muskarci peru ruke vrshene su masu skrivenih kamera i najmanji deo ih zaista opere!!!
mushki pacijenti posle pishkenja odmah zhele napustiti kupatilo moras im reci "bitte hände waschen" i to nema veze sa godinama ili bolescu !!!
izjednacila si zene kao ciste, a onda okrenes prema muskarcima i pitasEto, znači da si razmišljao o tome, da si imao prilike da vidiš nešto što ti nije baš higijenski kod žene.
Neću da ulazim u to ko je čistiji.

To je zato što su bolnički WC-i prljavi i opasni po zdravlje a kupatila da ne govorimo. Svi mogući virusi i bakterije stanuju tu i iz bolnice treba bežati čim možeš DA STOJIŠ NA NOGAMA!
na zapadu nisu prljavi
odrzhavaju se i desinficiraju redovno uz to svaki pacijent ima mogucnost da desinficira pre upotrebe
a ti ovo kazes u srbiji?o tome da li muskarci peru ruke vrshene su masu skrivenih kamera i najmanji deo ih zaista opere!!!
zanimljivo
Dakle pocn od zena da spijuniras![]()
Ne sumnjam da ste vredni i da ih pažljivo čistite ali bolnički WC-i nikad ne mogu da se dovoljno dobro dezinfikuju dok god se koriste.na zapadu nisu prljavi
odrzhavaju se i desinficiraju redovno uz to svaki pacijent ima mogucnost da desinficira pre upotrebe
prvo da se zaplakne, a onda mora i ruke usput valjda?Objasniću moj motiv za temu i suštinu pitanja..
Da li oni koji ne vode mnogo računa o ličnoj higijeni obraćaju pažnju na bigijenu kod suprotnog pola.
Više puta sam se iznenadila da izuzetno pedantni muškarci žive sa pa blago rečeno aljkavim ženama, a i obrnuto.
Pitanje je bilo
Ako ne opereš ruke, da li se zapitaš da li je ona oprala.

Ne sumnjam da ste vredni i da ih pažljivo čistite ali bolnički WC-i nikad ne mogu da se dovoljno dobro dezinfikuju dok god se koriste.
Mi žene se posle obrišemo papirom, ne znam da li to znate..( dobro skoro sve, ima ih što koriste neke aparte za piškenje stojeći,, nisam upućena dal peru ruke posle)... a ipak peremo ruke.
Ne rkla si "mi zene" tacka
hvala lepo izvinjavam se zbog upadaOk, u pravu si, trebalo je da piše :
Mi žene se posle obrišem papirom, ne znam da li to znate.. a ja ipak operem ruke.

Brijes li se ispod pazuha? Depiliras li noge? A zena koja depilira brke a ima ih koliko hoces?Sta znaci lepo sredjena?
Jer sad momenat da se pozovem opet na uticaj pedofilskog lobija?