- Poruka
- 15.545
Samo prvo da skinem zastitnu foliju sa reflektora i da ga izgasim da mi ne bije u okice dok pavam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo prvo da skinem zastitnu foliju sa reflektora i da ga izgasim da mi ne bije u okice dok pavam.

RealnoKako ko zna sta pipamo, pa pipamo pisu koju zene stavljaju usta![]()
sta fali torbici?Pa vidi to sa gelom mi je normalno, skroz ok,podržavam, ali torbica![]()
perete li vi zube pre i posle .. to je pitanjeRealno
Pravo pitanje je perete li pisu pre i posle.

Pa sad...
Čuli ste za Terapiju Urinom?
Ili da se (mislim u Kini) jaja kuvana u urinu mladaih dečaka (do trinest godina) smatra za specijalitet?
Nemojte da me terate da otvaram teme kod mene na Zanimljivostima....

A mamlat ga mozes bez problema, ili ga i tu prskas alkoholom?.. ruke posle piškenja, vi muškarci?
Ja ako sam u prilici, napregnuto slušam da li je oprao ruke posle žuborenja..
Ako nije
Au, ko zna šta je sve pipao a sad treba da mi.. Ok.
Mi žene se posle obrišemo papirom, ne znam da li to znate..( dobro skoro sve, ima ih što koriste neke aparte za piškenje stojeći,, nisam upućena dal peru ruke posle)... a ipak peremo ruke.
Sad zamislite da ne operem ruke i sednem za sto u restoranu.. otkinem parče hleba, umočim u sos i gurnem ti u usta sa sve prstima na neopranim rukama.
Kako stojite sa tim, mislite li o tome..
A mamlat ga mozes bez problema, ili ga i tu prskas alkoholom?

To se valjda podrazumeva, nemamo 3 godineNa kraju ispade da je zdravo ne prati ruke i dobro za kozu.
Obećavaš?Sad zamislite da ne operem ruke i sednem za sto u restoranu.. otkinem parče hleba, umočim u sos i gurnem ti u usta sa sve prstima na neopranim rukama.
.. ruke posle piškenja, vi muškarci?
Ako nije
Mi žene se posle obrišemo papirom, ne znam da li to znate..( dobro skoro sve, ima ih što koriste neke aparte za piškenje stojeći,, nisam upućena dal peru ruke posle)... a ipak peremo ruke.
Sad zamislite da ne operem ruke i sednem za sto u restoranu.. otkinem parče hleba, umočim u sos i gurnem ti u usta sa sve prstima na neopranim rukama.
Pa mi muskarci ne spijuniramo zene, jer smo gadljivi. A kad vec moramo s njima onda mora da bude cista. Pa tako slobodno ucite od nas odrzavanje higijene... ruke posle piškenja, vi muškarci?
Ako nije
Pa ne morateA kad vec moramo s njima onda mora da bude cista.