Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, naprotiv, nastupa neugodna era za pravoslavne mudzahedine. Da nije drzavne kaze raspala bi se ta nevladina organizacija sastavljena od neradnika, parazita i prodavaca magle.

Šteta za vas ateističke talibane,zar ne?

Oni znali, ali bog nije znao kako da ih izleci, pa je ovog bogumilog svestenika posavetovao da se mane lopate i da uzme gvozdenu sipku i da ne bije po debelom mestu, vec po glavi, sve dok ovaj ne ispusti svoju gresnu dusu. Tek onda bog moze puzdano da deluje i da izleci narkomanovu dusu.
Eto vidiš. Možda i ti da odeš na jednu seansu. Zdravije ćeš razmišljati.

Gogi ima dosta iskrivljenu sliku, pa ja pokušavam da joj pomognem da što bolje otvori oči, i ona je to prihvatila, i ja se sad tebi izvinjavam u njeno ime što te je uvredila. Nalazimo se u fazi kada očekujem njeno napredovanje na bolje. :lol:
Trebao bi ti da odeš par puta kod psihijatra, da preispita da li su ti sve koze na broju, i da li ti fali nešto, znaš?
Kako te uopšte nije sramota, da je vređaš? Znaš je privatno, imaš li ikakav osnov da je ovako vređaš?

sad vec postajes smesan, lepo sam te pitao IMAS LI DOKAZ DA JE NEKO DOBIO BATINE U CENTRU ZBOG KRIZE. odakle pravo onim neljudima sto nas bombardovase 3 meseca, odakle pravo ustasama da pobiju onoliki srpski narod, odakle pravo da prethodna vlast ojadi 90% gradjana srbije. e kad ti meni odgovoris o tim pravima onda cu i ja tebi da odgovrim odakle necoveku da batinja drogose.
Otkud ja znam zašto su dobijali batine, zar je bitno? Znači ako nije zbog krize onda je uredu da te svešteno lice i njegove gorile šutaju u glavu i da te mlate lopatama, ne razumem. A divno si ga i uporedio NATO, ustaše i spomenuti sveštenik. Za pravo im daje moć, sila i vlast. Svi zločinci, i neljudi.

Trebao bi ti da odeš par puta kod psihijatra, da preispita da li su ti sve koze na broju, i da li ti fali nešto, znaš?
Kako te uopšte nije sramota, da je vređaš? Znaš je privatno, imaš li ikakav osnov da je ovako vređaš?

To je mamlaz kojem je onaj degenerik Miroljub isprao mozak svojim budalaštinama. Daje im isprazan osećaj da su superiorniji i bolji od drugih, jer su kao pravi vernici koji čekaju uspostavljanje teokratske države u kojoj će oni da batinaju i ubijaju. Sociopate sa psihopatskim sklonostima. Šteta što su ludnice pune.

Interesantno (mada je i tužno) da pravoslavni vernici bolje znaju deset Božijih nego Novozavetne...Kad spomenem pravoslavnom
verniku Besedu na gori -gleda me belo...Ovde Hrišščani nemaju pojma o Hristovoj etici,a kamo li da se nje pridržavaju...
Ko ovde u Srbiji pruža drugi obraz,Ko se miri s neprijateljem na putu do sudije,ko pomaže neprijatelje svoje i ko bi i đavola
blagoslovio po zavetu čestitog Jošue ili bar interpretaciji njegovih reči u Jevanđeljima...Ja ovde takve pravoslavne vernike nisam sreo,
čak ni među monasima i sveštenicima...A znam ih bar desetak...
Ne,ovde je u pitanju varvarstvo kojim se manipuliše imitacijom falsifikata pravoslavne vere...
Otud lopatom po leđima-po najnovijem zavetu polkovnika-vladike?
Takvoj crkvi valja uskratiti pristup institucijama države i sprečiti njihovo dalje sufinansiranje...
Dok se ne modernizuju i počnu se držati Hristove etike!

ma ne :eek: pa gde ti to zivis? :lol:

ma ne :eek: pa gde ti to zivis? :lol:
Na Balkanistanu,sad već stalno...Kad sam bio mlađi ,bio jednom nogom uvek napolju
pa mi nije tako teško padao ovako težak narod...Ovde ko da svaki čovek ima 300 kilograma...
Čast retkim izuzecima...
Odem u Švedsku-ljudi laki kao perce-nema šanse da neko prihvati da se svađa...Pogledaju te belo,ustanu
i odu...:mrgreen:Nema rasprave.O religiji i politici-nema šanse...:mrgreen:
A loša klima-gora nego u Rusiji...
Imam utisak da su ljudi u toplijoj klimi s većim procentom budaletina...italijani,turci,grci,arapi,crnci...pogoreli
po glave...:hahaha:Bude simpatično dok ne počne smarati i biti opasno...
Pre par godina u Istambulu,na Taksimu u jednom lepom butiku hteo da kupim lepu košulju i kako god-prodavac hoće da mi uvali mali broj.
Nisam hteo da kupim i malo falilo da me napadne-gazda ga zaustavio...:mrgreen:Eto...Budaletina pogorela po glavi...Balkanska takođe...

Zao mi je sto ti mentalni sklop ne dozvoljava pravi uvid u stvari, vec mislis da je ovo branjenje ubistva.

Ali namerno (jer si sa predrasudom) necu da ti kazem sta je. Misli sta hoces, a najbolje je da pre nego st prokomentarises, dobro procitas postove a ne tek onako, da i ti nesto kazes..

Moj mentalni sklop je sasvim u redu i neću se spustiti na taj nivo da opisujem tvoj mentalni sklop, jer ne mogu garantovati da bi ti se analiza dopala.

To nije mentalni već momentalni sklop...:mrgreen::hahaha:

Na Balkanistanu,sad već stalno...Kad sam bio mlađi ,bio jednom nogom uvek napolju
pa mi nije tako teško padao ovako težak narod...Ovde ko da svaki čovek ima 300 kilograma...
Čast retkim izuzecima...
Odem u Švedsku-ljudi laki kao perce-nema šanse da neko prihvati da se svađa...Pogledaju te belo,ustanu
i odu...:mrgreen:Nema rasprave.O religiji i politici-nema šanse...:mrgreen:
A loša klima-gora nego u Rusiji...
Imam utisak da su ljudi u toplijoj klimi s većim procentom budaletina...italijani,turci,grci,arapi,crnci...pogoreli
po glave...:hahaha:Bude simpatično dok ne počne smarati i biti opasno...
Pre par godina u Istambulu,na Taksimu u jednom lepom butiku hteo da kupim lepu košulju i kako god-prodavac hoće da mi uvali mali broj.
Nisam hteo da kupim i malo falilo da me napadne-gazda ga zaustavio...:mrgreen:Eto...Budaletina pogorela po glavi...Balkanska takođe...

ne znam fisic ali mene pojedini cudom pitaju gde to zivim kad su popovi, zamisli, svalercine i lopovi.
a sto se istanbula tice ne znam jesi vodio lepsu polovinu, ako jesi kladim se da si dobro prosao u cenjakanju ;) jos ako je plava ajoj pola prodavnice moze da nosi :lol:

ne znam fisic ali mene pojedini cudom pitaju gde to zivim kad su popovi, zamisli, svalercine i lopovi.
a sto se istanbula tice ne znam jesi vodio lepsu polovinu, ako jesi kladim se da si dobro prosao u cenjakanju ;) jos ako je plava ajoj pola prodavnice moze da nosi :lol:
Naravno da je bila...Kupila kožnu jaknu za četresipet jevara...:hahaha:
Posle vidla da ima grešaka na njoj...Ali nosi je i dobro jpj stoji...:mrgreen:
Ja se ljutnuo na trgovce i nisam sebi ništa kupio...Deci neke trenerke...nisu ih nikad obukli...

to bi trebalo da resava neko drugi nikako svesteno lice
trebalo bi da rešava svešteno lice uz punu podršku države i saradnju sa medicinskim ustanovama jer je to borba sa samim đavolom

.elem narkoman koji je ujeo devojcicu se lecio kod peranovica. zar je moguce da je otac bane omanuo?
da li je lečen kod njega?
da li je možda napustio centar pre potpunog izlečenja?

odobrili mu roditelji a i sami narkomani bili su upoznati sa njegovim metodama pa su opet kod njega dolazili

znaci lecenje lopatom je metoda koja je ok?
rebalo bi da rešava svešteno lice uz punu podršku države i saradnju sa medicinskim ustanovama jer je to borba sa samim đavolom
\:lol: znaci podrzavas egzorcizam?
da li je lečen kod njega?
da li je možda napustio centar pre potpunog izlečenja?
da lcen kod baneta. pobegao od lopate vrovatno. :lol:

znaci lecenje lopatom je metoda koja je ok?
po hiljaditi put kažem peranović nije lečio batinama
nego postom,molitvom,radom i redom
batine su bile za one koji taj red prekrši
\:lol: znaci podrzavas egzorcizam?
podržavam borbu protiv greha na svakom nivou,ličnom,porodičnom,državnom...
narkomanija osim što je bolest zavisnosti je i veliki greh sa kojim se možda i najteže izboriti jer takve ljude đavo zaista čvrsto drži u svojim kandžama,tako da to jeste borba sa samim đavolom

da lcen kod baneta. pobegao od lopate vrovatno. :lol:
da,kad je nešto verovatno onda je to sigurno tako
da je recimo Bane imao podršku od strane države ,taj nebi ni pobegao pa nebi smo danas ni imali te izujedane ljude

Back