Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo se ti prihvati da lečiš na bilo koji način polupane narkomane, pa onda ćemo da pričamo kako ih treba lečiti. Nisu to deca.

Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine.
Ako usled dela ... neko lice bude teško telesno povređeno ili mu zdravlje bude teško narušeno, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.
Ako je usled dela ... nastupila smrt jednog ili više lica, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

Važi i za božje slugeranje. :kafa:

Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine.
Ako usled dela ... neko lice bude teško telesno povređeno ili mu zdravlje bude teško narušeno, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.
Ako je usled dela ... nastupila smrt jednog ili više lica, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

Važi i za božje slugeranje. :kafa:
Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno. :kafa:

66. правило: Ако неки клирик удари некога у свађи, и једним ударцем га убије, нека буде свргнут због своје нагловитости, а ако је лаик, нека буде одлучен.

Šta ima da se misli? Pa neće valjda SPC da ne posluša svoje vlastito Zakonopravilo?

Komentar bivseg sticenika

sad cu ukratko da vam kazem sta se desilo,nebojsa je hteo da ide kuci jer mu se zena porodila;napomena on je u centru 9 mes.24 dana.otisao je na razgovor kod padreta kako smo ga zvali,oko 21h.ne znam sta se tamo dogodilo,ali svi znamo da ko hoce da ide kuci,dobije batine[dobre]da razmisli,onda neko vreme nece da ide i tako,i svi znamo da otac branislav mlati sticenike,za sitnicu,svi smo znali vec oko 3 ujutru posto se nebojsa nije vratio u centar,da nesto nije u redu,saradnici su pobegli neki,a u 6h smo saznali sta se desiloi napustili smo centar,ovo mogu da potvrde 30 sticenika oko 10 su ostali,mozda su do sad i oni otisli.branislav se izivljavao nad nama jesmo mi bili narkomani,ali valjda imamo neka minimalna prava ja sam gledao na desetinu puta kako brnislav gazi ljude,lupa im asove,bije ih sipkom po tabanima,udara ih pesnicama,samare,ali verujte mi zbog sitnice bukvalno to svi koji su bili mogu da potvrde.
(bivsi sticenik centra sretenje, 9. avgust 2012 13:02)

Nikada se do sada nisam prevario.
Postoje mnogi pokazatelji i mnoge lampice koje ukazuju na nekog coveka da nesto nije uredu sa njime kako se predstavlja.
Ne mislim sada na ovog Popa nego na one sa kojima ovakav ima veze.

Njihove reci, njihove neozbiljnosti, njihove vulgarnosti itd.
Sve su to pokazatelji da ta osoba nije to sto mislimo.

Pogotvo ako se pored toga predstalvlja da je dobra, Bogu verna, hriscanin, da voli ljude.

Back