lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ima da se radujes kad odem 14 jer se vise ne vracam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Šljapkanje po guzi" spada u seksualne perverzije.nemoj da se praviš naivna,nisam ja ni rekla da je prut jedina metoda
šljapkanje po guzi se koristi kada sve ostale metode ne pale
i tada decu više pogađa sama takva reakcija roditelja nego bol(znači udarac je umeren)koji pri tom osete

Stvari koje postavljam su lako proverljive.ti opet o medijima ali onda sve ono sto stavljas filmice je isto medij , kako njima verujes , ja kazem da su svi mediji propaganda ako su svi onda i one koje ti kacis to obuhvata , sam sebi sad slkaces u usta
Đe okobogda?ima da se radujes kad odem 14 jer se vise ne vracam

Đe okobogda?[/QUO
ovde se ne vracam
pa i ovo , to su cinjenice , nije bila samoodbrana da jeste imao bi jedan udarac a ne ceo modar , zar nije lakse priznati da je preterao ovaj putStvari koje postavljam su lako proverljive.
Ne razbiram te?ovde se ne vracam
http://forum.krstarica.com/showthread.php/569997-Peranovi%C4%87-izle%C4%8Dio-narkomana-ubistvom?p=22554408&viewfull=1#post22554408pa i ovo , to su cinjenice , nije bila samoodbrana da jeste imao bi jedan udarac a ne ceo modar , zar nije lakse priznati da je preterao ovaj put

eh , za jednog hedonistu imam jako los zivot , tako da na zalost nista vise od neta , ionako idem u bolnicu 14 ali kad se vratim necu biti na netu , pa nece biti bar mene da te nerviraNe razbiram te?
Pre, nego ovo što mediji izvaljuju.vau , a mozda su ga vanzemaljici prebili , ili kontrolori bus plusa jer nije otkucao povlasticu ,![]()
Jupi!eh , za jednog hedonistu imam jako los zivot , tako da na zalost nista vise od neta , ionako idem u bolnicu 14 ali kad se vratim necu biti na netu , pa nece biti bar mene da te nervira

Prvo se ti prihvati da lečiš na bilo koji način polupane narkomane, pa onda ćemo da pričamo kako ih treba lečiti. Nisu to deca.

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.Ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dve godine.
Ako usled dela ... neko lice bude teško telesno povređeno ili mu zdravlje bude teško narušeno, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.
Ako je usled dela ... nastupila smrt jednog ili više lica, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.
Važi i za božje slugeranje.![]()

e ovo me bas povrediloJupi!
Bojim se samo da ne bude kambek.![]()

Šalim se ja... znam da se neću lako otarasiti.e ovo me bas povredilo![]()

pa ga je celog premlatio , ja mislim da on uziva u tome da bije a to je ipak bolest
Ubijanje je greh.
Širenje jeresi je greh.
sad cu ukratko da vam kazem sta se desilo,nebojsa je hteo da ide kuci jer mu se zena porodila;napomena on je u centru 9 mes.24 dana.otisao je na razgovor kod padreta kako smo ga zvali,oko 21h.ne znam sta se tamo dogodilo,ali svi znamo da ko hoce da ide kuci,dobije batine[dobre]da razmisli,onda neko vreme nece da ide i tako,i svi znamo da otac branislav mlati sticenike,za sitnicu,svi smo znali vec oko 3 ujutru posto se nebojsa nije vratio u centar,da nesto nije u redu,saradnici su pobegli neki,a u 6h smo saznali sta se desiloi napustili smo centar,ovo mogu da potvrde 30 sticenika oko 10 su ostali,mozda su do sad i oni otisli.branislav se izivljavao nad nama jesmo mi bili narkomani,ali valjda imamo neka minimalna prava ja sam gledao na desetinu puta kako brnislav gazi ljude,lupa im asove,bije ih sipkom po tabanima,udara ih pesnicama,samare,ali verujte mi zbog sitnice bukvalno to svi koji su bili mogu da potvrde.
(bivsi sticenik centra sretenje, 9. avgust 2012 13:02)