Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ко жали прут, мрзи на сина свог; а ко га љуби, кара га за времена.

Бич коњу, узда магарцу, а батина безумницима на леђа.

Безумље је привезано детету на срце; прут којим се кара уклониће га од њега.

Карај сина свог докле има надања и на погибао његову да не прашта душа твоја.

Удри подсмевача да луди омудра, и разумног накарај да разуме науку.
I ti bi mlatila štanglom da imaš koga. :kafa:

Ко жали прут, мрзи на сина свог; а ко га љуби, кара га за времена.

Бич коњу, узда магарцу, а батина безумницима на леђа.

Безумље је привезано детету на срце; прут којим се кара уклониће га од њега.

Карај сина свог докле има надања и на погибао његову да не прашта душа твоја.

Удри подсмевача да луди омудра, и разумног накарај да разуме науку.

link citata?
elem podrzavas nasilje nad decom?
podrzavas ovu majku koja ne oeca tugu za umrlim detetom?
mislim sta je poenta, sto vise volis dete vise ces ga tuci. svaki dan pre spavanja, molitva, pa dva'es pet po turu i dete srecno i veselo.
uzasno primitivno. uostelom ako io jeste tako bolje da ga je majka ****** a ne dici ruke i poslati ga ocu banetu da ga kara.

link citata?
elem podrzavas nasilje nad decom?
.
podržavam dole navedeno

Ко жали прут, мрзи на сина свог; а ко га љуби, кара га за времена.Приче Сол гл 13.24

Бич коњу, узда магарцу, а батина безумницима на леђа..Приче Сол гл 26.3

Безумље је привезано детету на срце; прут којим се кара уклониће га од њега.Приче Сол гл 22.15

Карај сина свог докле има надања и на погибао његову да не прашта душа твоја..Приче Сол гл 19.18

Удри подсмевача да луди омудра, и разумног накарај да разуме науку.Приче Сол гл 19.25

kada ti to tako kažeš ispada da sam ja rekla da decu treba zlostavljati

da sun ti nesretni roditelji narkomana upotrebljavali prut na vreme,deca im danas nebi bila to što jesu

nesto slicno sam i ja rekla, da su se roditelji bavili svojim detetom, to dete ne bi dozivelo da ga batina otac bane.
zbog toga krivim tu majku i ona mi je gori monstrum i od oca baneta i od narkomana.
i da slazes se da decui treba biti. koliko znam primenjivanje fizicke sile nad decom je keznjivo zakonom. sljapnem i ja moje po guzi, ali koristiti prut kao vaspitnu meru umesto reci je jako nisko, izivljavanje. to samo pokazuje da se roditelj ne bavi detetom

nesto slicno sam i ja rekla, da su se roditelji bavili svojim detetom, to dete ne bi dozivelo da ga batina otac bane.
zbog toga krivim tu majku i ona mi je gori monstrum i od oca baneta i od narkomana.
i da slazes se da decui treba biti. koliko znam primenjivanje fizicke sile nad decom je keznjivo zakonom. sljapnem i ja moje po guzi, ali koristiti prut kao vaspitnu meru umesto reci je jako nisko, izivljavanje. to samo pokazuje da se roditelj ne bavi detetom
koristiti prut da se dete šljapne po guzi je mnogo bezbednije za to dete nego da se u istu svrhu koristi ruka,jer mnogi roditelji imaju"tešku"ruku

ahahah
roditelji trebada nauce da nije poenta u jacini udarca vec u stavu. cesto je kazna mnogo efektnija od udarca.
kada se gnjavim sa decom, a to je prilicno gruba igra, oni se smeju ko ludi i tu je mnogo jace stipkanje, i mesenje, i sljapkanje od onog kada ih sljepnem po guzi jer su bezobrazni. medjutim na tu sljapku se rasplacu.

ahahah
roditelji trebada nauce da nije poenta u jacini udarca vec u stavu. cesto je kazna mnogo efektnija od udarca.
kada se gnjavim sa decom, a to je prilicno gruba igra, oni se smeju ko ludi i tu je mnogo jace stipkanje, i mesenje, i sljapkanje od onog kada ih sljepnem po guzi jer su bezobrazni. medjutim na tu sljapku se rasplacu.
nemoj da se praviš naivna,nisam ja ni rekla da je prut jedina metoda
šljapkanje po guzi se koristi kada sve ostale metode ne pale
i tada decu više pogađa sama takva reakcija roditelja nego bol(znači udarac je umeren)koji pri tom osete

Pa da ima i druga strana medalje.
Mediji blebeću šta blebeću, ali vrlo je moguće da je ovaj narkoman agresivno nasrnuo na Peranovića, i da se sve dogodilo u samoodbrani.
Što se mene tiče, da postoji teokratska država, nemam ništa protiv da se ovakvi monstrumi(narkomani) odmah obese.
nije mogao da ga napadne kad ga je ovaj tukao do smrti , narkomani su takvi kakvi su , zasto su postali to je verc druga prica , ali jedan svestenik da bude kao ovaj to nije u duhu crkve , postoje mnogi kampovi crkveni i to katalicke crkve gde su se ljudi izlecili i znam coveka koji je posle osnovao porodicu i radi vec 15 god sve je ok , ali tamo nije bilo batinna ni gorila na motoru , ko njih uopste finansira?

[

Mnostvo jevreja ce se obratiti na kraju u hriscanstvo.
Ali ce mnogi od njih biti i prevareni.
Jedini ko moze da im sazida hram je Papa.
Jevreji ocekuju Mesiju koji ce im sazidati hram.
Progalsice ga mesijom.

Dok ce mnogi od njih prepoznati tu prevaru i prihvatiti pravo hriscanstvo.

Ili hrama nece ni biti.

Bog je stavio njihovog polubrata da ga dobro cuva.

Kakva je to nada gde ocekujete teokratsku drzavu da konacno poubijate sve neposlusne???

Ja se nadam ovome:

Off 21:4 I Bog će otrti svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni plača, ni vike, ni bolesti neće biti više; jer prvo prodje.

A neki jedva cekaju teokratiju i ubijanje???

Pa zasto onda pravdate Peranovica zasto ne psotupate vec sada po teokratiji???

4.Mo 35:16 Ali ako gvoždjem udari koga, te onaj umre, krvnik je, neka se pogubi takav krvnik.

Kakve su to protekcije kod clanova???

Heb 12:14 Mir imajte i svetinju sa svima; bez ovog niko neće videti Gospoda.
Mrzi me da se raspravljam oko toga iznova i iznova...
Dao sam ti samo mali delić citata koji govore o budućim događajima - obraćenju Izraela. To je opisano u detalje i odnosi se na današnji fizički Izrael, ne duhovni. S tim da ti imaš mogućnost da postaneš Izraelac ako živiš po zakonu koji nam je Bog dao.

A evo ti i citati što se tiče Hrama.

Jezekilj 40;4.5: 41;1-4: 43;7: „Tаj čovek mi je rekаo: „Sine čovečiji, gledаj svojim očimа i slušаj svojim ušimа i primi k srcu sve što ću ti pokаzаti, jer si doveden ovаmo dа ti to pokаžem. Objаvi Izrаelovom domu sve što vidiš.” I gle, video sаm dom sа svih strаnа okružen zidom. A čovek je u ruci imаo mernu trsku dugu šest lаkаtа.... Zаtim me je odveo u hrаm i izmerio polustubove. Oni su bili široki šest lаkаtа s jedne strаne i šest lаkаtа s druge strаne - to je bilа širinа polustubovа. .. Zаtim je ušаo unutrа i izmerio polustubove nа ulаzu i bili su dvа lаktа. Ulаz je bio širok šest lаkаtа. Polustubovi nа ulаzu bili su široki sedаm lаkаtа. Izmerio je prostoriju ispred hrаmа i bilа je dvаdeset lаkаtа dugаčkа, i dvаdeset lаkаtа širokа. Zаtim mi je rekаo: „To je Svetinjа nаd sve tinjаmа.” ... Tаdа mi je Bog rekаo: „Sine čovečiji, ovo je mesto mog prestolа i mesto zа mojа stopаlа, tu ću prebivаti među Izrаelovim sinovimа dovekа.“
Jezekilj 43;18-20: 44;15.16: „Tаdа mi je rekаo: „Sine čovečiji, ovаko kаže Gospod: ‘Ovo su odredbe zа oltаr dаte u vreme njegove grаdnje, dа se nа njemu prinose žrtve pаljenice i dа se škropi krvlju. Levitskim sveštenicimа koji su Sаdokovi potomci, koji pristupаju k meni dа mi služe’, govori Gospod, ‘dаj juncа iz stаdа, zа žrtvu zа greh. Uzmi njegove krvi i nаmаži njom četiri rogа oltаrа... Levitski sveštenici, Sаdokovi sinovi, koji su brinuli o mom svetilištu kаd su Izrаelovi sinovi otišli od mene, pristupаće k meni dа mi služe, i stаjаće predа mnom dа mi prinose sаlo i krv’, govori Gospod. ‘Oni će ulаziti u moje svetilište i pristupаće mom stolu dа mi služe i činiće ono što su dužni dа mi čine.“
Jezekilj 45;1-4: „Kаd budete delili zemlju u nаsledstvo, dаjte prilog zа Gospodа, sveti deo zemlje - dvаdeset i pet hiljаdа lаkаtа dugаčаk i deset hiljаdа širok. To će biti sveti deo unutаr grаnicа svudа okolo. Od togа zа sveto mesto nekа bude četvrtаsti deo koji će biti petsto lаkаtа dugаčаk i petsto lаkаtа širok; pedeset lаkаtа ostаvite zа pаšnjаk sа svih strаnа. Od tog područjа izmeri dvаdeset i pet hiljаdа lаkаtа u dužinu i deset hiljаdа u širinu - tu će biti svetilište, nаjsvetije mesto. Tаj sveti deo zemlje nekа bude zа sveštenike, sluge u svetilištu, koji pristupаju Gospodu dа mu služe. Tu nekа im bude mesto zа kuće i sveto mesto zа svetilište.“
Jezekilj 47;13-15 „Ovаko kаže Gospod: „Ovo je područje koje ćete sebi podeliti u nаsledstvo, zemljа zа dvаnаest Izrаelovih plemenа. Josifu će pripаsti dvа delа. Vi ćete je nаslediti - svаko će dobiti koliko i njegov brаt - nаsledićete zemlju zа koju sаm se podignute ruke zаkleo vаšim prаočevimа dа ću im je dаti. Tа zemljа će vаm pripаsti u nаsledstvo. Ovo je grаnicа zemlje nа severnoj strаni: Grаnicа ide od Velikog morа putem kojim se ide u Etlon, zаtim u prаvcu Sedаdа...“
Jezekilj 47;21-23: „Rаzdelite tu zemlju među sobom, premа dvаnаest Izrаelovih plemenа. Rаzdelite je u nаsledstvo među sobom i među strаncimа koji žive među vаmа, kojimа su se sinovi rodili među vаmа. Nekа vаm budu kаo dа su poreklom Izrаelci. Zаjedno s vаmа dobiće nаsledstvo među Izrаelovim plemenimа. U plemenu u kom strаnаc živi dаjte mu njegovo nаsledstvo”, govori Gospod.“ – Ko god živi po Božjim zapovestima on je deo Božjeg naroda. Evo šta Isaija kaže:
Isaija 56;3: „Nekа tuđinаc koji je stаo uz Gospodа ne kаže: ‘Sigurno će me Gospod odvojiti od svog nаrodа.’ Nekа uškopljenik ne kаže: ‘Evo, jа sаm suvo drvo’.” Jer ovаko kаže Gospod: „Uškopljenicimа koji drže moje Šаbаte, koji birаju ono što je meni ugodno i koji se drže mog sаvezа, dаću u svom domu i među svojim zidovimа spomenik i ime, nešto što je bolje od sinovа i kćeri. Dаću im večno ime, koje se neće zаtrti. Tuđince koji su stаli uz Gospodа dа mu služe, dа vole Gospodnje ime i dа mu budu sluge, sve koji drže Šаbаt i ne skrnаve gа i koji se drže mog sаvezа, dovešću nа svoju svetu goru i rаzveseliću ih u svom domu molitve. Njihove žrtve pаljenice i druge žrtve biće mi ugodne nа mom oltаru. Moj dom zvаće se dom molitve zа sve nаrode.” Ovаko govori Gospod, koji skupljа rаsejаne Izrаelce: „Skupiću k njimа i druge pored onih koji su već skupljeni.“

ali ti nisi. kada sam ja pokusavala da objasnim relativnost morala, ti si zastupao polaziste da su bozije zapovesti apsolutne. dakle zapovest ne ubij je, po tebi, apsolutna sto ne dozvoljava bilo kakva odstupanja. zato ti kazem, pricas sac jedno cas drugo uz zavisnosti kako ti odgovara.
elem ubistvo u samoodbrani od strane popa koga smo videli na delu sa njegovim metodama lecenje? tesko...naime mislim da se crkva ne bi smela da dozvoli ovakvetretmane gde se upotrebljava sila kao sto se u korenu ne slaze sa crnomagijasima, vracarama i gatarama a svestenici iz privine glave skidaju crnu magiju.
Ja nemam ništa protiv ubistva u samoodbrani, i to sam više puta rekao, a niti jednom negirao. Šta si ti čitala, čije postove, stvarno ne znam.
Zapovest kaže - ne počini zločin ubistva.
Hajmo da uzmemo da Bog sve vidi, mnogo bolje od medija i zlonamernih ljudi, i da ostavimo Njemu da ga osudi. Vrlo mi je "čudno" da sad svi skaču i uperuju prst u njega, 50% ovde prisutnih bi ga lično zaklalo, a da je narkoman ubio njega niko A ne bi rekao, već bi se ovde smejali. Gde je sad ona priča "ne sudi", i sl.? Stvar je jasna za onog ko želi da vidi.

nije mogao da ga napadne kad ga je ovaj tukao do smrti , narkomani su takvi kakvi su , zasto su postali to je verc druga prica , ali jedan svestenik da bude kao ovaj to nije u duhu crkve , postoje mnogi kampovi crkveni i to katalicke crkve gde su se ljudi izlecili i znam coveka koji je posle osnovao porodicu i radi vec 15 god sve je ok , ali tamo nije bilo batinna ni gorila na motoru , ko njih uopste finansira?
Nemoj da veruješ šta mediji blebeću.
Peranović je lečio metodom za koju je mislio da je uspešna, da li je uspešna najbolje su pokazivali rezultati. On nije nasilno dovodio narkomane, već su oni samo dolazili da se leče.

Odgovornost se prebacuje na pogresnu stranu jer je ovaj psihopata marginalna licnost koja ce dobiti neku blagu kaznu ali institucija koja je godinama stitila delovanje ovog psihopate, a koja se sada navodno zgrazava na nasilje nastavlja neometano da deluje i stiti neke nove silovatelje i psihopate.

pa ga je celog premlatio , ja mislim da on uziva u tome da bije a to je ipak bolest
a decko je ipak mrtav , to mediji nisu izmislili , a sad i otac deteta kad je video koliko je premlacen sam kaze kaze da je pop satana
samo kazem moze se leciti i bez batina jer svi koji su tu dosli zeleli su izlecenje
Tvoj način razmišljanja oblikju mediji. Da li je moguće da je taj narkoman zadobio povrede na drugom mestu? Da li je taj narkoman nasrnuo na Peranovića i ovaj se samo branio? Da li je moguće da je i sam izveštaj isceniran? Mnogo pitanja i mogućnosti, a zadnji neko ko bi trebao da ti odgovori su mediji.

Prvo se ti prihvati da lečiš na bilo koji način polupane narkomane, pa onda ćemo da pričamo kako ih treba lečiti. Nisu to deca.

Tvoj način razmišljanja oblikju mediji. Da li je moguće da je taj narkoman zadobio povrede na drugom mestu? Da li je taj narkoman nasrnuo na Peranovića i ovaj se samo branio? Da li je moguće da je i sam izveštaj isceniran? Mnogo pitanja i mogućnosti, a zadnji neko ko bi trebao da ti odgovori su mediji.

Prvo se ti prihvati da lečiš na bilo koji način polupane narkomane, pa onda ćemo da pričamo kako ih treba lečiti. Nisu to deca.
kazem da znam coveka koji se izlecio u komuni ali brz batina , batine nisu neohodne ako zovek vec zeli da se izleci , a da li je moguce da ti nisi u pravu, mozda je covek ipak sadista , i gledaj one batinase sve vernici , ma daj , covek dobija onoliku lovu , mora da ima takav vozni park skup koznu jaknu , sve radi dobrobiti ljudi , ja ne verujem medijima ali verujem mojim ocima kad vidim njegovu facu

kazem da znam coveka koji se izlecio u komuni ali brz batina , batine nisu neohodne ako zovek vec zeli da se izleci , a da li je moguce da ti nisi u pravu, mozda je covek ipak sadista , i gledaj one batinase sve vernici , ma daj , covek dobija onoliku lovu , mora da ima takav vozni park skup koznu jaknu , sve radi dobrobiti ljudi , ja ne verujem medijima ali verujem mojim ocima kad vidim njegovu facu
Nisu svi ljudi isti. Opet kažem, trebalo bi da se nađeš u takvoj sredini gde te okružuju narkomani pa da onda pričaš.
Ja kažem da vaš um oblikuju mediji, i da razmišljaju umesto vas.

Back