Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сасвим је у домену вероватног да је наркоман кренуо ка оцу Перановићу, оклизнуо се, незгодно пао и пресудио сам себи.
Неискусном оку са стране могло се учинити да је ту радила штангла, али около су ионако све наркомани... Да и ја се надам да ће се утврдити истина, мада последња реченица баца сумњу на неутралну тачку гледишта јер искључује могућност несрећног случаја.
Наркомани су врло нестабилни, мсм физички, тј на ногама, а падови могу бити баш незгодација.:sad2:

Onda bi to bilo ubistvo iz nehata.

na osnovu jedne vesti iz medija koji si jos jedino oni kolko tolko pod kontrolom zutih imam pravo na misljenje da nikog ne treba osuditi pre sudjenja..a vi demokrate vidim da upravo to radite :lol:
Kao što rekoh, pogrešan ti je ovo podforum za jeftino političarenje. Ovo je podforum "Religija", a "farbanju" oponenata u žute, crvene, šarene ili roze (sve po potrebi) - pristupaju obično oni koji nemaju pametnijih argumenata.

Ala ga izleči...svaka mu čast!
Taj se sigurno više nikad neće drogirati.

K'o da gledam bilo je, ono: sestro daj štanglu!

Edit: Blaženi protojerej Peranović je prepoznatiljv po svom izgledu “Anđela pakla” i posebnim instrumentom za lečenje, koji još može služiti i za ukop izlečenih narkomana.

Peranovic.jpg

Poslednja izmena:
HRONIKA | SREDA 8.08.2012 | 09:15 -> 11:06Štićenik se ugušio posle batina

IZVOR: B92, BLIC, DANAS, PRESSLoznica -- Štićenik centra za odvikavanje od droge preminuo je od gušenja nakon zadobijenih između 50 i sto udaraca, pišu Novosti. Osumnjičeni Peranović danas pred sudom.

2254455645020e7d330849184294075_orig.JPG
Obdukcija tela Nebojše Zarupca (39), prema saznanjima lista, pokazuje da mu je, nakon brutalnog prebijanja drvenom motkom, pozlilo, zbog čega se ugušio.
Nakon toga je sveštenik Branislav Peranović pozvao policiju, koja ga je uhapsila. On je u pritvoru i ne želi da se izjašnjava bez prisustva advokata, pa će prvu izjavu dati po podne pred Višim sudom u Šapcu.
"U pomoćnoj zgradi ga je sačekao, počeo da viče na njega jer je opet uzeo drogu. Besan je uzeo šipku i Zarupca, koji ima 52 krivične prijave, nekoliko puta udario po glavi. Pozvao je policiju i rekao da ima problema sa štićenikom", navodi "Blic" izjavu svog izvora bliskog istrazi.
[TABLE="class: antrfile right, width: 200, align: right"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 200"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 200"]
[TR]
[TD="class: textvesti"]Pročitajte još:
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kako piše taj list, u kampu Centra za odvikavanje od droge "Sretenje" nije pronađena droga, a neformalni centar, koji nema dozvolu ministarstva zdravlja za rad, ubrzo posle ubistva napustio je veliki broj štićenika.

"Novosti" dodaju da će nakon saslušanja biti objavljeni zvanični rezultati obdukcije, ali da je izvor blizak istrazi otkrio listu da "uzrok smrti Nebojše Zarupca (39) iz Valjeva bilo je gušenje u sopstvenom želudačnom sadržaju".

U današnjem izdanju "Pres" navodi da je Peranović jedan sat tukao Zarupca i navodi izjavu jednog od štićenika centra, koji tvrdi da je čuo jauke iz pomoćne kuće.

"Stigao sam u centar po podne, dežurni radnici su mi dali da jedem, pokazali mi sobu i dali da popijem sedativ. Zaspao sam čvrsto, a onda sam čuo stravičnu buku. Pitao sam cimera o čemu se radi, a on mi je rekao da tuku jednog štićenika. Gruvalo je sa svih strana od udaraca, slušao sam lomljavu i vapaje za pomoć. Onda je nastao muk, pa su se malo kasnije čule sirene Hitne pomoći i policije. Svi su se uznemirili, ali nismo smeli ni da pisnemo zbog straha", rekao je Ljubodrag Njagojev (25) za "Pres".

On je dodao da su štićenici za tragediju saznali tek ujutru, a da je veća grupa, u kojoj je bio i on, odmah napustila centar.

"Kurir" navodi je policija na mestu uviđaja videla na telu Zarupca i starije povrede, ali se još čeka da budu saopšteni zvanični rezultati obdukcije.

Nakon što je episkop bački Irinej rekao da i SPC snosi odgovornost za tragediju, episkop jegarski Porfirije je rekao da su za smrt štićenika krivi svi - i država i crkva.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=08&nav_category=16&nav_id=633132

Back