Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene interesduje kakva je ova majka koja je uspela cak "citav dzak marijuane" da spali. mislim ta majka treba daima itekako osecaj tuge prema sebi amoj sto nije uspela od deteta da napravi coveka. jadno i bedno. i jos kaze nemam osecaj tuge??? pa kakva je to osoba? covece ja mislim da bih se osecala kao *****, nesposobno, bezvredno. uzas!
razumem ja da je narkomanija itekako teska zavisnost i da tu pate svi, ali podjimo od uzroka i od onoga sto se nije uradilo da do toga NE BI doslo.

pazi drogirao se naocigled majke i komsija!!! kakvi smo mi to ljudi??? i rodjena majka, osim onog pisljivog dzaka koji je spalila, nijeuradila nista kako bio ga sprecila da se upropasti. kao sto sama kaze to traje od jajranijih godina, ako mu bar tada nije bila autoritet ja se pitam kakva je to majka???
e danas se samo nerviram....

Zašto se nije raspitala o drugim centrima za lečenje narkomana? Postoji još jedan centar pod upravom SPC i iz kojeg narkomani izlaze lečeni i to bez batina. Sizif je pomenuo i jedan katolički. Da ne govorimo o "Lorijenu". Nego je mislila da je batina iz raja izašla, i da težak fizički rad oslobađa. Ko zna zašto je jadnik i postao narkoman.

mene interesduje kakva je ova majka koja je uspela cak "citav dzak marijuane" da spali. mislim ta majka treba daima itekako osecaj tuge prema sebi amoj sto nije uspela od deteta da napravi coveka. jadno i bedno. i jos kaze nemam osecaj tuge??? pa kakva je to osoba? covece ja mislim da bih se osecala kao *****, nesposobno, bezvredno. uzas!
razumem ja da je narkomanija itekako teska zavisnost i da tu pate svi, ali podjimo od uzroka i od onoga sto se nije uradilo da do toga NE BI doslo.

Upravo tako. U kakvoj li je porodici taj nesrećnik odrastao, kada je počeo da se drogira u osnovnoj školi? :confused:

mene interesduje kakva je ova majka koja je uspela cak "citav dzak marijuane" da spali.
Al' je njoj bilo dobrooo....
Weed_Smile_Icon.gif

Obdukcija tela Nebojše Zarupca (39), prema saznanjima lista, pokazuje da mu je, nakon brutalnog prebijanja drvenom motkom, pozlilo, zbog čega se ugušio.
Ne bi me začudilo da se pojavi uskoro i neka kora od banane...

images

slugo ajde molim te reci mi sta si hteo ovim da kazes? sta? obrazlozi....
Pa da ima i druga strana medalje.
Mediji blebeću šta blebeću, ali vrlo je moguće da je ovaj narkoman agresivno nasrnuo na Peranovića, i da se sve dogodilo u samoodbrani.
Što se mene tiče, da postoji teokratska država, nemam ništa protiv da se ovakvi monstrumi(narkomani) odmah obese.

Mediji blebeću šta blebeću, ali vrlo je moguće da je ovaj narkoman agresivno nasrnuo na Peranovića, i da se sve dogodilo u samoodbrani.
Što se mene tiče, da postoji teokratska država, nemam ništa protiv da se ovakvi monstrumi(narkomani) odmah obese.

ti zaista nisi pod vaser vagu a-a :(

Zašto? Jer ne verujem slepo medijima?
Ko kaže da treba verovati slepo medijima? Ili bilo kome?
Da, često samoodbrana traje 30 minuta, koliko je ovaj mlatio....

Inače, malopre pričah sa čovekom iz Valjeva koji zna obojicu. Kaže da je ovaj Nebojša zaista bio dno dna, ali i da je Peranović budetina svoje vrste i da sve ovo sa "lečenjem" radi samo zbog para.

Nije se tome čuditi, znamo svi da si bolesnik i psihopata. Isto kao i Miroljub koji je buncao da bi sekao glave po ulici, pa se posle dresure u muriji napravio na malog miša.

cccccccc, kakav si ti vernik kad daješ takve radikalne izjave. Pitanje je ko je tu kakav monstrum?
Ovaj narkoman verovatno nije bio cvećka i narkomaniju kao pojavu ne odobravam.
Ali isto tako ne odobravam da jedan crkveni čovek ima prava da presudjuje, a kamoli da izigrava dzelata.
Ljudi koji su došli tu da se leče, tražili su spas a ne osudu.
Da li ti podržavaš nasilje.

to je vrlo nemoguće jer ga je taj psihopata bukvalno tukao štanglom do smrti kao vid terapije koju je primenjivao u svom lečenju.
ne bi me uopšte iznenadilo da ga je tukao vezanog.
ovo je najodvratniji vid torture koji je crkva sebi dozvolila jer se takva tortura nije primenjivala još od vremena inkvizicije.

Dobro se setio. :roll:

Peranoviću privremeno zabranjeno sveštenodejstvo
Episkop šabački Lavrentije od danas je "privremeno zabranio sveštenodejstvo" svešteniku Branislavu Peranoviću. "Zbog osnovane sumnje da je sveštenik Branislav Peranović počinio ubistvo, episkop šabački ga stavlja pod privremenu zabranu sveštenodejstva do okončanja krivičnog postupka", saopštila je Eparhija.

Kako je navedeno, vladika je zadužio Eparhijski crkveni sud da prati tok krivičnog postupka i preduzme odgovarajuće mere prema svojim ovlašćenjima.

Back