Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.199
Nije tema ali evo ja koristim oba nacina, jeste ugodnije masinica narocito ako je troglava i bocna, a ne mreza....braun tipa...ali ima svojih prednosti i dobar trostruki brijac i pena...Koristio bacao pare dok nisam kupio električnu mašinicu.
dublje brije brijac, ali to povlaci da tera jace dlake i brzi rast dlake, ali i lepsi osecaj posle brijanja...a i trebalo bi bolji izgled lica i negu lica....
Ali ako hoces da usporis rast dlake i da ne tupis brijac ulozak ili ceo bic sa jednim brijanjem, a meni trebaju dva bica ako hocu lepo da se obrijem ili klasicno supersilver neki gillete sistem....
Nije lose za kozu ali je lose za dlake to brijanje sa penom...ubi brate....da sam nastavio sa penom stalno , sad bi mi trebala tri bica da se obrijam kako treba...Ili stari dobri zilet ili britva....nisam ja osetljiv, ruka zna , moze i britva i noz, necu se poseci...
Eto uspot smo presli i to kako metode brijanja uticu na raspolozenje , urednost i na zalost rast brade...cuo sam da ima i depilacija pa se depiliras na svakih 10 20 dana...nisam probao...ni onu hemijsku depilaciju ni to nisam probao...