- Poruka
 - 8.155

Zaključak je da ne živimo u vremenu predaka.Znate li vi kako su se nasi preci brijali?
Znate li da nisu imali ni problematicnu kozu niti neke alergije mozda?
Da li se moze ikakav zakljucak izvuci Iz toga? Ako ne-nista.
Jednostavno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaključak je da ne živimo u vremenu predaka.Znate li vi kako su se nasi preci brijali?
Zaključak je da ne živimo u vremenu predaka.
Jednostavno je.
U redu.Napuni večeras Lavor s vodom,pa se okupaj.Nemoj ni u ludilu ić pod tuš,ili u kadu.Tako je.
Zakljucak je takodje da mozemo nesto od predaka i da naucimo.
U redu.Napuni večeras Lavor s vodom,pa se okupaj.Nemoj ni u ludilu ić pod tuš,ili u kadu.
Kosu obavezno peri šamponom od koprive.
Ne filozofiraj.Ne banalizuj.
U vreme Adama?Tako je.
Zakljucak je takodje da mozemo nesto od predaka i da naucimo.
U vreme Adama?
Nemoj da se jave sa religije , pa da vidiš ti "ostavi se Adama".Od svog dede pocni. Ostavi se Adama.
A to ce Izuzetno da me nasekira.Nemoj da se jave sa religije , pa da vidiš ti "ostavi se Adama".
Znate li vi kako su se nasi preci brijali?
Moja brada je prilično oštra, ali sam navikao na brijanje vodom. Ima mnogo muškaraca koji slabije trpe bol pa moraju da koriste penu, gel i slične namaze.Tako sam i ja u pubertetu kada sam imao tri dlake
Gillette pena za brzinskonivea pena za brijanje
Može običan Stojkomoze i sapun obican sta ja znam
Kako se to brijaš vodom?Moja brada je prilično oštra, ali sam navikao na brijanje vodom. Ima mnogo muškaraca koji slabije trpe bol pa moraju da koriste penu, gel i slične namaze.
Vruća voda, stari trik. Samo dobar žilet, vruća voda omekša bradu. Najbolje posle tuširanja.Kako se to brijaš vodom?
Neki američki patent?
Не мора се често купати, вода тањи кожу и изазива екцем.U redu.Napuni večeras Lavor s vodom,pa se okupaj.Nemoj ni u ludilu ić pod tuš,ili u kadu.
Kosu obavezno peri šamponom od koprive.
Нису се уопште бријали, носили су браде,бркове и перчине.Znate li vi kako su se nasi preci brijali?
Meni trebaju dva ta bika da bi obrijao bradu. A plav sam mogu misliti kako je ovima sa tamnom kosom. Imam drugara koji se obrije i do kafane mu je već izbila brada. Do uveče neobrijan zapuštenMoja brada je prilično oštra, ali sam navikao na brijanje vodom. Ima mnogo muškaraca koji slabije trpe bol pa moraju da koriste penu, gel i slične namaze.