Pekinška Patka

Pa, ako je ovo tacno i ako svira Patka...***, Pekinska Patka, pa Pistols...ih, nece se izdrzati...sta je to, 4-5 sati skakanja i sutiranja, bilo je i gore :)

P.S. treba gledati Pistolse, na sta god oni licili sad...

Naravno da smo čuli.Začetnici panka kod nas.Muzika kao muzika carska.Bili su mnogo dobri.Nerviraju me ljudi koji pank odvajaju kao posebnu vrstu muzike i pritom pljuju po roku tako da ih ne slušam samo iz tog razloga.Stvar principa...

trOO fanovi su na certima hahaha salim se,iskreno na exitu ima mnooogo dobrih domacih bednova al nijedan na koji bi toliko hteo da odem,a skara pistoli su dosli samo zbog paara koja djubrad,najtvis je sad zivi krep,a patka rula glavni headlajner na exit sa main stejdza ...a ja bi bas vole oda vidim PERGAMENT oni su carevi. . .

i jedi govnha vise skara,i ti i tvoja normalna muzika nemas pojma,po tebi je sve nenormalno ako bend malo jace odvrne distoriziju i pocne da peva nekim neprirodnim glasom i da se dere . . .nebudi ckopi

Pa nemozes ti mene naterati da slusam to sto ti slusas i volis :!:
To si valjda odavno treba oda shvatis! :rtfm:
U jbtt pa ti bi se zbog muzike potukao, ko da je bitno! pih! :hahaha:

Dragi pankeri, ocekujem da cemo svi ici na poslednji dan. Bice stvarno do jaja, prvo nastupaju KUD Idijoti pa patka pa pistolsi!
Ja sam kartu kupio i sad samo cekam da dodje nedelja! ;)

Back