PEGLA ZA KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme xpp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam Rowenta peglu za kosu. I nisam nesto odusevljena. Kad je koristim posle duze vremena pauze ok se ispegla kosa, ali ako je koristim vise puta uzastopno kao da prestane da deluje. Ne znam da li je to do pegle ili do moje kose, ali u svakom slucaju kosa mi je uvek bas suva posle koriscenja pegle.

Zanimaju me vaša iskustva,da li je ko koristi i koja bi bila najbolja(tj.da najmanje oštećuje kosu)?Da li ko ima ovu novu od Philipsa ili Rowentinu?-kakave su ?
Hvala!

Ja vec dve godine koristim presu za kosu. Ostecuje je normalno,ali ne koliko su mene plasili. Imam jako dugu,gustu i zdravu kosu. Presu koristim jednom nedeljno,znaci ipak ne preterujem. I feniranje dosta steti kosi,tako da ako cemo po tome,svaki tretman bar malo ostecuje kosu. Dobra stvar je sto sad koristim presu (peglu) i za uvijanje kose i super je....tako da mi figaro sad ni ne treba:)

Ja vec dve godine koristim presu za kosu. Ostecuje je normalno,ali ne koliko su mene plasili. Imam jako dugu,gustu i zdravu kosu. Presu koristim jednom nedeljno,znaci ipak ne preterujem. I feniranje dosta steti kosi,tako da ako cemo po tome,svaki tretman bar malo ostecuje kosu. Dobra stvar je sto sad koristim presu (peglu) i za uvijanje kose i super je....tako da mi figaro sad ni ne treba:)
Isto je i sa mnom :zper: Ma pegla je zakon.

Back