X
xpp
Gost
Zanimaju me vaša iskustva,da li je ko koristi i koja bi bila najbolja(tj.da najmanje oštećuje kosu)?Da li ko ima ovu novu od Philipsa ili Rowentinu?-kakave su ?
Hvala!
Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-a gde se on može nabaviti?i na koji način ispravi kosu(da li je zagladi)?kolika mu je cena?Kapris:Ja vec vise od pola godine imam Hair-styler... fantasticna stvar. Kad se setim koliko sam para davala za feniranje...
A inace...i ispravlja i uvija.
xpp:Zanimaju me vaša iskustva,da li je ko koristi i koja bi bila najbolja(tj.da najmanje oštećuje kosu)?Da li ko ima ovu novu od Philipsa ili Rowentinu?-kakave su ?
Hvala!
izvini jeli mislis na ono cudo sto se reklamira na tv?Kapris:Ja vec vise od pola godine imam Hair-styler... fantasticna stvar. Kad se setim koliko sam para davala za feniranje...
xpp:ma da,na presu.jesi li to u frizeraju ili sama?moja kosa je valovita,dosta gusta a želim imati ravnu i zaglađenu kosu(ali ne pod svaku cenu),pa otud ovaj topic.
hvala svima na odgovorima!
Da, izgleda da govorim o tome. Cetka koja rotira dvosmerno. U pocetku je i meni izgledalo kao bacena para, medjutim uz malo prakse... resila sam problem. Meni se isto kovrdza pa sizim, ali sad je OK. Samo stvar vezbe.dr:izvini jeli mislis na ono cudo sto se reklamira na tv?Kapris:Ja vec vise od pola godine imam Hair-styler... fantasticna stvar. Kad se setim koliko sam para davala za feniranje...
Ja sam se navukla na reklamu,dala pare...goru stvar nisam kupila...stvarno se nadam da ne govoris o tome.
xpp:Zanimaju me vaša iskustva,da li je ko koristi i koja bi bila najbolja(tj.da najmanje oštećuje kosu)?Da li ko ima ovu novu od Philipsa ili Rowentinu?-kakave su ?
Hvala!
Anonymous:xpp:Zanimaju me vaša iskustva,da li je ko koristi i koja bi bila najbolja(tj.da najmanje oštećuje kosu)?Da li ko ima ovu novu od Philipsa ili Rowentinu?-kakave su ?
Hvala!
Imala sam Philipsovu peglu, mogu samo da kazem da filter ne traje dugo...
A čije je marke?mimica:Najbolja presa za kosu je ona sa parom jer ona najmanje przi kosu. Ja sam moju kupila na buvljaku, i skroz sam zadovoljna...