DeMikelis
Ističe se
- Poruka
- 2.158
Супер што си ово додала, из наслова теме се уопште не види о којој вили је реч.zaboravih ,vila loris

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Супер што си ово додала, из наслова теме се уопште не види о којој вили је реч.zaboravih ,vila loris
Drago mi je da ste se lepo proveli u kom ste mestu na Lefkadi bili.....
Ne svidja mi se Pefkohori..Mali..zbudjen..mala uzana plaza..i kao u sred Srbije..
Da li je neko boravio u apartmanima Avra i kakvi su utisci? Uplatio sam aranzman za pocetak septembra pa me zanima sta da ocekujem.
Ne znam da li je bolje, ali je u svakom slučaju jeftinije uzeti grčku karticu za mobilni.зна ли неко да ми каже из искуства,да ли је тамо боље узети грчку картицу за моб па је користити или наше па у роамингу?
Da li neko moze da mi objasni gde se tacno nalazi apoteka u Pefkohoriju?
Ne znam da li je bolje, ali je u svakom slučaju jeftinije uzeti grčku karticu za mobilni.
Nije skupa ni varijanta sa karticama za govornice. Mislim da za 5 eura možeš razgovarati desetak minuta.
U Pefkohoriju nema sa rucnom ravno je ili blago brdovito a i blizu su ti dva velika diskonta i diskoteka ti je blizu kuce sve u svemu nije lose ali ti si ta koja ces organizovati da ti bude lepo jer sve je na tvojoj strani tako ti jos jednom zelim lep provod