Pefkohori

E ovako s obzirom da radim za agenciju skoro sam bio da prelegledam smestaj i ostalo i mogu reci sledece, smestaj u koji god da odete prosecan je, znaci ako ne trazis luksuz totalni naravno onda je to to, mesto kao mesto za odmor dusu dalu, nocni zivot sasvim prosecan, za divno cudo ima dosta ljudi, znaci za odmor je super ali ako trazite provod onda je Laganas i Zakintos prava stvar, ako jos nekako mogu da pomognem slobodno recite.

Pozzz

зна ли неко да ми каже из искуства,да ли је тамо боље узети грчку картицу за моб па је користити или наше па у роамингу?

зна ли неко да ми каже из искуства,да ли је тамо боље узети грчку картицу за моб па је користити или наше па у роамингу?
Ne znam da li je bolje, ali je u svakom slučaju jeftinije uzeti grčku karticu za mobilni.
Nije skupa ni varijanta sa karticama za govornice. Mislim da za 5 eura možeš razgovarati desetak minuta.

Planiram da idem sa drugaricama u Pefkohori u apartmane Stavros...jedini slobodan termin je od 18.09....Zanima me da li ima dosta turista u tom periodu tamo..da li ima mladih ili su pretezno porodice i stariji ljudi..Da li je toplo u tom periodu tj da li je more mnogo hladno i da li dobar nocni provod tamo u to vreme..ako je neko bio ove godine neka prenese utiske ...

U Pefkohoriju nema sa rucnom ravno je ili blago brdovito a i blizu su ti dva velika diskonta i diskoteka ti je blizu kuce sve u svemu nije lose ali ti si ta koja ces organizovati da ti bude lepo jer sve je na tvojoj strani tako ti jos jednom zelim lep provod

zna li neko nesto o esperidesu ili elia vilama gde su i kakve su

Nemoj se ljutis ali sta ocekujes da cujes..da su ekstra vile sa 300 zvezdica..mislim ja ti kazem svoje iskustvo da nije bilo dovoljno tople vode hoces li odustati?neces sigurno..i koja je mogucnost da se neko nasao bas u toj vili i ovde na sajtu..ne vidjam to cesto..besmisleno je pitati za vile ukusi su razliciti..drugo je za samo mesto mada i to vecina ne uzima kao merodavno

Poslednja izmena:
Naravno da neocekujem 300* ali 500* nebi bilo zgoreg..i uopste nisam pitala koliko ima zvezdica nego da neko nije bio slucajno pa zna nesto o nijma lokacija gde su ili bilo sta neki njegov utisak.a tole vode i netreba nesto puno :-) nismo mi toliko zahtevni koliko da nema vlage i da ima normalan krevet.

Back