Pefkohori

Izvini,ništa lično,ali da li ti misliš da za svaki smeštaj u Pefkohoriju otvaraš novu temu?Mislim da ima posebna tema o Pefu,pa je vrlo moguće da ćeš tamo naći gomilu potrebnih informacija:-)

Хвала за ово, ниси ти баш тако необавештена. z;)
Наћи ћу тему и спојићу.
А молим кориснике да упозоре модераторе не теме које су дуплиране, тако ће бити лакше да се посао одради.

Caos, evo ja bas planiram da idem u Pefkohori i bas u Vilu Stavros. Jako me interesuje koliko je udaljena plaza od kuce Stavros?? Ako je iznad magistrale mora da je to padanje sa nogu?? Pozz

Pozdrav,
Ja i suprug smo preprosle godine isli u Pefkohori i bili smesteni u vili Platia i ona je ekstra i sredjena i cista. Prelep smestaj, ali su apartmani veliki tj. dvosobni i isli smo kraj avgusta pocetkom septembra.Ove godine smo nasli smestaj preko neta i direktno uplatili smestaj malo izvan Pefkohorija ali krajem juna pocetkom jula.
Moze li mi neko reci kakva je voda u tom periodu krajem juna, jer smo mi uglavnom isli u septembru

Hvala unapred na informacijama

Pozdrav,
Ja i suprug smo preprosle godine isli u Pefkohori i bili smesteni u vili Platia i ona je ekstra i sredjena i cista. Prelep smestaj, ali su apartmani veliki tj. dvosobni i isli smo kraj avgusta pocetkom septembra.Ove godine smo nasli smestaj preko neta i direktno uplatili smestaj malo izvan Pefkohorija ali krajem juna pocetkom jula.
Moze li mi neko reci kakva je voda u tom periodu krajem juna, jer smo mi uglavnom isli u septembru

Hvala unapred na informacijama

Voda je topla u tom periodu bila sam nekoliko puta a ako mozes otkrij mi gde kako i koliko kosta smestaj koji ste nasli preko neta hvala

Voda je topla u tom periodu bila sam nekoliko puta a ako mozes otkrij mi gde kako i koliko kosta smestaj koji ste nasli preko neta hvala

Naravno da mogu

Vila je par kilometara od Pefa prema Paliouriu, iz razloga sto smo par godina nadrljali zbog buke, pa smo resili da se malo izmaknemo od mesta. Ionako idemo kolima pa nam je svejedno.Resili smo malo ove godine da budemo 7 noci u Pefu a 7 na Lefkadi
Krajem juna nasli smo 7 noci za 220 evra. Uplatili depozit i to je to.

Za Kamili

Htela bih jos da dodam da mi je u Pefu definitivno najbolja vila Platia po svemu, samo sto je za mene i muza velika. Prve godine smo isli sa mojom sestrom pa smo zato bili u Platii jer apartmani su ogromni i imaju dve odvojene sobe sto je nama odgovaralo
Pozz

Poslednja izmena:
Da li neko nesto zna o vili Orosimo?? Kakva je, posto je cena dosta povoljna.

I drugo, kakvo je misljenje o plazi u Pefkohoriju? Znam da je nesto manja u odnosu na Hanioti, ali nocni provod je na strani Pefa, pa se jos uvek dvoumim izmedju ova dva mesta. Plaza je na strani haniotija, a provod na strani Pefa...

I drugo, kakvo je misljenje o plazi u Pefkohoriju? Znam da je nesto manja u odnosu na Hanioti, ali nocni provod je na strani Pefa, pa se jos uvek dvoumim izmedju ova dva mesta. Plaza je na strani haniotija, a provod na strani Pefa...

Po meni nije na strani Haniotija jer i Pefkohori ima delova gde je plaza dovoljno siroka /ako pricamo o tome/ Vila Orosimo ti je na glavnom putu kod kruznog toka i zna da bude vrlo bucno ako ti to ne smeta onda je na idealnoj poziciji...pozzzz

Za Kamili

Htela bih jos da dodam da mi je u Pefu definitivno najbolja vila Platia po svemu, samo sto je za mene i muza velika. Prve godine smo isli sa mojom sestrom pa smo zato bili u Platii jer apartmani su ogromni i imaju dve odvojene sobe sto je nama odgovaralo
Pozz

Da znam tu vilu ona je blizu starog trga i odlicna je ali je nama velika......a i posle cetiri godine Pefa resili smo da promenimo destinaciju letovanja ali da se ipak vratimo bar na 5 dana. Pozz

Meni je Pefkohori prava selendra, nikad ne bih pozelela da se vratim. Jedino sto su mi se svideli beach barovi na samom kraju mesta. Inace je bez imalo sarma, sklj klasa.

Mi na kraju uplatismo Philoxenia spa hotel, iako smo prvobitno hteli Pilalidis , pa sad sta nam bog da. Da li smo se presli ili ne , videcemo. Kako bude. Inace ne znam kud se dedose svi komentari na temu Pilalilidsa i sva moja komunikacija na istu temu .

Ништа, моје је да пратим..
Кад си на теми коју желиш да пратиш, отвориш опцију ,,Алати за теме'' имаш ,,Пратите ову тему''.
Тамо кликнеш, и онда ћеш се лакше сналазити кад отвориш свој кориснички профил. :)

Hvala ti na savetima:super: Sad mi je sve jasno:lol:
Jos kada bi neko znao nesto o ovom hotelu Philoxenia u Pefkohoriju bila bih mu vecno zahvalna::cmok: Recimo, da li hotel uopste postoji:lol:? Salim se, nasla sam neki komentar oko hotela , ali jos iz 2007. Jel neko ima neke novije informacije?

Back