da li je neko bio u ovoj vili,kakav je smeštaj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caos, evo ja bas planiram da idem u Pefkohori i bas u Vilu Stavros. Jako me interesuje koliko je udaljena plaza od kuce Stavros?? Ako je iznad magistrale mora da je to padanje sa nogu?? Pozz
Pozdrav,
Ja i suprug smo preprosle godine isli u Pefkohori i bili smesteni u vili Platia i ona je ekstra i sredjena i cista. Prelep smestaj, ali su apartmani veliki tj. dvosobni i isli smo kraj avgusta pocetkom septembra.Ove godine smo nasli smestaj preko neta i direktno uplatili smestaj malo izvan Pefkohorija ali krajem juna pocetkom jula.
Moze li mi neko reci kakva je voda u tom periodu krajem juna, jer smo mi uglavnom isli u septembru
Hvala unapred na informacijama
Voda je topla u tom periodu bila sam nekoliko puta a ako mozes otkrij mi gde kako i koliko kosta smestaj koji ste nasli preko neta hvala
Da li neko nesto zna o vili Orosimo?? Kakva je, posto je cena dosta povoljna.
I drugo, kakvo je misljenje o plazi u Pefkohoriju? Znam da je nesto manja u odnosu na Hanioti, ali nocni provod je na strani Pefa, pa se jos uvek dvoumim izmedju ova dva mesta. Plaza je na strani haniotija, a provod na strani Pefa...
Za Kamili
Htela bih jos da dodam da mi je u Pefu definitivno najbolja vila Platia po svemu, samo sto je za mene i muza velika. Prve godine smo isli sa mojom sestrom pa smo zato bili u Platii jer apartmani su ogromni i imaju dve odvojene sobe sto je nama odgovaralo
Pozz
Da li neko nesto zna o vili Orosimo?? Kakva je, posto je cena dosta povoljna.
I drugo, kakvo je misljenje o plazi u Pefkohoriju? Znam da je nesto manja u odnosu na Hanioti, ali nocni provod je na strani Pefa, pa se jos uvek dvoumim izmedju ova dva mesta. Plaza je na strani haniotija, a provod na strani Pefa...
Meni je Pefkohori prava selendra, nikad ne bih pozelela da se vratim. Jedino sto su mi se svideli beach barovi na samom kraju mesta. Inace je bez imalo sarma, sklj klasa.
nije lose u junu i septembru za porodice sa malom decom,a u sezoni ko na adi,vidis pola komsiluka na plazi![]()
Ma ona vise voli Hanioti....mada je i to selendra kao i Pefkohori mozda cak i veca za nijansu.![]()
Selendre jesu, ali je Hanioti, za klasu, bolji.
Pef je pravo sindikalno letovaliste.
Osim bech barova, nemam sta da preporucim.
Selendre jesu, ali je Hanioti, za klasu, bolji.
Pef je pravo sindikalno letovaliste.
Osim bech barova, nemam sta da preporucim.