Pefkohori

Ove godine cemo prvi put na letovanje u Pefkohori.Nadam se da necemo pogresiti jer su nasi prijatelji bili tamo prosle godine i kazu da je super i za nas da se odmorimo,a takodje i za decu.
Bacili smo oko na hotel Poseidon.Blizu je plaze,a ima i bazen.Nismo bili pet godina na moru pa cemo ostati 15 dana da nas zelja mine :D

poseidon je skroz OK, bili smo pre 2 godine, od plaže je 160m, ali tu je kamenje u vodi. ako odete oko 150 metara na desno plaža je super, a i ulaz u vodu, evo slike

22062008544.jpg

Evo ovako:Ova tema je verovatno već pomenuta na forumu ali one koji su raspoloženi za tipkanje da ja ne bih sve prelistavala zamolila bih da mi napišu utiske o ovom mestu:kakva je plaža,da li ima neka diskoteka(bilo kakva),da li postoje ikakvi izleti(brodom naravno i cene ako znate)..u suštini sve me zanima...Takođe ako je neko bio u Hotelu Magdalena zanimaju me opšti utisci...Ako neko ima samo negativne utiske o mestu ne mora da ih piše jer sam već uplatila pa da se ne izdeprimiram :)

Ja treba da idem u Magdalenu, molim te ako mozes da napises utise, sto vise !!!

Ljudi jel gleda iko vise ovu temu :))??? Dajte da cujemo o Magdaleni sto vise molim vas, mnogo bi mi znacilo, a vidim da ovde ima njih koji su bili nego ne mogu da im posaljem nikako privatnu poruku (msm da ne moze ili nema koliko shvatam).

Jel zna neko kako je u Pefkohoriju pocetkom septembra? Koliko je zivo za mlade? Znam da nije ko u sezoni, ali s obzirom na to da se klubovi (tj. kafici) zatvaraju tek u oktobru, verovatno ima ljudi...mislim na mladju populaciju...

Nisam nikad bila smeštena u Magdaleni ali sam gledala prospekt i sobe mi izgledaju baš lepo i bila sam jedno veče na koktelima pošto u okvitu vile imaš kafić da kažem u prizemlju. I kafić je simpatičan, sećam se da je bilo puno engleza. Čini mi se da u Magdaleni imaš i doručak. Nalazi se u mirnoj uličici, malo dalje od onih ulica koje su centar dešavanja uveče i nije daleko od plaže. Ja bih je sigurno izabrala.

Jel zna neko nesto o Mistralu u Kalitei?O Kalitei uopste,prvi put idem tamo sa bebom.Hvala
ja sam prosle godine bila u mistralu smestaj nije los.ali obavezno ponesi kolica.za moj pojam je jako daleko do plaze.videces .ja imam klinku 5 razred i klinca 2razred
i boze pomozi kad se spustas jer je kad predjes magistralu jako strmo nekih 200m a od smestaja do magistrale imas sigurno 3000-350.mi smo isli kasnije oko 10-11h.na plazu i do 5-6.bili pa posle na bazenu u hotelu.nije los a ni ekstra.jedino sto je dobro kod mistrala je to sto nema buke uvece. i posle za setnju je ok blizu.kalitea je lepa i skupa.nema onih radnjica na koje su nasi navikli tipa kao sto su u paraliji .na samom ulazu imas masutis koji je bar 15-20 posto jeftiniji od ostalih radnji.ako te jos nesto interesuje javi se pa ti mogu poslati i neke slike i sta te jos zanima .pozdrav

Pa gde su ljudi koji su se vratili iz Pefa dajte neki izvestaj da cujemo

Kamili, hvala ti, bila si u pravu. Vila Olimpia je zaista prelepa, sve je novo, cisto, blista, mirise... Samo mesto me bas nije impresioniralo, kao klonirano. Plaza prilicno uska, pescana, ulaz u vodu otezan krupnim kamenjem i jezevima, ali voda topla, tirkizna. Lepa je plaza na samom kraju Pefa (sa tri plazna bara), suprotno od Haniotija. Tu smo cesto dolazili i uvece. Nocni zivot nista posebno. Isli smo u Hanioti, taxy je svega 6 €. To je mnogo lepse mesto, nekako ulickanije u odnosu na ostala.

Prilozi

• Pefkohori 2009 012.jpg
    Pefkohori 2009 012.jpg
    63 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
pozz svima!! zanima me da li neko moze dami kaze nesto vise o vili aleksandros u pefkohoriju? uplatio sam aranzman pocetkom septembra pa me zanima kakav je smestaj i koliko je udaljena od plaze? unapred zahvalan

Back