Pefkohori

Bubbamara79 hvala ti od srce sto si se ponudila, u medjuvremenu je drustvo naslo neki smjestaj u Polihronu i rezervisalo :( ako nam se ne svidi ja ti se javljam slijedece godine ako Bog da :)))...usput, hotel koji su rezervisalii je odysseas u polihronu pa ako netko zna nesto javljajte da otkazujem dok ne bude kasno....hvaaalllaaa

Planirala sam da uplatim aranzman preko Argusa za Halkidiki. Idem sa decom? Jesu bas toliko losi?

Uslovi plcanja kod njih jesu, mora sve do polaska da se isplati da bi poslali garanciju za vizu, ali mi idemo nasim kolima pa je mozda to drugacije.
A sve zavisi, nema pravila, neko je zadovoljan, neko ne. :D
Za utehu idem i ja, opet sa njima, ali ovog puta na Tasos, a u Pefkohoriju je bilo super

Pefkohori je za mene jedno prelepo mestašce.Gradska plaža nije baš za 5, ali zato su tu Ksenija i njoj slične.Bio sam sa porodicom u Pefkohoriju sa porodicom do sada tri puta i nemam prevelikih zamerki ni za agencije ni za smeštaj.

Uslovi plcanja kod njih jesu, mora sve do polaska da se isplati da bi poslali garanciju za vizu, ali mi idemo nasim kolima pa je mozda to drugacije.
A sve zavisi, nema pravila, neko je zadovoljan, neko ne. :D
Za utehu idem i ja, opet sa njima, ali ovog puta na Tasos, a u Pefkohoriju je bilo super

Argus prima kartice banke Intesa pomocu kojih mozes platiti letovanje na 7 rata beskamatno tako da je to do sada najbolja ponuda na koju sam naisla. Hvala u svakom slucaju. Ja sam bila par puta u Pefkohoriju ali zadnji put pre 7 godina. Sigurno se svasta promenilo

Argus prima kartice banke Intesa pomocu kojih mozes platiti letovanje na 7 rata beskamatno tako da je to do sada najbolja ponuda na koju sam naisla. Hvala u svakom slucaju. Ja sam bila par puta u Pefkohoriju ali zadnji put pre 7 godina. Sigurno se svasta promenilo

svako prima kartice,agencija dobija sve pare a banka te kreditira i naplacuje kamatu.

Dragana2 , draganice ti se bas nerviras oko te Avre eto za utehu moji prijatelji su stigli pre neki dan i utisak je da su se lepo proveli i da Avra uopste nije losa i da neznaju zasto ima nizu cenu nego ostale jedino sto je 350m od plaze ali kazu da nisu to ni osetili tj da im se cini da je i bliza.Pozdrav

Sta ima kome da verujes, videces vec sam/a. Nije razlika 200 m - 2 km pa da bude problem. ;)

Kad vuces decu svaki metar je bitan! :) Nije to ni bitno, samo sam navela kao primer da agencije pisu i prikazuju svasta kako bi prodali aranzman. Zato me interesuje iskustvo turista koji su vec bili u vili Aris, ali ocigledno se niko takav ne javlja!

Dragana2 , draganice ti se bas nerviras oko te Avre eto za utehu moji prijatelji su stigli pre neki dan i utisak je da su se lepo proveli i da Avra uopste nije losa i da neznaju zasto ima nizu cenu nego ostale jedino sto je 350m od plaze ali kazu da nisu to ni osetili tj da im se cini da je i bliza.Pozdrav
kamili hvala.deca nas ubise sto smo to uplatili jer su im u kalitei rekli da je 5 min hoda ali niko i da je nekih 500-600m zavisi kojim putem ides i to sto je jako strmo
a ti gde ides ove godine

kamili hvala.deca nas ubise sto smo to uplatili jer su im u kalitei rekli da je 5 min hoda ali niko i da je nekih 500-600m zavisi kojim putem ides i to sto je jako strmo
a ti gde ides ove godine

Draganice Pefkohori nije kao Kalitea ona je drugacije strukture tamo je plaza nizbrdo a Pefkohori je ravan Vojvodina bre.Opusteno krenite i bice sve ok, ja sam takodje ove godine po ko zna koji put u Pefkohoriju idem 23 avgusta i bicu 20 dana veliki pozdrav

Poslednja izmena:
Ja sam bio pre 3 godine... Mesto je odlicno... Bio sam 30 metara udaljen od plaze... ali nije bilo ni TV-a ni klime...ali vecinu vremena sam provodio na plazi.... U apartmanu sam se samo spavao... :) Sad sam nasao neku vilu 15 metara od mora, 10m od sushi bara, pogled na more, TV i klima... Samo cekam da zavrsim ispite i pravac Pefkohori... Pefkohori je pravo mesto za letovanje... Nocni zivot loodilo... :)

Back