pedofilija na forumu

• Začetnik teme Začetnik teme pajamaca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na internetu ima najvise pedofila.Mislim da deci jednostavno ne treba dozvoljavati da previse vremena provode za kompom.Ok da upotrebljavaju ovu masinu,ali ne treba to kontrolisati.I pre svega treba im objasniti......da ne veruju nikome koga 'upoznaju'preko zice.
sve je stvar razgovora i poverenja.

Prema domaćem zakonu sa 18 godina stičete punoletstvo.
Prema domaćem zakonu možete da imate seksualne odnose već sa 16 godina.
Prema domaćem zakonu nije definisana zrelost individue u odnosu na doživljene godine.
Prema zdravoj logici u Srbiji ima malo korisnika interneta - problem je na drugom polju.

Puno je feljtona bilo o raznim slučajevima u "zdarvorazumnoj" Srbiji u novinama.
Od incesta do snajki...

Da li je pedofilija ako se nekome ko ima 23 svidjaju devojcice od 16 do 18, ali ne zbog godina, neg zbog te situacije chudnovatog, da one u tim godinama lepshe razmishljaju nego one matore od 23 i vishe? To mozhda i nije toliko pedofilija koliko perverzija.

po definiciji pedofilija je seksualna sklonost ka deci predpubertetskog uzrasta...
neke druge stvari se mogu smatrati zloupotrebom, odnosno manipulacijom lica koja zbg svog uzrasta unisu u stanju da shvate značaj svojih postupaka...i podjednako su za osudu, ali se ne mogu nazvati pedofilijom.
u tom smislu, postoji starosna granica koju određuje zakon i granica koju idređuje svako od nas shodno svojim ličnoim ubeđenjima...
zakonska granica je navršenih 14 godina...lice koje je spavalo sa maloletnikom starijim od navršenih 14 godina ne odgovara...ovo jeste po opšteprihvaćenom shvatanju (pa i mom) premalo, ali crpe svoju snagu iz vremena naših baba koje su se udavale sa 14-15 godina...
poenta je dakle da je sasvim besmisleno pričati o pedofiliji u slučaju sexa sa osobom koja je mnogo mlađa, ili u slučaju sexa sa recimo 16-ogodišnjakinjom ili 17-ogodišnjakinjom...
i da me neko pogrešno ne razume-naravno da nije u redu kada čovek koji ima 4 banke izmanipuliše dete koje ima 16 godina...ali to je samo za moralnu osudu ( sa kojom često treba obazrivo postupati) - ali, niti je pedofilija niti je kažnjivo...

hahaha...a jesi perverzan munjo... :D
pa pala mi je i ta ideja na pamet...'nako kao vic šala pošalica, da me ne razumete pogrešno :) ali je ipak prevagnulo to strahopoštovanje koje osećam prema moderatorima fik-a...ipak sam ja običan registrovani korisnik od krvi i mesa, pa sex sa moderatorima iz moje perspektive običnog usera pripada višim dimenzijama čulnosti...ipak, nije to za mene, pa se trudim da ne razmišljam mnogo o tome...mada moram da priznam da noću sanjam astralni svet i irona u njemu.
eto priznala sam grešne misli, sad odoh da očitam nekoliko puta oče naš i djevu mariju.

S_K_V_O:
po definiciji pedofilija je seksualna sklonost ka deci predpubertetskog uzrasta...
neke druge stvari se mogu smatrati zloupotrebom, odnosno manipulacijom lica koja zbg svog uzrasta unisu u stanju da shvate značaj svojih postupaka...i podjednako su za osudu, ali se ne mogu nazvati pedofilijom.
u tom smislu, postoji starosna granica koju određuje zakon i granica koju idređuje svako od nas shodno svojim ličnoim ubeđenjima...
zakonska granica je navršenih 14 godina...lice koje je spavalo sa maloletnikom starijim od navršenih 14 godina ne odgovara...ovo jeste po opšteprihvaćenom shvatanju (pa i mom) premalo, ali crpe svoju snagu iz vremena naših baba koje su se udavale sa 14-15 godina...
poenta je dakle da je sasvim besmisleno pričati o pedofiliji u slučaju sexa sa osobom koja je mnogo mlađa, ili u slučaju sexa sa recimo 16-ogodišnjakinjom ili 17-ogodišnjakinjom...
i da me neko pogrešno ne razume-naravno da nije u redu kada čovek koji ima 4 banke izmanipuliše dete koje ima 16 godina...ali to je samo za moralnu osudu ( sa kojom često treba obazrivo postupati) - ali, niti je pedofilija niti je kažnjivo...

svima puna usta pedofilije ali konacno da neko iznese cinjenice i poklopi prethodne 4 strane...

a u stvari, rec je o tome da matorke tesko podnose sto se muskarci interesuju za mladje ribe, pa pokusavaju da im zakonskom regulativom suze spektar... ma one bi klinkama od 16. godina feredze stavile ne za dobro klinki vec za dobro matorki kako lepota prvih ne bi bila vidljiva......
najaca fora je sto se homoseksualizam predstavlja kao nesto normalno, a ako se lozis na leprsave srednjskolke, a lozim se naravno, onda ti tetke sa velikim trajnama natovare etiketu da si bolestan...

Flame-04-june.gif

vatra za pedofile

www.oglasi.zasve.net

Back