Z
ZIMONJA CACAK
Gost
SNAJA UDAJ SE ZA MENE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HM,vec imam neke ponude... :wink:ZIMONJA CACAK:SNAJA UDAJ SE ZA MENE
ma znate kako, ako gledam ko bolje igra, ko je veći igrač i ko ima veću minutažu- TU JE PEĐA bolji. ali ako sam kao žensko u fazonu ko bolje izgleda- ruku na srce Marko je mnogo lepši, i više je za pistu nego za basket.E,to sam zelela da cujem od nekoga,Pedja ne moze da se poredi sa nijednim igracem!Thanks sto si me zamenila! :wink:Jelena V.:
Necemo da mesamo babe i zabe! Iverson ima sjajnu tehniku i mali je pa i brz ali da je jedan od najboljih nisam bas sigurna! I ja da sutnem 100 puta na utakmici dala bih 30 poena. Taj covek siluje kosarku. Ako si primetila ako njemu krene onda i tim dobija a to je zato sto ceo tim igra da bi on sutnuo sto je jako lose jer se on svaki put izgrci da bi sutnuo, onako mali. Kada bi imao nekog trenera da ga malo spusti na zemlju i da on igra za tim e to bi bilo vec nesto! Kobi je ok ali ni on nije kompletan igrac i mislim da je od njega samo napravljena zvezda da bi nba posle dzordana bio koliko toliko zanimljiv tj. isplativ. Garnetu svaka cast on moze da igra na vise pozicija!
pozdrav
:shock: u njihovoj sobi,a pedja 37 poena i 9 skokova!!!!HA,ha samo u snu...ima mesta za Marka!BADJA:SNAJKA PODRAZUMEVASE DA JE MARKO JARIC LEPSI OD STOJAKOVICA