S
snaja
Gost
Ko je bolji po vama i zasto?
Ja glasam za Pedju u startu!
Ja glasam za Pedju u startu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes me zvati Jasna,mislim tako se i zovem!Princeza:Snajka, kako da se odlucimo? To je skoro nemoguce. Ajde, posto se mojoj najboljoj dugarici svija Marko, glasam za Pedju a i blizi mi je po godistu.
Sladak je Sapic,Ciric mi je skroz antipatican,Vanja je secer.Ali,kad je vaterpolo u pitanju, ja bih izabrala Danila Ikodinovica!Princeza:Ok Jasna,
A da li bi se pre opredelila za Acu Sapica ili Cirica ili mladog Udovicica?
MIK:PEDJA JE APSOLUTNO NAJLEPSI KOSARKAS SVE JE NA NJEMU LEPO
Najte ljudi,Pedja jeste najlepsi sportista na planeti!Posto si ti musko tebi i nemoze biti nesto specijalno lep,a to da je previse visok...ne bih rekla,sta je sa ovim koji su visoki 2,15 i vise?Uostalom,sto si visi to bolje!Bozo:MIK:PEDJA JE APSOLUTNO NAJLEPSI KOSARKAS SVE JE NA NJEMU LEPO
Znaci BOLESNO al u glavu... Pa sta ti je na njemu lepo ? Ima glas ko neka cawa drhti dok prica, nije lep, mnogo je visok, dakle tesko da moze da bude i nesto zgodan, samo sto je poznati kosarkas i to ga cini najlepsim ?
SMESNO![]()
![]()
![]()
Djole,vidis da u pitanju pise ZA DEVOJKE!Da te zovemo Djolina?snaja:Pitanje za devojke-sta vam se najvise svidja kod Pedje ili Marka?
Pozdrav![]()
snaja:Djole,vidis da u pitanju pise ZA DEVOJKE!Da te zovemo Djolina?snaja:Pitanje za devojke-sta vam se najvise svidja kod Pedje ili Marka?
Pozdrav![]()
![]()
Peja je all star a Marko nije jossnaja:Ko je bolji po vama i zasto?
Ja glasam za Pedju u startu!![]()