Pedja vs Marko

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm nisam ni znala da se ovde raspravlja o lepoti doticnih. no, u svakom slucaju pedja je bar neki igrac, a marko mali folirant.
izgled? pedja izgleda kao simpaticni glupavko, a marko je toliko ruzan da oci bole, pogotovo sa onom idiotskom frizurom u svedskoj. jadnicak sa spojenim ocima, katastrofa, kako to nekom moze da se dopada. zaista je tuzno, dovoljno je biti popularan nema veze na sta licis, neka si i najgora rugoba uvek ce se naci neka da joj se to svidja.

Devojcice, o cemu vi to? Ok su oni sportisti, al nemojte mi o njihovoj lepoti ,molim vas. Da li bi vam bili lepi da su radnici na gradilistu? Ne biste ih pogledale. Cenite njihov uspeh a ne "lepotu". :!:

Milice,cenimo mi i njihovu uspesnost,igru i sve to,ali cekaj,Pedja je prelep,a da je tako a da je kojim slucajem radnik na igralistu(kako si vec rekla) verovatno ga ne bih znala.Sad ih znamo,znamo da super izgledaju i da su dobri kosarkasi i osobe.
Nothing personal :shock:

Anonymous:
ixi:
tfrhwe:
marko je najbolji :D
:roll: Pitam se onda sto nije na listi za glasanje za All-star? :shock: Mislim ako je vec toliko dobar trebao bi biti na listi,a koliko znamo na listi su samo najbolji medju kojima su i PEDJA i DIVAC,a Marko je tamo sa ostalom buranijom!!!
Njegovo vreme tek dolazi
To kad Divac i Pedja odu u penziju pa ostane upraznjeno mesto?!?! :twisted:Daj joj necu sad da se svadjam,obojica su nasi reprezentativci i necu sad da mrzim jednog ili drugog zbog neke glupe prepirke sa nekim "gostom" ali sto jest,jest Pedja je mnogo bolji i trenutno se nalazi na 5.mestu na listi najboljih igraca NBA lige a od Jarica ni traga ni glasa!!! :D Pa ti sad vidi ko je bolji!!!!! 8)

Bozo:
MIK:
PEDJA JE APSOLUTNO NAJLEPSI KOSARKAS SVE JE NA NJEMU LEPO

Znaci BOLESNO al u glavu... Pa sta ti je na njemu lepo ? Ima glas ko neka cawa drhti dok prica, nije lep, mnogo je visok, dakle tesko da moze da bude i nesto zgodan, samo sto je poznati kosarkas i to ga cini najlepsim ?

SMESNO :lol: :lol: :lol:
A da ne pricamo o tome koliko je klempav... :twisted:
Kao kosarkasi su obojica super (mada iskreno,Pedja je malo bolji...),a sto se svega ostalog tice..
MOJ GLAS MARKU! :wink:

Aha,raspravljamo o letoti navedenih...Ako je Pedja klempav,Marko ima sitne zbijene oci ko mis...Mada je problem sto Marko IMA oci ko mis :shock: ,a Pedja nije sad neki Dambo...Ma glupo je sve ovo...oni su ipak nasi i samo NASI :twisted: :twisted: :twisted: i bezveze je da ih uporedjujemo,narocito ne po izgledu...Nisu oni manekeni...Tojest,pedja bi i mogao da bude :P ...Zezam se :D ,svi su oni super i nadam se da ce takvi ostati! :wink:

Back