gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
mi u stvari radimo za cia, mod nas je vrbovao i placaju nas da spamujemo i zatvaramo takve teme u cilju zataskivanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi u stvari radimo za cia, mod nas je vrbovao i placaju nas da spamujemo i zatvaramo takve teme u cilju zataskivanja![]()
To se radi planski. Znam bar tri foruma (za ovaj ne znam) gde masoni imaju svoje ljude kojima je posao da napadaju alternativne teme i nipodaštavaju ih. Ili s druge strane šire New age sranja, kako bi zbunili ljude.. Ako je forum o zdravlju, onda ne sme ni da se pisne o pravoj alternativi, čak ni u diskusiji posvećenoj altenativi, ako pomeneš vakcine odmah zatvaraju temu i banuju. Samo o čajevima može.
Neki to rade za pare, a neki jer su tako programirani pa izgleda kao dobrovoljno, ili čak svojevoljno.Neki to rade svesno a neki nesvesno. Ne misliš valjda da su forumi slobodni, a sva štampa pod kontrolomŠtampa se seli na internet.
pa izgleda je to sasvim otvoreno za turiste
http://www.touringmalta.com/special_interest_megalithic_temples.htm
evo ovde ima nesto o turi
vidim ima na tri lokacije, necu moci sve da obidjem za vikend, mogu polako da ih obilazim, ali sve cu vam prepricati... mi inace zivimo na Malti![]()
Malo sam citala i ustanovila da taj Hypgeum koji vi spominjete, glavna lokacija, je u stvari potpuno ogradjena, napravili su kucu iznad toga... dakle, jeste zatvoreno, ali moze turisticki da se udje, idu ture, ali ne primaju decu do 6 godina... tako da su mi mogucnosti posete vrlo suzene (jer imam sina mladjeg od tri godine)... takodje kaze da se ture zakazuju par nedelja unapred jer je velika guzva, tako da bolje da sacekam da malo splasne turisticka sezona... videcu kada dobijem mesto.
Ni Petrovaradin ni Kalemegdan nisu zatvoreni za javnost pa......
Hvala unapred i zamolio bih te da se raspitash i prenesesh nam glasine i legende koje se ispredaju oko ovakvih mesta![]()
Sal,zamolio bih te da mi ne skreces temu.
Zapitajte se kako je neko mogao da stavi monolite teske i do nekiloko desetina i stotina tona pod zemlju? I jos ih uspravi?
pisana od Tetre kada jos nije znao srpski toliko dobro,
Ok, Zemlja je šuplja.
A odakle izbija vulkanska lava?
Ili sa mojom logičkom moći rasudjivanja nesto nije u redu, ili u toj tvrdnji nešto ne štima...