Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imaju dva slobodna termina (tokom turneje) i razmisljaju o Zagrebu i Budimpesti...
To sam cula...da idem u Poljsku...no way...heh...noooo...neam ja para za to...
Jedino shta dolazi u obzir eventualno je Nova Rock u Austriji a i to ono ... jedva pa se nadam...
:'(

ja definitivno ne idem, promenila sam zip code, postal code tako da ako hoce na severni pol da dodju, ja ih najvise od svih cekam :D :D
a i jos uvek su mi jaki utisci od pre 3 meseca... auuu, jel toliko ima? :))
ja imam snimak celog koncerta, ali audio, nije savrsen, rucni je rad, tako da su dozvoljena odstupanja ,)

Da, Poljska je stvaaarno mnogo daleko, ali za Bec ce se nesto najverovatnije organizovati, poslala sam mail onoj agenciji sto su vodili u Zagreb, rekli su da je moguce da ce nesto od toga biti!!! Mozete ih i vi kontaktirati, bolje da ih smara sto vise ljudi! :wink:

Pozdrav!

Miloshk:
Ej, Ljudi,
imam jedan problemcic
jutros mi se slusala grupa "Bush". Imam sve njihove albume (4 komada) jedan na kaseti i tri na diskovima. E, sad, nasao sam samo 1 disk i to poslednji album ali je zesce izgreban i moge se slusati samo par pesama, a ovo ostalo ne mogu da nadjem i ne mogu da se setim kome sam to dao, pa ako neko ima to na mp3-u i ako bi hteo da se trejduje nek mi javi....
dalje...
treba da mi stignu neki koncerti Pearl jama iz italije iz ove godine pa ako neko hoce nek se javlja i ako neko ima san fran ili denverili st paul isto iz ove godine, da se javi jer mi i to treba
a moje trading liste su i dalje na http://justmrvka.googlepages.com/home
PS: ako vidite da nemam nesto sto imate, javljajte se pa se trejdujemo...
Pozdrav svim jammerima, voli vas Milos!

vi prekrasni ljudi...
veliki pozdrav svima... pozdrav kolega sa "pearl jam in zagreb"...

kako ja nisam bila u toku..... :shock:
kad ste vi saznali za ove koncerte u evropi? ja juce. pa sam mislila malo da bacim pogled ko ide i kako... i da vas pozdravim
btw miloshe, kako uopste funkcionise trading lista, iako ne verujem da imam bilo sta sto ti vec nisi nabavio... ja sam se prilicno skoncentrisala na sakupljanje materijala sa zg koncerta kao jedinog na kom sam bila... al mozda nam se svima pruzila jos jedna prilika :grin:

a odakle one informacije o budimpesti?

in hiding:
hehe... ja sam ovde incognito 8-)
shalim se, tamo sam Girasol, i imam nekoliko postova svega... vecim delom sam pratila sta ostali pisu (odn pisete)
pozdrav

Ma ja tamo, odavno vise ne idem. postalo mi je dosadno.
A sto se trejdova tice... tamo sledece nedelje se javi, posle ponedeljka kad prodju ispiti :)

Pozdrav

pozdravce za in hiding, ne secam te se ni ja! ali vidim da izgleda nisi ovde ni bila :)))) hahahha
sto nas dovodi u trecu dimenziju... odakle li se mi svi znamo bla bla bla lba bla bla

zar ne mrzite kad ljudi bla bla bla bla bla bla bla i onda provalite da samo gledate usne koje ..bla bla bla bla bla bla....

:lol: ;)

zanimljiv kviz:

which pearl jam song are you?

meni ispalo

dotheevolution.jpg

i mislim da su malo omanuli...

Back