Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne mislim da mu glas zvuci propalo, vec da se JAKO cuje da mu je prozvukao glas i meni kao pevacu, je to jako osetljiva tacka, te mi je jako primetno :)

a buduci da je za film, bas me zanima kako ce da upadne, cini se odlicnim za film, a ovako je ... meni za sad je onako, nisam usla u pesmu... valjda mi je cudno to sto su ONI+klavira onoliko i uopste u orkestarskom fazonu PJ... ali nije lose uopste, mada, iskreno, od njih uvek ocekujem vise :D puno, ne vise... aj da ne budem seljanka :)

evo, vrti se pesma vec 10tak puta, polako izgleda da upadam u vibe... (haha "vibe" ..ko da pricam o psidzi lol)....

Miloshk:
Verujem da ce izaci kao Xmas single, jer nece biti na Soundtracku za film.
Gitare mi skroz zvuce kao Mike i Stone

Provalila sam sta mi smeta u pesmi... sto jesu to sve ti ljudi, ali... nema njih... nemam pojma.. fali mi covece, onaj Mikeov bluz bre!... fale mi oni u pesmi.... to mi smeta...

ali to je ipak za film.... arghhhhhhh... pobicu se sa sobom....... :roll:

Razumem sta hoces da kazes u potpunosti... Ali ipak, kao sto kazes, to je snimljeno za film koji ce da bude drama i ... ma nemam pojma... :D
Svakako drugacije od onog na sta smo navikli, ali Pearl Jam ne bi bio Pearl Jam kad ne bi iznenadio s vremena na vreme...

missgrunge:
zamislite sta sam cula...
da su ovi organizatori iz bg-a
dobili ponudu od pj-a 2006.
da npr bude karta 4000 a organizatori su
hteli malo vise da kosta karta (da bi zaradil)
znaci nekih 5.000-5.500 ...
Omg.I da...i cula sam da su trebali i na Exit pre dve godine
ali su vise zeleli nekog repera da donesu pa je PJ pao u zaborav...:/

Kako imamo glupe organizatore.

:)
SIGURNA SAM DA IDEMO ZAJEDNO NA JOS PAR PJ KONCERATA!
Neka tako bude...jos jednom sve najlepse u novoj.:)

ne znam chija zhena treba da se porodi,lol,ali nechija treba,shto bi znachilo da cje teshko na turneju :'(!!!!

porcelina:
Ar ju alajv??

"Polish biggest newspaper 'Gazeta Wyborcza' announced that Pearl Jam WILL play in Chorzow on Slaski Stadium on 13th of June. As they said this is sill an unnofficial info - band is going to run a press conference at the end of January and announce details of 2007 Europe tour."

Here goes the link(in polish): http://www.gazetawyborcza.pl/1,75475,3857081.html

:D :D :D

:!: :!: :!:
Evo ga jos jedan izvor, cak su objavljene i cene!!!
http://livenation.pl/koncerty_e.php
:-D :-D :-D

Hoce ici neko?

U Poljskuuu?!
Noup.
ALi ajmo logichno,ako prave ponovo Evropsku turneju ... to bi trebalo da znachi da ne smeju da prskoche Budimpestu ( gde niiiisuuu bili :/ ) a NI BEOGRAD!!! aam...shta Vi mislite...Ja cu sigurno ici ako bude negde blizhe...:"))))

Dobar dan ! Imam jedno nagradno pitanje za vas……….
Pogodite ko ima (mp3) snimak koncerta PEARL JAM U ZAGREBU ?????!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ako ste zeljni za razmenu………..moracete debelo da se potrudite HA HA HA HA …. Neki ce mozda i da zatrudne od trudova , eleven na primer :lol:
E,da,inace imam i neke video snimke…amaterske….drug je nosio fotoaparat……

Mozda cu danas nabaviti i koncert Pearl Jam & Alice in chains skupa……

Navraticu sutra da vidim kakve su ponude :lol:

E da...na kraju koncerta eddie kaze " SEE YOU NEXT YEAR !!!! "

ju grom te spalio...pa ne bih ti naplatio za pearl jam pa leba da nemam da jedem.....pre bih ti dao besplatno............................mislio sam sta imate da ponudite zauzvrat od pearl jama?

imam i madseaseon live at moore.................. spot za going hungry...... story of pearl jam spot za go i od pj a i audioslave sto je napravio.......keep roking sa neilom i tako jos svasta nesto...........

i have mad season too (OMG I LOVE THEM...btw imam puno demo snimaka i JerrY Cantrell solo albume ako nekome treba) ... a hunger strike isto ... blablabla ...
Ja cu da napravim listu mojih stvari za par nedelja (jer jos dobijam u medjuvremenu neke koncerte od Pj-a)
Kolekcija mi je naspram prosle godine velika.:))) ---> TAKO DA SE MI JOSH CHUJEMO?!?!

BTW.Ljudi,ne znam koliko voite Audioslave...ja ih volim mozda samo zbog postave i ne znam njihovu celu diskografiju...OMG.NE mogu ni da izgovorim...znaci...skoro pa sigurno ...

AUDIOSLAVE NA EXITU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.pissbottleman:
Dobar dan ! Imam jedno nagradno pitanje za vas……….
Pogodite ko ima (mp3) snimak koncerta PEARL JAM U ZAGREBU ?????!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ako ste zeljni za razmenu………..moracete debelo da se potrudite HA HA HA HA …. Neki ce mozda i da zatrudne od trudova , eleven na primer :lol:
E,da,inace imam i neke video snimke…amaterske….drug je nosio fotoaparat……

Mozda cu danas nabaviti i koncert Pearl Jam & Alice in chains skupa……

Navraticu sutra da vidim kakve su ponude :lol:

E da...na kraju koncerta eddie kaze " SEE YOU NEXT YEAR !!!! "

:D
Jel se ti to zezas?!
Ja mislio da to svi vec imaju odavnoooo 8)
:P

Ej, Ljudi,
imam jedan problemcic
jutros mi se slusala grupa "Bush". Imam sve njihove albume (4 komada) jedan na kaseti i tri na diskovima. E, sad, nasao sam samo 1 disk i to poslednji album ali je zesce izgreban i moge se slusati samo par pesama, a ovo ostalo ne mogu da nadjem i ne mogu da se setim kome sam to dao, pa ako neko ima to na mp3-u i ako bi hteo da se trejduje nek mi javi....
dalje...
treba da mi stignu neki koncerti Pearl jama iz italije iz ove godine pa ako neko hoce nek se javlja i ako neko ima san fran ili denverili st paul isto iz ove godine, da se javi jer mi i to treba
a moje trading liste su i dalje na http://justmrvka.googlepages.com/home
PS: ako vidite da nemam nesto sto imate, javljajte se pa se trejdujemo...
Pozdrav svim jammerima, voli vas Milos!

i ja mislila da to svi imamo :D ocekivala sam vecu nagradu za prozivljene trudove :lol:

a da li si ti snimao koncert ili ko je snimao, piss? postoji i zvanicni bootleg koncerta na pj sajtu...

Odo da se probijam kroz Norveshki sneg :DDDD

pa dobro nabavio sam ja to odavno ali nisam svracao a ne vidim da ste spominjali......
ja imam mp3 ceo koncert.....standardno kao i ovi drugi,otkud znam ko je snimao.....

a imam petnajstak video klipova po minut dva sa koncerta sto je drug aparatom snimao....

NEKO OD VAS IMA VIDEO SNIMAK CELOG KONCERTA ?!

Back