Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i da!
Kraj kada je Mike svirao a svi prestali i band stoji i sa najvecom paznjom slusa sta Mike svira... osetila sam takvo postovanje izmedju clanova banda... hmh, ne znam... posebni su to ljudi....
i onda kada je zavrsio ostatak benda mu aplaudirao :))

ocu jos!!!!!

Gde ste jameri!!!????

Jeste ste naspavali!!!

Big hello to Nadya!!!! Neverovatno mi je drago sto smo se upoznale!

Evo neke slike koje sam nabavila sa Officielnog foruma

Zagreb_ToaststoZagreb-1.jpg

Zagreb_SpeechinCroatian-1.jpg

Zagreb_Speech-1.jpg

Zagreb_PJ-1.jpg

Zagreb_Mikeizaglave-1.jpg

Zagreb_LightyearsEd-1.jpg

Zagreb_ItsYogababy-1.jpg

perl-12-1.jpg

perl-11-1.jpg

perl-10-1.jpg

perl-09-1.jpg

perl-08-1.jpg

perl-07-1.jpg

perl-06-1.jpg

perl-04-1.jpg

perl-02-1.jpg

perl-01-1.jpg

najbolja
P9260052-1.jpg

P9260051-1.jpg

P9260050-1.jpg

P9260049-1.jpg

P9260035-1.jpg

P9260032-1.jpg

P9260034-1.jpg

P9260010-1.jpg

I neki klipovi na youtube
Eddie - Porch (you know what happened then :)

Za desetak dana ce moci da se kupi (10 $) Zagreb. Cena je super, ali problem je sto je ceo koncert veliki nekoliko stotina megabajta pa mi koji smo jos na dialupu imacemo "malih" poteskoca. No, ja cu probati pa ako vi ne budete mogli javite pa cemo se izdogovarati oko presnimavanja. Free, naravno.

pozdrav svima

ljudi mnogo vam zavidim sto ste bili na koncertu :D
sad,kada vidim sve ove slike toliko mi je krivo sto nisam bila :sad: ,ne bih zalila ni para ni nicega ali jbg fakultet i obaveze.... :sad: iskreno se nadam da cu sledeci put kada budu bili u blizini i ja biti u prilici da idem :sad:
leena jel si snimala mobilnim?koliki su snimci?jel bi to moglo na mail?

pm me!!!! Snimci nisu moji, nisu bas nesto ni dobri ali se vidi sve sto treba da se vidi i cuje se poprilicno... Ja sam freak tako da cak i da se nista ne vidi i ne cuje ja bi ih imala, ali ovi su ok, a nisu veliki oko 5-6 mb svaki tako da bi moglo na mail. Samo mi fali tvoj mail :) Pm me!

Nadya:
i da!
Kraj kada je Mike svirao a svi prestali i band stoji i sa najvecom paznjom slusa sta Mike svira... osetila sam takvo postovanje izmedju clanova banda... hmh, ne znam... posebni su to ljudi....
i onda kada je zavrsio ostatak benda mu aplaudirao :))

ocu jos!!!!!

mene je odusevilo kako su se oni ludo zabavljali... Ne znam... svi bendovi koje sam gledala su uglavnom izgledali kao da su tu da odrade posao i to je to, nista vise... ali Eddie and co. su se bas zabavljali! To ce meni uvek ostati u secanju (pored pentranja :D )! A ne samo all work no fun!

meni je samo zao sto sam stajala tako da sam ih jedva i retko videla, tako da pola stvari sto citam da su se desile, nisam ni videla... i sto nisam mogla da vidim svakog od njih kako im je bilo, od clanova benda... lol ispada ko da imam metar i dvadeset hahahahha al eto, marfi je radio neumorno i sve su neki visoki stajali ispred mene...
a ja sam stvarno mislila da ce Eddie da skoci sa one skele u jednom trenutku kada se nagnuo ka dole nesto... reko al ce da se ubije... daj da se podmetnem ; ))) hehe

kako se Jeff vrteo u krug, ne znam koja je tacno pesma bila u pitanju, ali su vec bila upaljena svetla hehe kako je to bilo dobro! i Eddie koji preskace Mike-ovo pojacalo hehehe AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ladno smo bili na koncertu!!! 8o 8o 8O !

pa da, jbt!
I Eddie se nije pentrao od 1992. godine... sto znaci da smo posebno lucky da smo doziveli tako nesto... jako sam happy da je masa bila tako raspolozena da je "naterala" Eddija da se penje gore hehe ja TO necu zaboraviti! :D :D :D :D

Juce razmisljam o koncertu i novom albumu i posto mi se album uopste nije svideo, cak naprotiv... rekoh sebi, hajde da ga pushtim i da vidim kako zvuci... :D vec 24h ga ne gasim i potpuno sam odusevljena hehehhe

bas sam srecna da sam upala u njegov wave!!!! :) naravno, koncert mi je pomogao, ne znam tacno kako, ali it did! :)

dojajno :cool:

sad ide Big Wave! :D

:lol: ja citam da ne mozes da verujes da nisi skinuo vesh ahahahhahah

a sto ti nije krivo? kako ti nije krivo bre? ... kad ti nisi bio?!!?
ajd, vidi sa tim veshom, iskuliraj se pa dodji

Hello jammers

Shta vam se desilo? Nema nikoga vec par dana!!!

Bootleg iz Zagreba je dostupan za skidanje ako je neko zainteresovan a nije znao... Samo toliko posto se izgleda josh uvek niste odmorili od koncerta...

ja zainteresovana!
ti ga imas ili...?

Ma odmorismo se, ali ovaj dan danas ubija!
jel mozes da postujes linkove clanaka o koncertu, jer, pored toga sto mene zanima, sigurna sam da bi i jos to procitao :)

Back