Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.pissbottleman:
ne izbegava piss...ne uci..nego nesto internet,komp...sta on zna...glump....

Nije Techa nego zbog Dissident...pa i Elderly woman.... taj drugi album sam prvo cuo..pa ten...ostalo je istorija...

oooopa, vidi ko je svratio!
pa, sta ti radis sa tim konfjuktorom?! ti to ni ne znas da koristis... stalno ti se kvari... verovatno hoces da saljes poruke na POWER button-u.... ccc... dete, dete....

hm, nije mi to ni palo na pamet... mozda zato sto je zg u pitanju... ja sam pre jedno 5-6 godina htela SAMA da idem u budimpestu... ali je bilo otkazano zbog one nesrece u Danskoj ili gde bese, kada je poginulo 11 ljudi zbog nepravilno podesene bine...

hm, a kada je u zagrebu koncert?

Poginulo je devetoro a ne jedanajs ljudi,poludeli i krenuli da se penju svi na binu...i bina nije izdrzala....Eddie je bukvalno pao na zemlju i poceo da place kad je video sta se dogodilo.... zato se i sumnjalo da ce ikada opet doci u Juropu al' eto.... pesma Love boat captain je posvecena njima....

"...lost NINE ( 9 ) friends we'll never know...."

E a nisam jos.....izbegava me ovaj da mi popravi.... a nisam ga nesto puno ni jurijo...bas nem' vremena...
A ne znam da l' si mi odgovorila na onaj mail...post jos nisam skinuo ono sto mi je poslao keeper...7 mb ,....i sad nista ne mogu da skinem dok nme skinem to...a trebace mi vremena na ovom yeb%%^% dial 'up u ....

A kakav je onaj elvin kralj.....jos uvek mi nije nista poslao...a pre dve nedelje..."evo,evo sutra idem cim ustanem....." sunce mu prevarantsko...s njim se vise ne igram...a i nema ga nesto.....ili to mene nema....

Elvine vrati seeeeee,sve ti oprosteno......

Back