Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I took a drive today
Time to emancipate
I guess it was the beatings made me wise
But I'm not about to give thanks or apologize
I couldn't breathe holdin' me down
Hand on my face kissin' the ground
Enmity gauged united by fear
'Posed to endure what I could not forgive...

I seem to look away
Wounds in the mirror waved
It wasn't my surface most defiled
Head at your feet fool to your crown
Fist on my plate, swallowed it down
Enmity gauged, united by fear
Tried to endure what I could not forgive

Saw things
Clearer
Once you, were in my...Rearview mirror...

I gather speed from you ******* with me
Once and for all I'm far away
I hardly believe, finally the shades...are raised...hey...

Saw things so much clearer
Once you, once you...
Rearview mirror

Saw things so much clearer
Once you...oh yeah...

8)

eeee Branislave, crni Branislave... sta da radim kada su i mene godine pregazile...
a ti pamet u glavu... ostani COOL i nemoj sluchajno da se zeznes da preslushash nesto za svoju dushu...

e, ti pissu... osh li mi reci il neces da mi reknes.... za blues... za jazz?
osh papiric glasacki... o cemu je rec? oces ti da ja ovo saljem?
nema vremena za bacanje... vreme je novac... lba bla bla bla bla lba
...shshshshshs?

a znam... nego, glupo je covece... mene je sramota...

hehehe e znate da na poslu imam i jednog lika koji je ISTI Rodni iz Mucki :))))) i zovemo ga Rodni i on se odaziva :) znaci, mrsav, visok, ista glava i frizura heheheh a dooobrica... isti Rodney! :)
radim bre sa sve poznatim licnostima... tu je i Elvis i Rodni :) i hm... king nije ono sto je nekad bio...

don't need a helmet got a hard, hard head
heheheh

don't need a raincoat i'm already wet!

hahahha
e, ludilo!! od texta...
jel i vama danas tezak dan? ja sam katastrofa... izgubim celu dnevnicu danas, kucam nesto sto ne treba... ne mogu da se razbudjavim uopste... a ovaj odvratan sneg, mokre mi patike posle 100m...
da covek poludi... da moze da odreaguje kako treba :D al ne moze jer je dan za komiranje... :)

elvine, aj sad priznaj, jel si ti ono uopste poslao? ne mogu da verujem da bas nikome nije stiglo... il si ih nesto naljutio prosli put u posti, pa te ne vole i samo tvoje sve pogubishe? :D

Ja jesam poslao,tačnije poslao sam nekoga da pošalje,pošto iz nekih razloga nisam mogao lično...
E sad,da l' me je zeznula i uzela pare i diskove ili sam ja nešto zeznuo ili su u pošti nešto zeznuli,nije ni bitno...
U svakom slučaju poslaću ponovo,samo sam inače ponekad malo kilav(imam takve faze), pa volim da odugovlačim sve i svašta...
Potrudiću se da pošaljem sutra ili prekosutra...

Kurt Cobain:
Pearl jam je jadan od tipichnih grunge bendova ili je barem bio. Mislim da su se malo poshli u komercijalu. Ala josh su ok do nekle. Najbolji album, po meni, je TEN! :lol:

KURT JE BOLJI OD EDDIA! 8-) Mada i jedan i drugi su STOJA! 8-)

FOREVER GRUNGE! SEATTLE RULES! STOJA ! STOOOOOOOOOOJA! 8-)

Elvine ...a zato si ti imao problema sa njom je li... :lol:
Chuj brate ja vec poceo da sedim,aj' salji mi to do nove godine svega ti....sad moram i da ucim krece mi ispitni rok,bas si me zaebo,teskom mukom cu ti ovo oprostiti.,....

Ko je izmislio ovu Lizu,bre...gadno se zaebo....kao htela bi biti intelektualno,duhovito,tolerantna sa dozom zrelosti a u isto vreme otvorena,puna razumevanja i iskustva i lupam,al' uglavnom ona je ta koja ima problem ...

e, cuti da se ne bi vratila...

jaaaaao... danas sam umrla... a ovijeh dana uopste ne stizem da slusam ni PJ ni bilo sta drugo sto bih inace slusala... u stvari, slusam... al bla bla...

jaoj, ustala sam u 6h i nesto i sad sam dosla kuci... dead! :emotikon-koji-pada-unazad-u-nesvest:

hehe, a volim kod Pj-a sto uvek bar godinu dana pre objavljivanja albuma sviraju na svirkama pesme sa albuma... hehe a vala sad ih se nakupilo, vec 4 godine cekamo ko nezdravi... :D

Ma ja sam sve nesto syeban...
Raskino sa devojkom, pa bilo malo
"I know someday you’ll have a beautiful life, I know you’ll be a star
In somebody else’s sky, but why
Why, why can’t it be, why can’t it be mine"

Al dobro sad smo u fazi 'oce kaki,nece kaki'...

moja bolesna...pa sam u fazi gde bas sad,vidi bre napolju sneg i to...a ti bolesna...a ja najvse volem kad je sneg.....a....a ono....otopiJo se vec...bas mi krivo....na snegu fudbal najbolje ide.... ubishe me neki dan gadovi,al' vredelo je....

E a ja sve odbrojavam do te 100-te a sad kad oni ***** nabacili na ******* Tokio hotelu za dve nedelje 150 strana skenjao sam se .....

Bice bolje Techo.... Cafu joj deset dana i vraca se...i Maldini ce...a to mi krivo voleo bi da Sheva bude kaptain i da digne trofej u parizu,pa da srecan mrem...

pa i ovaj moj fudbal im je kasnije dosadio pa su presli na krljanje....
matori ne bih da te smaram,al poludecu od cekanja...postar vise ne sme da mi dolazi....boji me se.... a ybte sad mi i rok za ispite...ni ne smem da gledam....aaaaaaaaa

E,a kontam da nisam kul...ali veliki guru kulnoće će mi pomoći da postanem...zna se na koju mislim,samo nju volim i samo njoj se klanjam...8)

E,ajde potrudiću se...ali bolje ti je da me što više gnjaviš oko toga,pošto ti već rekoh da sam trenutno malo...:?

Back