Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, a ... ovako medju nama... meni se on uopste ne uklapa u PJ... i ne svidja mi se... al sam se valjda i navikla zbog poslednjeg albuma... a bas mi je blj da su ga ustekali u bend...

E ćelavi,aj kad sledeći put bude tribute PJ-u obavezno dođi u Bg,pustiću te da spavaš na terasi...
Smorilo me da vučem ove moje drugare,sve sami metalci...'oće posle da me biju...

chuj celavi?
cut ne baksuziraj....
A kad je bio tibute PJ-u,ha?

Pa ne bih bas dolaziJo sam,ako bih nagovoriJo ovog jednog sto ih slusa bas onako pa ajde...a mozemo spavati i u parku samo nam daj starog hleba i casu vode i po dve plazme za srecan put....

ma yebes devojke... u svakom smislu.....

E sad bas ko jaap stam malo teze...nisam tako lep....a ni gradjen ... mozda ako pocnem da se kljukam statijaznamcime......a volio sam bruce vilisa kad sam bijo mali

ti javi pa cu ja vidjeti da dodjem

Ma,videćemo...e sad kontam da je bolje da bude u septembru,da lepo začupaviš...a i ja vala...mada mi je već neuredna frizura...al kad sam već poč'o,ondak idem do kraja...
Znaš ono...karirana košulja,blede farmerke i starke...i naravno duga kosa...

Ja kupio,pre par dana,dva para...a rekao sam da neću više,još davno...
A čupav sam već bijo,pa me stalno smarali...al sad sam mnogo mator pa ne mogu...
Mene neće da se odreknu,eventualno da me izbace...:lol:

a trebao bih kuipti starke...mada sad... mene je keva jos od kad sma bijo klinac smarala sa tim kremashkim stvarima...uu to vremem me bas bilo briga sta cu da nosim,mrzelo me da idem u grad a ona u tome uziva...i sad se krljamo sta cu nositi,al' ono reko sam joj da mi vise ne kupujue ,ono sto imam od pre i obuchem al' uglavnom iz farki ne izlalzim.....a sad starke...mozda za koncert....

e, cuda! ali i ja razmisljam o starkama sad za kad otopli...
ja bih uzela krem ili crne... i to mozda duboke, ko elvin sto oto...

a tribute, onaj sto je bio u festu? Na taj mislis?

Back