Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.pissbottleman:
ma krsi sve.....il daj im jos koji dan .....

A nije ni tebi stiglo je l'?
Pa sto se i ti malo ne bunis?
A znas sta mi je reko postar....***** ih u organizaciju.....

Ma...što ću da se bunim...i ako je stiglo ovi moji su ga zaturili negde...samo polako stići će...

Terror Techa:
Ma pazi kad sam sreo devojku koja mi obecala
SVE,ali SVE od Jam-a do ponedeljka!!!!!!!!!!!!
Sad cu lepo da zaspim i da se probudim u ponedeljak!!!

heheh zamislila sam te kako ides ulicom i napadas ljude za Pearl Jam! I slucajno i potpuno spontano napadnes neku nepoznatu devojku koja velikom igrom slucaja ih slusa i obozava! I zato ima sve... i onda se sve to dogovorite hehehe
Bas si ti lud coek! :cool:

p.s. Naravno, oboje ste vristali na sred ulice od srece hehehehe i skakali, ali to se podrazumeva...

ma ne znam meni u stvari rekli da je pisalo u novinama...nesto me to ni ne interesuje.....
malo sam nervozan ovih dana zaebava me ko stigne..... od elvina,preko postara do blica...poludecu bre od neizvesnosti...ma samo da dodju u madjarsku i odo ja ... boli me za ove nase nesposobne....

a kakav ACM? Gde to pise? Ja vidim opel..

ajde... necu da diram .pissa... zao mi coveka... ocelavice, i sta onda???? kako da ode na koncert?

eeeee, a iso bi da je u budimpesti? i ja bih .... al nije.... :/

eeeeee... nisam vam rekla!
Uzmem ja onaj GPRS na mobu... kad tamo PJ vesti... kad me kola nisu pregazila!
Kazu da novi album izlazi 2. maja... a izaci ce singl u martu... cek da pogledam tacno pa da kazem...

Album ce se naci u prodaji 2. maja dok ce se kao najavni singl 8. marta na radio stanicama pojaviti pesma "World Wide Suicide".
Bend je najavio da ce singl biti dostupan za besplatan download 48 sati na zvanicnom satu benda.

bla bla i pominju pregovore sa Pearl Jam-om da ce nastupiti mozda u Beogradu...

lol, a kazu da su album uradili uz pomoc Adama Kaspera, sa kojim su radili i 2002. godine na PESMI "Riot Act" :lol: :lol: koji je idiot ovo pisao.... uzas!

Back