Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.pissbottleman:
priznati da Anthony uzivo zvuci ocajno...
Da li si svestan sta si napisao?
.pissbottleman:
to sto su Peppersi poceli pre Pearl Jam ne znaci da ne mogu da nauce nesto od njih(i Pearl Jam postoji sada vec petnaest godina,tako da...)
Ta muzika(njihovi prvi albumi) je potpuno nova u istoriji muzike, oni stvaraju taj pravac, a ako neko ko se kasnije pojavi dobro svira- ok, ali taj pravac su oni osnovali
.pissbottleman:
bez obzira na licni ukus Pearl Jam su kvalitetniji bend
:lol: :lol: :lol:
.pissbottleman:
malo sam se druzio sa iskusnijim i boljim muzicarima...
I to je neki kriterijum.... Ja se mnogo druzim sa muzicarima, i sta talenat je prelazan?
.pissbottleman:
to ne znaci da ti treba Pepperse manje da volis zbog toga niti da na silu pocinjes da slusas Pearl Jam,a jos manje da se svadjamo...
Hm, meni sve ovo sto si napisao izgleda kao vredjanje i svadjanje.
No neka bude kako ti kazes.
Elvine, upravo sam o ovome pricala, ljudi su suvise zajedljivi i sujetni!
Je***e, samo sam rekla da mi je ona pesma suvise soft, i to uz postovanje svih fanova, inace bih rekla nesto ruznije. Nego, ne vidim smisao u vredjanju nekog benda pred njegovim fanovima, ja mislim da su losi i to je moja stvar, a komentar sam ostavila bez veze, zato sto sam rekla da cu to uraditi.
Ova rasprava pocinje da bude potpuno detinjasta i smesna (ja sam se druzio sa muzicarima :shock: ), tako da ja idem odavde...
Mnogo negativne energije....

prvo si isekla moj post i svaki deo izbacila iz konteksta .... sto raspravu i te kako cini detinjastom ...
peppersi su i dalje jedan od mojih omiljenih bendova tako da nema nikakve sujete ,
a primer za sujetu je tvoj smeh na moju konstataciju da je Pearl Jam kvalitetniji bend...
Pored toga sto sam se druzio sa iskusnijim i boljim muzicarima napisao sam i da sam malo i pricao sa njima na tu temu,a i da dosta dugo slusam i jedne i druge i da vecinu stvari znam i sam da odsviram...tako da nemoj biti bezobrazna...
A koliko si nerealna kada su u pitanju peppersi najbolje pokazuje to sto ne zelis da prihvatis cinjenicu da Anthony na koncertima ne zvuci ni priblizno kao u studiju,evo upravo sam odgledao off the map....a ako mislis da sam ja sujetan,pitaj spiritcrafta sta on misli o tome,ili ako zelis citiracu ti sta je meni rekao...

apache:
Elvine, upravo sam o ovome pricala, ljudi su suvise zajedljivi i sujetni!
Je***e, samo sam rekla da mi je ona pesma suvise soft, i to uz postovanje svih fanova, inace bih rekla nesto ruznije. Nego, ne vidim smisao u vredjanju nekog benda pred njegovim fanovima, ja mislim da su losi i to je moja stvar, a komentar sam ostavila bez veze, zato sto sam rekla da cu to uraditi.
Ova rasprava pocinje da bude potpuno detinjasta i smesna (ja sam se druzio sa muzicarima ), tako da ja idem odavde...
Mnogo negativne energije....

Da znam na šta si mislila..stoji to za zajedljivost i sujetu...nažalost izgleda da postaje opšte mesto...:roll:
Ali nemoj to da shvataš toliko ozbiljno,ne verujem da je piss zlonameran,jednostavno je fanatičan glede PJ-a,a uz to ima malo oštriji stil izražavanja,pa svi odmah prelaze u defanzivu kada razmenjuju mišljenja sa njim...
Ali je inače super lik.

posto sam eto na temi o peppersima nepozeljan moracu ovde da ih komentarisem..,
Elivine skontaj fazon iz jedne pesme(ona fora iz black hole sun)

she comes and goes that i know
she cums at least once a day
i can't resist i kiss you lips [sic]
you're my sexy mexican maid

A zamisli kad slusas sve zvuci normalno....to samo Anthony moze da smisli...

.pissbottleman:
prvo si isekla moj post i svaki deo izbacila iz konteksta .... sto raspravu i te kako cini detinjastom ...
peppersi su i dalje jedan od mojih omiljenih bendova tako da nema nikakve sujete ,
a primer za sujetu je tvoj smeh na moju konstataciju da je Pearl Jam kvalitetniji bend...
Pored toga sto sam se druzio sa iskusnijim i boljim muzicarima napisao sam i da sam malo i pricao sa njima na tu temu,a i da dosta dugo slusam i jedne i druge i da vecinu stvari znam i sam da odsviram...tako da nemoj biti bezobrazna...
A koliko si nerealna kada su u pitanju peppersi najbolje pokazuje to sto ne zelis da prihvatis cinjenicu da Anthony na koncertima ne zvuci ni priblizno kao u studiju,evo upravo sam odgledao off the map....a ako mislis da sam ja sujetan,pitaj spiritcrafta sta on misli o tome,ili ako zelis citiracu ti sta je meni rekao...
Isekla sam zato sto neke delove nisam komentarisala.
Smeh je bio zbog uporedjivanja,i toga sto si rekao. Ne sviraju istu muziku i ne treba ih ni uporedjivati, a ti si to poceo bez razloga
Bezobrazna?! Ovo je vec na veliko vredjanje i svadja
Malo bendova znam koji zvuce live kao i u studiu. Na svi srecu imala sam i to prilike da dozivim(Boysetsfire na primer), ali da je on ocajan uzivo, taj tvoj komentar je toliko nerealan, da ne zasluzuje moju paznju, i pokazuje tvoju sujetu. Zato sto sam ja rekla nesto o tvom omiljenim bendu, ti si poceo da napadas moj omiljeni bend, tipicno childish
I zasto bih ja za bilo sta pitala spirit?! Na ovo te molim da mi odgovoris, stvarno mi nije jasno

Elvin:
Da znam na šta si mislila..stoji to za zajedljivost i sujetu...nažalost izgleda da postaje opšte mesto...:roll:
Ali nemoj to da shvataš toliko ozbiljno,ne verujem da je piss zlonameran,jednostavno je fanatičan glede PJ-a,a uz to ima malo oštriji stil izražavanja,pa svi odmah prelaze u defanzivu kada razmenjuju mišljenja sa njim...
Ali je inače super lik.
Ali ja stvarno ne razumem o cemu se radi, samo sam rekla da mi je suvose soft, i on je poceo da napada pepperse, a sada i mene.
Cak i vredja...

.pissbottleman:
Jbte samo sam rekao sta mislim,sto bih napadao pepperse,koje slusam vec godinama...a sto bih bilo sta ublazavao da se neko ne bi slucajno osetio uvredjen,jer je jednostavno nerealan?
Niosam rekla da ti treba da ublazavas, nego da sam ja ublazila ono sto mislim, zato sto mi je skroz trulo pojaviti se na temi o nekom bendu i pljuvati

.pissbottleman:
posto sam eto na temi o peppersima nepozeljan moracu ovde da ih komentarisem..,
Elivine skontaj fazon iz jedne pesme(ona fora iz black hole sun)

she comes and goes that i know
she cums at least once a day
i can't resist i kiss you lips [sic]
you're my sexy mexican maid

A zamisli kad slusas sve zvuci normalno....to samo Anthony moze da smisli...

Zasto si nepozeljan na temi o peppersima?

Napraviste dramu...a ja se zezam:D po defaultu(glupog li izraza:roll: )...

Ja kažem da nema nikakvog razloga da se PJi RHCP porede jer su neuporedivi...
Tebi Peppersi,nama PJ...nema potrebe da se jedno uzdiže spuštanjem drugog...

Nisi komentarisala ono sto ti nije odgovaralo i to jeste bezobrazno.
Ne sviraju istu muziku ali nisu toliko razliciti da se ne moze reci koji bend je kvalitetniji. Ne uporedjujem jazz i hip hop....
Pearl Jam je jedan od bendova koji zvuce isto uzivo kao i u studiju sto se za pepperse ne moze reci najvise zahvaljujuci Anthonyju,a rekao sam ti da pitas Spirita zato sto smo jednom nas dvojica to komentarisali i cak je on bio mnogo ostriji prema njemu nego ja.jos uvek imam sacuvane te poruke a pretpostavljam da mislis da on nije sujetan i ne napada pepperse kao ja...a ja sam izgleda lud jer napadam bend koji slusam vec deset godina i coveka cije sam tekstove i izjave ucio napamet,skupljao price o njemu i sl. ....al' dobro,mozda sam i samo realan...

.pissbottleman:
Ne sviraju istu muziku ali nisu toliko razliciti da se ne moze reci koji bend je kvalitetniji.
Pearl Jam je jedan od bendova koji zvuce isto uzivo kao i u studiju sto se za pepperse ne moze reci najvise zahvaljujuci Anthonyju,a rekao sam ti da pitas Spirita zato sto smo jednom nas dvojica to komentarisali i cak je on bio mnogo ostriji prema njemu nego ja.jos uvek imam sacuvane te poruke a pretpostavljam da mislis da on nije sujetan i ne napada pepperse kao ja...a ja sam izgleda lud jer napadam bend koji slusam vec deset godina i coveka cije sam tekstove i izjave ucio napamet,skupljao price o njemu i sl. ....al' dobro,mozda sam i samo realan...
Prvo, nemas apsolutno nikakvo pravo da me nazivas bezobraznom, ali to je izgleda samo tvoja nekultura.
Ti realan? Osvesti se!

.pissbottleman:
Ne sviraju istu muziku ali nisu toliko razliciti da se ne moze reci koji bend je kvalitetniji.
Pearl Jam je jedan od bendova koji zvuce isto uzivo kao i u studiju sto se za pepperse ne moze reci najvise zahvaljujuci Anthonyju,a rekao sam ti da pitas Spirita zato sto smo jednom nas dvojica to komentarisali i cak je on bio mnogo ostriji prema njemu nego ja.jos uvek imam sacuvane te poruke a pretpostavljam da mislis da on nije sujetan i ne napada pepperse kao ja...a ja sam izgleda lud jer napadam bend koji slusam vec deset godina al' dobro,mozda sam i samo realan...

Piss nema potrebe da napadaš RHCP,već sam mnogo puta rekao NEUPOREDIVI su...
Ni meni se ne sviđa izjava da je Alive soft,ali da sam hteo da komentarišem rekao bih jednostavno da je to netačno...

Elvin:
Napraviste dramu...a ja se zezam:D po defaultu(glupog li izraza:roll: )...

Ja kažem da nema nikakvog razloga da se PJi RHCP porede jer su neuporedivi...
Tebi Peppersi,nama PJ...nema potrebe da se jedno uzdiže spuštanjem drugog...
Nisam ih ni uporedjivala, niti imala tu nameru, ali kada pojedini krenu sa napadima, moram i zelim da se branim.
No, neki ljudi uopste ne poznaju kategoriju lepog ponasanja i civilizovanog razgovora, pa stvarno dalja rasprava nema smisla.
Ovo sam vec jednom rekla, ali posto me je doticni isprozivao morala sam da odgovorim.

Malo pre te je zanimalo....

A sta ja da kazem o tome sto si ti moje izjave izvukla iz konteksta i komentarisala samo delove koji tebi odgovaraju i kako tebi odgovaraju?

Pa dobro eto nisam realan,izgleda sam lud,dobro moze i tako.....

Zasto je napad na pepperse ako kazem da je Pearl Jam kvalitetniji bend?
Da li citate vi sta ja pisem?
Pa ja slusam pepperse vec deset godina!
Sta sad hoces da kazes da su oni savrseni ,da ne postoji niko bolji?
Pa postoje kvalitetniji muzicari i od njih i od Pearl Jam-a i to nema veze sa tim sta oni znace tebi ili meni.....

.pissbottleman:
Malo pre te je zanimalo....

A sta ja da kazem o tome sto si ti moje izjave izvukla iz konteksta i komentarisala samo delove koji tebi odgovaraju i kako tebi odgovaraju?

Pa dobro eto nisam realan,izgleda sam lud,dobro moze i tako.....
Sta me je zanimalo, za spirita? Samo nisam znala o cemu se radi.
Vec si rekao sta si imao o tome sto sam izbacila delove tvog teksta. Dovoljno je...
Nisam ni rekla da si lud, nemoj sada ti da pogresno tumacis

Back