38imak
Elita
- Poruka
- 21.277
Tek kad se ustali s tom paralelnom vezom onda ce otici
Upravo tako.
Mislim, nemoj da se foliramo kao da ne znamo da je to u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek kad se ustali s tom paralelnom vezom onda ce otici
Ma bin der dan det... Posle ce nakon odlaska skapira da se otisnula u nesiguno pa ce laganim koracima nazad...a taj lik ako je pwcenik primice jeUpravo tako.
Mislim, nemoj da se foliramo kao da ne znamo da je to u pitanju.
Smatrala sam da se podrazumeva.Зашто му просто ниси рекла, већ си чекала да он сам прокљуви шта је другој страни у глави?
I tad nije sigurno i sve su to zakrpa odnosi cuj zajebala se ko zna koliko puta pa nece opetTek kad se ustali s tom paralelnom vezom onda ce otici
Ma bin der dan det... Posle ce nakon odlaska skapira da se otisnula u nesiguno pa ce laganim koracima nazad...a taj lik ako je pwcenik primice je
Ljudi se za godinu dana promene. More odmah čak posele žendibe ili udaje, a nekmoli nakon 15. ili 25.godina. Tako da razumem.Они који у животу још нису извршили корекције курса сада могу бити приморани да то учине. На пример, pазвод се дешава у просеку 15 година након брака, а сваки трећи брак данас се распадне у року од 25 година. Пошто се то ретко дешава преко ноћи, у овој деценији се дешавају кључни процеси: продубљивање или отуђење, заједништво или једни против других?
Моја пријатељица жели да напусти свог мужа, једноставно и без доброг разлога
зашто људи то раде?
To vise i nije problem, medicina je to resila toliko da sada tvrdoca moze da postane problem.možda mu je mlitav?

Ide dalje covekBože vi brinete kako će ona proći
A kako će on proći ?
Razvodi su lepi reče jedan advokat.![]()
netoćno,tko se razvede sotona će ga mučiti u paklu vo vjeki vjekov amijenБрак није светиња, већ обичан уговор.
Уколико не дође до развода, често је брак огњени пакао у коме уговорне стране горе.
On je mislio na lako uzimanje para od klijenata u brakorazvodnim postupcima.To je jedan šablonski posao.Samo promene imena u pismenima (tužbama i dr.) a uspeh je skoro zagarantovan u smislu da će sud doneti odluku u korist podnosioca zahfeva.Međutim skoro uvek se tu usled različtih razloga nabere veći broj ročišta i advokati uzmu lepe pare.Pa to
Šta fali da ljudi žive kao cimeri
![]()
Ko se razvede, vršnjak mu se neće dići dovijeka.netreba se nikad' i nipokoju cenu razvoditi jel je brak svetinja,ko se razvede goreće u ognju paklenome
i to istoKo se razvede, vršnjak mu se neće dići dovijeka.
Pa to je jedini ispravan život, zar nije Meliote?.... i želi da oseti kako je to voditi razuzdan i bludnički život
Ne, to je put popločan bludom i razvratom prema ponoru i ambisu.Pa to je jedini ispravan život, zar nije Meliote?
Ali Meliote ti si slobodan, da li to znači da srljaš prema ponoru i ambisu.Ne, to je put popločan bludom i razvratom prema ponoru i ambisu.
Ne, ja sam od toga odustao. Imao sam male izlete tokom studija i malo nakon njih i video sam da to nije za mene.Ali Meliote ti si slobodan, da li to znači da srljaš prema ponoru i ambisu.
Значи ипак си упловио у мирне брачне воде?Ne, ja sam od toga odustao. Imao sam male izlete tokom studija i malo nakon njih i video sam da to nije za mene.
Uplovio sam u mirne vode ali ne u bračne.Значи ипак си упловио у мирне брачне воде?
Онда честитам.
mirne ali mutne?Uplovio sam u mirne vode ali ne u bračne.![]()