Pазвод брака

reko sam ti maco manje da šikaš a ti ne prestaješ... ne prestaješ...

ja njoj kažem jedno a ona neće da sluša... neće...
a za njeno dobro joj govorim...

a posle "razvod braka" "ja mu pričala pričala pričala pričala pričala pričala pričala pričala..."
sta tebi nije jasno? kad zena presusi ide i trazi dalje isto kao i kad se muskarcu vise ne dize na bracnu drugaricu :mrgreen:

U kratkoj emotivnoj vezi sam smatrala da osoba sa kojom provodim vreme shvata sve sa moje strane, i verbalno, i neverbalno. U mojoj stvarnosti se mnoge stvari podrazumevaju. Za mnogo toga sam na kraju dobila: "Zašto to prosto nisi rekla?"
Ne želim da se upuštam ozbiljno ni u šta sa osobom kojoj baš sve moram da govorim, pa još i ponavljam kao papagaj.
Srećom, nisam mečkarila da se venčavam i kumim i sprijateljavam familije, DOBIJEM DETE, pa da onda sve to sečem kroz koju godinu.
Žali Bože propusta u komunikaciji, najviše.
Na drugom mestu u mojoj okolini kao razlog za razvod navode nedostatak para.

Došlo je do porasta i izražaja, velike količine razmaženosti, egoizma, sebičluka. Savremeni način života, ne poznaje moralne norme, koje su nekad krasile čoveka kao biće. Nikad nije bilo savršeno, ali savremeni čovek je dotakao dno.
Prioriteti su mu vajni: 1. mobilni telefoni, 2. kompjuteri, 3.skupi automobili, 4.TV programi, sa degradirajućom količinom primitivizma, 5.društvene mreže, koje su na klik i preko kojih, stupaju u kontakt, sa kurtom i murtom, 6.provodi i ludovanja, bez granica,
Došlo je do izražaja, ono: Ja, pa ja. Ili meni, i samo meni. Porodične vrednosti su skrajnute, na marginama životnog ciklusa, i brak postoji, čisto, reda-radi.
Postoji zbog običaja i navike.
To su razlozi, razvoda braka.

Došlo je do porasta i izražaja, velike količine razmaženosti, egoizma, sebičluka. Savremeni način života, ne poznaje moralne norme, koje su nekad krasile čoveka kao biće. Nikad nije bilo savršeno, ali savremeni čovek je dotakao dno.
Prioriteti su mu vajni: 1. mobilni telefoni, 2. kompjuteri, 3.skupi automobili, 4.TV programi, sa degradirajućom količinom primitivizma, 5.društvene mreže, koje su na klik i preko kojih, stupaju u kontakt, sa kurtom i murtom, 6.provodi i ludovanja, bez granica,
Došlo je do izražaja, ono: Ja, pa ja. Ili meni, i samo meni. Porodične vrednosti su skrajnute, na marginama životnog ciklusa, i brak postoji, čisto, reda-radi.
Postoji zbog običaja i navike.
To su razlozi, razvoda braka.
Mešanje sa strane. Olajavanje, klevetanje.
U slučaju koji sad nevoljno pratim nema ko nije "dosaljao" na otvorene rane umesto da smiruje stvar jer je ljubavi i potencijala bilo. Sad je sve na nadležnim organima, umešane razne institucije u privatni život jednog mladog bračnog para i sudbinu jednog deteta. Onako...
Tragikomično, a pritom ne mogu ni malo da se nasmejem.

U kratkoj emotivnoj vezi sam smatrala da osoba sa kojom provodim vreme shvata sve sa moje strane, i verbalno, i neverbalno. U mojoj stvarnosti se mnoge stvari podrazumevaju. Za mnogo toga sam na kraju dobila: "Zašto to prosto nisi rekla?"
Ne želim da se upuštam ozbiljno ni u šta sa osobom kojoj baš sve moram da govorim, pa još i ponavljam kao papagaj.
Srećom, nisam mečkarila da se venčavam i kumim i sprijateljavam familije, DOBIJEM DETE, pa da onda sve to sečem kroz koju godinu.
Žali Bože propusta u komunikaciji, najviše.
Na drugom mestu u mojoj okolini kao razlog za razvod navode nedostatak para.
Ми не читамо мисли.

Мора да нам се каже.

Они који у животу још нису извршили корекције курса сада могу бити приморани да то учине. На пример, pазвод се дешава у просеку 15 година након брака, а сваки трећи брак данас се распадне у року од 25 година. Пошто се то ретко дешава преко ноћи, у овој деценији се дешавају кључни процеси: продубљивање или отуђење, заједништво или једни против других?

Моја пријатељица жели да напусти свог мужа, једноставно и без доброг разлога

зашто људи то раде?
ako ako samo trrba uzatu sluzati bre mene i to ti je ocas posla razvod braka kade ti ja kazem!
a koj ne slusa mene pa jbg🤷🤣

Они који у животу још нису извршили корекције курса сада могу бити приморани да то учине. На пример, pазвод се дешава у просеку 15 година након брака, а сваки трећи брак данас се распадне у року од 25 година. Пошто се то ретко дешава преко ноћи, у овој деценији се дешавају кључни процеси: продубљивање или отуђење, заједништво или једни против других?

зашто људи то раде?
Твоја пријатељица те лаже.

зашто људи то раде?
Nek ide laaganica samo posle da se ne vraca s pricom o pomirenju

Možemo samo da nagađamo koji su tuđi motivi.

Mogu da pričam samo o mom okruženju. Znam za slučajeve gde je razlog za razvod dosada, učmalost, manjak strasti. Valjda misle da će taj razvod napraviti od njih jednu dugu osobu i da će živeti jednim ispunjenim životom. Lično ne vidim logiku da je nečiji dosadan život rezultat druge osobe.

A nikada neću zaboraviti da je moja poznanica htela da ostavi svog muža sa kojim ima decu zbog virtuelne ljubavi sa kojim se dopisivala 2-3 godine a pri tom se nikada nisu ni sreli. Srećom po nju, ispostavilo se da se taj dopisuje još sa par njih i da je sa drugom.

Ljudi očigledno traže rešenja oko sebe a ne u sebi za neke svoje probleme.
Brate taj Lik osro s njom nakom sto je saznao

Back