Pазвод брака

Зашто му просто ниси рекла, већ си чекала да он сам прокљуви шта је другој страни у глави?
Smatrala sam da se podrazumeva.
Neke stvari je sramota izgovoriti jer se podrazumevaju.
"Ne, ne igraj igrice na TV-u satima kad sam tu."
Stoka od čoveka je igrala igrice satima na TV-u smatrajući me svojom poslugom, or what???

Они који у животу још нису извршили корекције курса сада могу бити приморани да то учине. На пример, pазвод се дешава у просеку 15 година након брака, а сваки трећи брак данас се распадне у року од 25 година. Пошто се то ретко дешава преко ноћи, у овој деценији се дешавају кључни процеси: продубљивање или отуђење, заједништво или једни против других?

Моја пријатељица жели да напусти свог мужа, једноставно и без доброг разлога

зашто људи то раде?
Ljudi se za godinu dana promene. More odmah čak posele žendibe ili udaje, a nekmoli nakon 15. ili 25.godina. Tako da razumem.

Pa to

Šta fali da ljudi žive kao cimeri

🤷🏻‍♀️
On je mislio na lako uzimanje para od klijenata u brakorazvodnim postupcima.To je jedan šablonski posao.Samo promene imena u pismenima (tužbama i dr.) a uspeh je skoro zagarantovan u smislu da će sud doneti odluku u korist podnosioca zahfeva.Međutim skoro uvek se tu usled različtih razloga nabere veći broj ročišta i advokati uzmu lepe pare.

Zagledala se u nekog drugog ili je jednostavno željma slobode i želi da oseti kako je to voditi razuzdan i bludnički život i sada izmišlja kojekakve razloge za razvod ne razmišljajući o posledicama po sebe i po svoju porodicu.

Back