Patuljasti pinč

RUBINA MALI ZMAJ danas u Indjiji na 2.CACIB-u ----odlican,PRM
1109ohy.jpg

slmd6r.jpg

sevkwo.jpg

i podrska! :D (podmladak) :)
200ctfq.jpg

hvala ,prijatelji!
mi smo se danas super proveli,upoznali neke forumase, prokuvali na vrucini(ali nema veze),zadovoljni uglavnom svi !
mada smo mi na kraju imali peh sa gumom jer organizator nije ocistio staze od odsecenih mladica bagrema ,pa smo jedva nekako dosli kuci !:)

Perune nisi valjda u sumarku parkirao... :-) Danas je druzenje bilo zaista odlicno, prezadovoljni smo sto smo upoznali nekoliko izuzetnih osoba i bice nam zadovoljstvo da se uskoro opet sretnemo. Hvala svima na cestitkama..

PRVA NACIONALNA IZLOZBA PASA SVIH RASA -CAC SRBOBRAN 17.05.2009.

f9qv7a.jpg

Prijavljeno 7 pincera.sudio sudija gdin Orcik Ištvan .
Izlozba dosta dobro organizovana ,veliki ringovi,pokosena trava, vreme lepo ,(mozda malo pretoplo na momente),super drustvo ,...
110vckl.jpg

Uglavnom ,mislim da su svi otisli sa ove izlozbe zadovoljni...
xdf0c9.jpg

243qq3d.jpg

CRNI SA PALEZOM :
razred mladih -zenke
VANTA FROM BLECK BLACK REAS -ODLICAN,PRM
29o4but.jpg

JELENJE CRVENI:
razred mladih-muzjaci
IGNJACIO GDS-ODLICAN
8yb6nm.jpg

SAKE-ODLICAN,PRM
68tvrs.jpg

razred intermedia
MACHO MALI ZMAJ-ODLICAN,CAC,BOB
254wvvo.jpg

razred mladih -zenke
DOLLY-ODLICAN
2prtq0z.jpg

LARA-ODLICAN
2nkaoy.jpg

RUBINA MALI ZMAJ-ODLICAN,PRM
4vfkid.jpg

Evo da i na ovaj način čestitam svima na postignutim rezultatima juče u Srbobranu a i da se svima zhvalim na upućenim čestitkama ! :D

Svima još jednom puno hvala ! :D :D :D

Atmosfera je bila više nego opuštena, prijateljska i sjajno smo se družili, slikali......a bogami i rashlađivali !

Vukašine jesi siguran da se Bora nije slikao ?! ;) :lol:
Moraš samo biti uporan, ima jedna slika iz ringa sa Rubinom !

A evo još po koja fotka iz naše radionice !

IMG_1972-1.jpg

IMG_1973-1.jpg

Sudija g-din Orčik Ištvan :

IMG_1927-1.jpg

Izbor za BOB:

IMG_1988-1.jpg

Boro izvinjavam ti se u ime mog fotografa što ste ti i Rubina ostali zaklonjeni Draganom.
Izvini molim te !

IMG_1990-1.jpg

IMG_1991-1.jpg

BIS
IMG_2002-1.jpg

IMG_2004-1.jpg

Uh bre Sićo što je mnogo, mnogo je......ja ne mogu više..... :wink:
IMG_2005-1.jpg

Što se tiče izlazaka na izložbe u vrelim letnjim danima treba bi obazriv !
Juče je bilo pasa kojima od vrućine nije bilo dobro, a tek je polovina maja !
Mi smo naše morali konstantno rashladjivati, mokri peškirima, vodom, vlažnim ruka !
Macho nije podnosio da je mokar ili vlažan :lol: čim ga pokvasim on bež na sunce da se osuši ! :lol:

Pozdrav svima vama sa ove teme, ponosnim vlasnicima pinceva:) Ja nemam pinca, ali moja Zone (mesanac) jako lici na njih i zato ih volim jos vise:heart: Kad gledam ove slike sa izlozbe, a i inace, prosto me odusevljavaju ti mali a tako ponosni i snazni psici kakvi su pincevi:super:

Pozdrav svima vama od mene i moje Zone cije vam slicice postavljam ovde cisto da znate o cemu pricam:heart:

Prilozi

• Zone u profilu.jpg
    Zone u profilu.jpg
    53,8 KB · Pregleda: 13
  • Zone-manekenka2.jpg
    Zone-manekenka2.jpg
    55,1 KB · Pregleda: 17
jel moze neko da mi pomogne???? volela bih da kupim ovog psa,ali zanima me kada bi to bilo najbolje(sa koliko meseci)? unapred hvala...:)
hmm, kojeg psa?:)
mislis stene ove rase?!!!:)
zavisi sta zelis !
ako zelis izlozbeno stene onda ti je moj savet da kupis stene iz proverenih odgajivacnica (nikako po pijacama) , mada mozes da pronadjes dobre stence i kod odgajivaca koji jos nemaju registrovanu odgajivacnicu !
jos bih te savetovao da izbegavas kupovinu stenaca za male pare (50,60,-100 E) jer ne postoje ni teoretske sanse da za te pare dobijes nesto sto valja!
mada ima oglasa(pa cak i registrovanih odgajivacnica) koji oglasavaju stence za mnogo vise para a koji nemaju, blago receno , veze sa Ptp!
U svakom slucaju IZBEGAVAJ kupovinu stenaca od " jako sitnih roditelja ,sa prirodno podignutim usima,ispod 2 kg.",... neproverenih roditelja .itd.....
Sto se starosti tice ,gledaj da stene ima barem dve vakcine(oko 3 meseca) mada mozes slobodno da kupis i starije stene (do godinu dana ) jer su pinceri jako prilagodljivi psi na novu porodicu i brzo ce se privici na novog vlasnika tj tebe! POZ!

Poslednja izmena:

Back