Patuljasti pinč

Evo jedne nove slicice. Rastemo....:heart: :heart: :heart:
IMG_1577-1.jpg

Mališani su vam preslatki :D I ja Amosa vodim sad u petak da razmeni genetički materijal ;)
Mary ,moj savet ti je da nikako ne vodish Amosa nego da vlasnici zenke dodju kod tebe, iz razloga sto se zenka uvek vodi kod muzjaka a ne obratno jer je tu njegova teritorija a i posle moze da pochne da bezi !
Mozda gresim ,verovatno ima i upucenijih u tu teoriju od mene ali meni su tako pricali!

hmm...ne vodim ja njega kod nje kuci,nego cemo se naci na jednoj livadici u naselju gde zenkica zivi... al to me plasi Perune sto si napisao, da bi mogao da mi pobedne kod nje...zavezacu mu oci kad budemo isli na odrediste ;)

hmm...ne vodim ja njega kod nje kuci,nego cemo se naci na jednoj livadici u naselju gde zenkica zivi... al to me plasi Perune sto si napisao, da bi mogao da mi pobedne kod nje...zavezacu mu oci kad budemo isli na odrediste ;)

A zasto vlasnici zenke ne dodju sa njom kod tebe kuci,taman vi popijete kafu dok mladenci obave.

To nalazenje po parkovima je po meni malko rizicno. Prvo parenje pasa ume da potraje,drugo dok su spojeni ne mogu ama bas nista i zamisli da u svemu tome nabasa neki agresivni muzijak zeljan parenja :think:

To je samo moje razmisljanje ;)

Drago mi je da si resila problem i zelim ti svu srecu.Moj problem je malo tezi,jer ne znam koliko treba da bude star da bi se pario i gde da mu nadjem zenku koja nema papire.Ako neko ima resenje molim da mi se javi.Hvala.

Nije mi bas najjasnije :dontunderstand: sta si htela da kazes -''..gde da mu nadjem zenku koja nema papire.."???
Pa ti uopste i ne moras da paris psa ,nigde ne pise da ih je obavezno pariti!

Back