jumba
Početnik
- Poruka
- 6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem sta te konkretno zanima u vezi njenog rodovnika i porekla ???Interesuje me misljenje o njenom poreklu.
Ne razumem sta te konkretno zanima u vezi njenog rodovnika i porekla ???
Ko su ti psi :BILI,DENI,ALEK ,KETI ,LEA,...????
Iz rodovnika se vidi da roditelji imaju samo jednu ocenu (tj 5) shto samo znachi da su izvedeni na jednu izlozbu (ili chak ni nisu , nego su ocene dobili onako ???) da bi mogli da se vade rodovnici() !!!
Iz rodovnika se takodje moze videti da je parenje u teshkom krvnom srodstvu !
To sto pas ima rodovnik ne mora da znachi da je odmah i kvalitetan !
Iskreno , ja nikada nisam chuo za te pse iz rodovnika tj. za roditelje i babe i dedu, za dalje pretke vec jesam ali samo za neke!
A titula -PRVAK MELENACA,
![]()
Moj Boss je stigao kod nas iz Rusije, sa 2,5 godine. Opet iz Rusije mi je bio pas u gostima (citaj, rentiran) pola godine a kada je dosao imao je 4,5 godina. Sada trenutno kod mene je pas iz Nemacke koji je star 4 godine. Uvek je bilo sve u redu, cak ja imam mnogo pasa i svi su oni zajedno. Nema agresije niti bilo kakvih problema (ja to jednostavno ne dozvoljavam). Dakle, godine nisu prepreka. Pas se lako navikne tamo gde mu je dobro. Nadam se da ovaj komentar nije mnogo zakasnio.Ja cu uskoro dobiti pinca starog oko godinu dana, pa me interesuje, ako neko zna, kako ce se prilagoditi na novog vlasnika tj mene??
Da znas cetus da sam se i ja zapitao otkud crni???Jer ne samo roditelji nego i babe i dede su jelenje boje.... Ali to je to, geni su cudo!
![]()