Patuljasti pinč

0000563126_m_0_ghne6e.jpg

0000563247_m_0_0msk82.jpg

0000563245_m_0_243l6d.jpg

0000563246_m_0_58gl4k.jpg

0000563300_m_0_hpusvg.jpg

Evo i naših slika da ne kritikujemo uvek.

hehe super su vam slike,evo i nasih samo nisu fotomontaza... :) moj Amos u zadnje vreme samo spava i ugojio se ;) ali sad kako su prosli ovi praznici,opet se vracamo u formu ;)

Fotografija538-1.jpg

Fotografija386-1.jpg

Fotografija379-1.jpg

Fotografija364-1.jpg

Fotografija126-1.jpg

Fotografija035-1.jpg

dok ja ucim,on spava.... :)

Fotografija382-1.jpg

..pred izlazak u novim paćoticama ;) ;) ;)

a Amos najviše na ledima voli da spavaz:mrgreen:
A patikice sam mu kupila jer mu je so koju posipaju po trotoaru izgrizla sapice pa je nonstop sepao,i eto nasli smo resenje u jednom od sarajevskih pet shopova, i necete verovati svih veličina imaju z:dm:

Amos baš ume da se odmara. Patike su mu super.
Video san negde na TV da policijski psi , mislim u Nemačkoj, imaju slične patike zbog toga što kad učestvuju u nekoj stvarnoj akciji tamo obično ima polomljenog stakla pa onda poseku noge. Da se to ne bi dešavalo kreirali su im obuću po meri za akciju.
:grudvanje:

Pozdrav svim ljubiteljima rase patuljasti pinc!
Da Vam se predstavim sa svojim muzjakom koji se zove INDRA MALI ZMAJ ( inache imam i odgajivachnicu PP koja se zove-"BARKMAKER"!
Indra je pravi predstavnik svoje rase i za svojih 13,5 meseci vec je MLADI SHAMPION SRBIJE, ostale ocene su mu 5 x PRM, 2 X BOB i na izlozbi u Becheju (CAC) je bio treceplasirani pas druge grupe!!!
24o8wux.jpg

prelep muzjak. ja imam zenku staru godinu dan i kad je budem pario voleo bi sa ovakvim muzjakom da je uparim

evo da pomognem nashem prijatelju sale n.bgd- u da postavim fotku njegove zenkice dok se on malo ne uhoda pa ce posle sam da postavlja fotke!
inache zenkica nije losha,ima lepu glavu i dobro drzi ushi!
2i8i3xh.jpg

samo ,za neko struchnije mishljenje potrebna je fotka u pozi!!!

Back