PERUN PANONSKI
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
da , ne spada u izlozbene pse ali za ljubimca je ok!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samim tim shto postavish fotku treba i da ochekujesh komentar ,svidjao se on tebi ili ne !!!
opet (moje mishljenje) pogreshno shvatate neke stvari !
ozbiljni forumi sluze da bi se neshto nauchilo i ja to tako shvatam,da bi se iznele i kritike i drugachije mishljenje pa i pohvale ako to neki pas zasluzuje!
Jedan "poznati odgajivach" mi je za medjunarodni forum o Ptp rekao da je -"to gomila budala koja tamo neshto kao pishe !!!"
Shta mi je ostalo nego da se nasmejem toj konstataciji !
i ja se sa ovim slazem tako svi nesto s.... i svako je lapo kuce i slatko niko da te napljuje i da ti kaze sta misli a to znam zbog svog psa i komentara na nju i da niko nije primetio i prokomentarisao greske koje su vise nego ocigledneJedan "poznati odgajivach" mi je za medjunarodni forum o Ptp rekao da je -"to gomila budala koja tamo neshto kao pishe !!!"
Shta mi je ostalo nego da se nasmejem toj konstataciji !
ma naravno da razumem boze, i sam znas da na CACIB-u ovom poslednjem u bg bilo ko da je od nas sudio bi isto tako dao ocene i titule (osim onoga sa tuturutu pincem koji je jedini bio izlaganan u svom razredu). E a sada u bg sudi covek koji i sam ima PP i koliko sam je obavesten upoznat je sa rasom, pa cemo da vidimo kako ce i sta da bude(samo da mi ova moja udje u teranje da ne dobije pred izlozbu i eto i nas)Naravno ima i odgajivacha koji nisu prijateljski raspolozeni i sve ostale koji gaje Ptp smatraju za neprijatelje ali takvi se brzo izgube!
Nishta nije vechno ,shvaticesh(cetus) o chemu ti pricham....