Patuljasti pinč

Zato shto kada sisaju ,stenci preko mleka unose antitela u organizam!Kada ih vakcinishesh ti takodje unosish antigen u organizam stenaca koji moze da se sukobi sa majchinim i da se tada ne stvori pravi imunitet na bolesti !
Zato posle vakcinacije nema vishe sisanja!
Ja sam do sada uvek tako radio -prva vakcina sa 6 nedelja (puppy),sa 8 i sa 12 revakcina i nikada nisam imao problema sa bolestima !
Podrazumeva se da je majka redovno vakcinisana!

evo da vidite jednog nasheg muzjachica! on je sin INDRE MALOG ZMAJA i star je oko 22-23 dana!
2v3isu1.jpg

2hy6uf.jpg

nadam se da ce biti lep kao i njegov otac(neskromno:rumenko: ali tako je:))!!!

a za shta ti treba pas!?? da bude ljubimac(pretpostavljam jer ti niko nece pokloniti izlozbenog psa koji dosta koshta)...??? ako je za ljubimca imash gomilu prelepih meshanaca koji se poklanjaju, zashto mora da bude bash patuljasti pinc???

Imam jednog drugara kad god uzimam stene on stalno predlaze neka imena pa sam pomislio da i ti perune hoces da kumujes... Salim se... Dobio je ime kod odgajivaca i iskreno kad pas ima tako kratko ime mi ga veoma retko menjamo, a i nije lose zar ne? :-)

ne,nije loshe,bash je zanimljivo!!!ja uvek muku muchim sa imenima za stence-trenutno imam problem kod C legla -ni jedno mushko mi se ne dopada koje su mi predlagali! te ovo mi je ovakvo,ono onakvo ,ovo mi vishe stoji za vece pse itd...ali vishe sam pristalica duzih imena - no ,svako zna svoje...

Back