mica zr
Primećen član
- Poruka
- 749
To si potpuno u pravu svaka kupovina je i delimican rizik. Neznam da li mi verujes ali u Zr-u ima 5-6 zenkica jako dobrog kvaliteta koje su kod anonimnih odgajivaca ustvari vise bi ih nazvao ljubiteljima rase, na to sam mislio verujem da u vecim gradovima ima i daleko vise pasa naravno da nisu svi dobri ali ima i jako lepih primeraka. Zato sam i napisao da poseti vise izlozbi sresce sigurno neke starije odgajivace porazgovarati sa njima a moze se i raspitivati i gledati po internetu sada je taj vid kupovine dosta aktuelan naravno da i tu treba dobro paziti i uvek kada resi da nesto uzme treba po to stene lisno otici da vidi i roditelje i uslove pa ako ne odgovara trazi dalje!
I konacno ako zeli izlozbeno stene koje ce biti vise od kucnog ljubimca onda svakako treba da se obrati odgajivacima koje ste naveli i ti i Perun ja postujem sve te ljude oni su za sve nas nove dosta i otvorili put i zahvaljujuci njima i ima toliko dobrih pasa danas u nasoj zemlji, ali znam i koliko je njima zao kada njihovo dobro stene ode za ljubimca a ima potencijal mozda i za velike evropske izlozbe.
I konacno ako zeli izlozbeno stene koje ce biti vise od kucnog ljubimca onda svakako treba da se obrati odgajivacima koje ste naveli i ti i Perun ja postujem sve te ljude oni su za sve nas nove dosta i otvorili put i zahvaljujuci njima i ima toliko dobrih pasa danas u nasoj zemlji, ali znam i koliko je njima zao kada njihovo dobro stene ode za ljubimca a ima potencijal mozda i za velike evropske izlozbe.